• jedan u nizu
    8.8k
    Vjerovali ili ne, ima godisnju a iz Broda je dosao cekati ulaznicu. Jednom se zicajuci probio do prvih u redu na prozorima karatane, vratio sam ga do ulaza u ogradu al sto je kasnije bilo, ne znam. Ocigledno nije ekipi smetao jer je uzimao samo za sebe.Neron53

ako je to isti lik na kojeg mislim, onda se ispricavam svima sto sam smatrao da je dobio kartu bez godisnje.
    Kao sto sam rekao, za guranje i klosarenje, jbg, uvijek toga ima, nije za krivicu nikome.
    Ako je legit kupio kartu na svoje ime, onda je to u uredu, i isprike svima.
  • Miro93
    2.8k

Bio je i u Šibeniku jučer tako da čovjek bez obzira na sve zaslužuje kartu više od mnogih koji su ju dobili preko veze. Sad se ispostavilo da ima i godišnju tako da se pisalo svašta ovdje danas.
  • morales
    149
    hahhaha eto kakvim su ulaznice djelili
  • Neron53
    796

Vjeruj mi...ima godisnju i kupio je na svoje ime.
    Je klosar, je zicer, je onako malo "cudan" :) , dosadan strasno ali ......
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ispada da je veci problem jedan lik koji se "snasao" od toga da nitko ne zna kod koga je zavrsilo 500njak karata za gostujuci sektor.

Doduse zna se kako ti koji su dosli preko stele do karte ne zele odat svoje "izvore", bome je to dobro organizirana shema. Da je transparentno ne bi krili kao zmija noge od kud im karte.
  • NKDZ86
    1.9k
    mislim da bi ipak skupštinar trebao paziti na rječnik koliko god teško bilo.
    Što se tiče štele, čini mi se da je to neko ko radi na karatani ili ima veze s tim jer je moguće da je klub ostavio pola na karatani, ali neko je to iskoristio i davao preko malih vrata karte.
    I dajte ubuduće otvorite karatanu ranije, u 9h ili prije...
  • Brusa
    1.7k
    Žicar iz Broda - od zločinca do heroja...
  • Boycie
    1.4k
    Bad Blue Babe kome god smetale ili ne, idu na vise utakmica od vecine foruma ovdje. I za karte su bile prve u redu. Realnost je da je mozda ovo gostovanje najvise za one sa penisom, steta sto nisu sve karte prek grupe otisle. A zicaros iz Broda je prvenstveno veliki i vjeran dinamovac, tek onda zicaros, da moze ne bi zicao, al bar zica za dinamo.
  • Miro93
    2.8k

Da stvar bude zanimljivija još je par cura uspjelo kupiti karte mimo "baba" na TP tako da ispada da su one stvarno bile najviše od svih spremne doći prije ponoći. Da sad ne ispadne da se nije moglo zbog Šibenika, znam jednu koja je kupila i bila među prvima u redu i bila u Šibeniku (a moglo se jer smo pušteni doslovno odmah nakon utakmice), ali uz dobru organizaciju je uspjela.
  • emilperska
    6.5k
    Uoči tekme HR ŠPA na ovom Euru, kruzile su sto meni potvrđene sto nepotvrđene priče da se do karata dolazilo na razne načine. Od prenapuhame kvote za djelatnike HNSa do raznih maltene fake fun clubova po Minkenu koji su dobivali kontingent. Na kraju cijele te priče sam sam sebi rekao da mi se ta utakmica gadi jer su se na Njuškalu karte prodavale po 4× vecim cijenama. Na kraju je ta tekma završila navijačkom i sportskom blamažom..

U utorak ne dao Bog blamaže nikome, mi tamo ne smijemo izgubiti taman da Bjelica mora suca prebit bađunovskim sok sakom u 94.minuti..

Ono sto zelim reći je da se ovaj Klub od ožujka i nove vlasti puno hvali transparentnošću i otvorenošću članovima. U nekim stvarima nakon ZMa i Perasice su stvarno napravljeni fini pomaci, a ovo danas je veliki kiks. Rekli bi tko radi taj i griješi jel..
    Očekujem od ekipe iz kluba, a pogotovo od onih koji su ovdje s foruma ubačeni u članske i prodajne sektore što volonterski što za plaću da čim prije sami saznaju sto se desilo s 500 (50% dobivenih karata) ako to i dalje ne znaju sto mi je čudno i da onda to isto objave.
    Sjebao klub, sjebao, nema veze idemo dalje i neće se ponovit.
    Ali ovo političko pranje odgovornosti u maniri HDZovaca gdje nitko nije kriv za ništa mi ne priliči jednom članskom i transparentnom klubu..

Ako se nakon onog s (Dinamo)leaksom izgleda dresova mogla provoditi interna istraga za nesto po meni nebitno, moze se i sada..
  • Nisi više onaj isti
    133

Ne samo sa penisom nego i mudima. Također, gostovanje iz kojeg se očekuje najmanje jedna pobjeda...
  • JMastermind
    97
    prespavaj i ohladi se malo, i nemoj dopuštati da te ovakve stvari poljuljaju i toliko izbace iz takta. Vjeruj, na mnogo polja u životu sam imao takvih situacija, i nije vrijedno tolikog živciranja. Sve bu ok.

Što se situacije tiče, nisam netko tko ima ikakvo pravo glasa pa neću opravdati ikoga, ALI... ne treba zaboraviti da je bitan broj skupštinara sa neke druge liste, a samim time moguće i iz nekih drugih vremena i neke druge garniture. Isto tako, nisu svi zaposlenici kluba kadrovirani od strane liste DP - odnosno, dobar dio je opet ostatak neke druge garniture.

Pa stoga, ako postoji nekakva uhodana shema za karte od prije, nije za začuditi se. A s obzirom da nema komunikacije od strane službenih osoba kao što je SŠ, moja pretpostavka (opet, iz iskustva na drugim poljima) je ta da se zapravo i reagira, ali u pozadini jer ih je i same zateklo pa je krizni mod u pogonu.

Ako ostanem popišan pa ispadne suprotno, jebiga. Ali uvijek je vrijedila ona maksima - ne pripisuj zloći ono što može objasniti inkompetencija .
  • Niko1986
    188
    Mene najviše smeta što se i dalje nitko nije oglasio. Za puno benignije situacije smo znali dobit odgovor “u sekundi”, a sada zavjet šutnje.
  • emilperska
    6.5k
    Ja mislim da ce se saznat sve vrlo brzo. Ovu temu pratim samo kad su gostujuće u igri jer imam godišnju pa me za domaće ne interesira..

Ali ima nekoliko ljudi na Zoni koji u svakom trenutku znaju koliko je karata za šta prodano i tome obaviještavaju Zonu, a sad se nitko ne javlja i nema info o ničemu..

Nadam se da je istraga u tijeku ako nista..
  • Neron53
    796
    Osobno znam par ekipa (ne ljudi nego ekipa) koji su dobili ulaznice preko veza i vezica. Toga je bilo i bit ce, nije nista za cuditi se a ovdje se svi nesto cude ko pura dreku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.