• Frka17
    5

Da, svi u redu su krivi, ali nije jedini koji se pregurao, svi znamo kako ide spika i kako se ljudi ubacuju i to je uvijek tako, ali mrtvi klosar nema ni godisnju.

Jedno 5 puta smo mu rekli da mora ic na kraj reda, na kraju se progurao tak da je otiso zicat jos love ekipu s kojom je onda ostao do kraja. Valjda bi ga trebalo zastemat tamo, dok redari sastrane lade jaje. Takve stvari mi ne padaju na pamet.

I nije on najveci problem, on je samo dobar prikaz kak su isle ove ulaznice. Od same objave info oko njih di ne pise ni koliko ih moze jedna osoba uzet, ni sta treba od podataka, sve do danasnjeg dana... Osobno mi je veci problem ekipa koja je kucala prije otvaranja i odlazila s ulaznicama. Ovaj klosar je ak nist drugo barem stajao tamo s nama
  • Joza
    463
    neg da ju rađe prepuste kad se i tak skupljaju bodovi za pravo na kupnju godišnje za sljedeću sezonuDirektor
    Vise se isplati dat nekom godisnju neg ustupit mjesto
  • ZgDLions
    488
    Kad je procurila fotka dresa prije predstavljanja u Maximiru angažirao se FBI, prijetilo otkazima, tu je uložen trud, marketing…
    Došli smo, pogledali dronove, vidjeli dres koji smo već vidjeli i kupili ga za par dana, ništa prestrašno.
    Nije bilo ok da je procurila fotka, ali nije smak svijeta
    Ak je takva drama bila oko toga valjda će se i sada malo oglasiti mjerodavni.
    Meni je ovo više za razjasniti i objasniti kako sve funkcionira nego jedna fotka dresa.
    Ljudi su se smrzavali i uzalud čekali pa valjda imaju pravo na neki smisleni odgovor.
    Što se tiče kupovine karata za onu curku i sestru za London, ja sam unutra ak se neko angažira da povede.
  • Petar86
    912
    Kad vec svaka susa dobiva karte neka i Zona Dinamo zatrazi ubuduce 100 komada pa podijeli ode po forumu
  • ZrnTSCHeZ
    292
    Kad vec svaka susa dobiva karte neka i Zona Dinamo zatrazi ubuduce 100 komada pa podijeli ode po forumuPetar86

uf, poklali bi se :grimace:
  • Liks90
    2.3k
    Za Goricu prodano 36 ulaznica za istok do ovog trena
  • The Human Spider
    116
    Uvijek si na sve imao odgovore i opravdanja, danas nisi baš uvjerljiv u svojim postovima.

Opet ponavljam pitanje, vrlo je jednostavno.

GDJE SU KARTE?
    ivanzg

Za svaku gostujuću utakmicu ima informaciju o ulaznicama. Tampon zona u Minhenu, srezan kapacitet u Bratislavi, sve moguće cijene, početak prodaje...
    Ali baš danas, kada je najveći kaos, "nema odgovore", odnosno ima, ali ih ne smije napisati.

Ali polako ajde, istražit će on to curenje ulaznica u klubu ovih dana, fala Bogu nije priša :rofl:
  • Simpatizer
    343
    HNK Gorica će od svake kupljene ulaznice za ovu utakmicu, 1 euro donirati za humanitarnu akciju pod nazivom Šampioni dobrote koja za cilj ima prikupiti financijska sredstva za prijeko potreban uređaj AirVO2 za Odjel pedijatrije Opće bolnice u Karlovcu. Humanitarna akcija traje do 06.12.2024., a svi koji žele, osim kupnjom ulaznica, akciju mogu podržati i donacijom na:
    Zagrebačka banka d.d. Zagreb
    IBAN: HR4823600001503478748

Ako netko želi donirat ^
  • Miro93
    2.8k
    Za tog lika iz Broda koji je kupio kartu, a "kao" nema godišnju mi je frend pričao jednu anegdotu s njim na dan kad su se prodavale godišnje na TP tako da možda čovjek ima godišnju....
  • NORTE
    12.1k
    U interesu grupe je da na gostovanje kao što je Bratislava idu aktivni ljudi sa sjevera i gostovanja, a ne neki tamo "navijači" koji to možda i nisu...

Odgovora kome su otišle ulaznice iz kluba očito NEMA, što isto puno govori.

mi ko članovi zone joj možemo platiti ulaznicu i put za London.criticus

Ako uspijete kupit ulaznicu.
  • Papastrumf
    12.9k

Tebi trovaču sigurno necu nista odgovoriti.
    Ostalima sam odgovorio ono sto znam jer o raspodjeli ulaznica ne odlucujem pa nije na meni niti da ikoga opravdavam.

Stvari koje pisem ovdje su prvenstveno moje misljenje, a ne stav kluba. Neke informacije koje napisem, ako ne stete klubu, pisem iz razloga da prekinem sirenje laznih informacija.

Buduci da je ovaj forum poceo skupljati sljam poput tebe, za mene ovdje vise mjesta nema niti cu više išta pisat.
    Molio bih moderatore da me oslobode moderature. Hvala.
  • Dubbbrava
    648

Mislim na onaj prošli Salzburg i baš sam to nedavno i iskomunicirao na forumu ovdje.

I onda kad sam bio uvjeren da se isto ne može dogodit demantirali ste me.

Umjesto da me prozivaš da lažem ko pas a pričam isključivo istinu odgovori ljudima gdje je nestalo 400 karata danas?

S kojim pravom jazavci koji ne idu na tekme i nisu godišnjaci imaju te iste karte?
  • Neron53
    796

Vjerovali ili ne, ima godisnju a iz Broda je dosao cekati ulaznicu. Jednom se zicajuci probio do prvih u redu na prozorima karatane, vratio sam ga do ulaza u ogradu al sto je kasnije bilo, ne znam. Ocigledno nije ekipi smetao jer je uzimao samo za sebe.
    Sto se tice "baba" , od pola 10 navecer je njih 5 cekalo u redu.
  • ZrnTSCHeZ
    292
    Sto se tice "baba" , od pola 10 navecer je njih 5 cekalo u reduNeron53

Respect :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.