• ZrnTSCHeZ
    288
    u gondoli 2 bracna para 60+…pricaju o tom kak idu u utorak u Bratislavu na utakmicu.

Nebudi lijen, pjtam ih id kud im karte. Ni 5 ni 6 vele prek veze. Pitam ih opet jesu godisnjaci, clanovi…..
    Odgovor opet negativan. Nit su godisnjaci niti clanovii a karte imaju.
    reziser

šok i vjeverica :gasp:
    (bazinga)
  • ivanzg
    175

Tu su na forumu,kad treba filozofije i floskule prodavat na legitimna pitanja koja bi unaprijedila rad kluba sa clanovima se posprdno odgovaralo i ismijavalo,svi su članovi vlasnici ovo ono. Sad kad ti isti vlasnici i clanovi s razlogom postavljaju pitanja ozbiljnog i konkretnog odgovora nema a pitanje je vrlo jasno i jednostavno.

GDJE SU KARTE ?
  • NORTE
    12.1k
    Danas idem sa zicarom sa sljemena. Sa mnom u gondoli 2 bracna para 60+…pricaju o tom kak idu u utorak u Bratislavu na utakmicu.

Nebudi lijen, pjtam ih id kud im karte. Ni 5 ni 6 vele prek veze. Pitam ih opet jesu godisnjaci, clanovi…..
    Odgovor opet negativan. Nit su godisnjaci niti clanovii a karte imaju.
    reziser

Klub treba uvesti jednostavan pravilnik za ulaznice.
    Pri čemu apsolutnu prednost trebaju imati isključivo navijačka grupa i pretplatnici dinama.
    Kad se oni najvjerniji namire onda ide prodaja za članove dinama.

Također - uvesti kažnjavanje prodaje ulaznica na oglasnicima, preprodavačima koji to koriste za vlastitu zaradu blokirati mogućnost kupnje, do posljednjeg preprodavača.
  • NitkoBitan
    18.6k
    GDJE SU KARTE ?ivanzg

Kod bracnog para 60+ koji se vozao zicarom :sweat:
  • reziser
    6.9k
    i jos mi se zena poslije smije i jebe me. Vidis ovi idu na tekmu a ti nemres do karte koji si clan 20 ak godina.

Sol na ranu
  • Sven
    11
    Debili jer nisu nekog maknuli iz reda? trebali bi se ljudi jos i mlatit za karte ili bi mozda klub trebao organizirat red na ticket pointu??
  • Jurki
    12.3k
    Neke stvari se ocito ne mijenjaju, bez obzira na promjenu Uprave i nacin upravljanja klubom.

Nemam kaj drugo reci nego sramota. Ociti dokaz da Klub jebe svoje najvjernije navijace i pravi od njih idiote.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Problem ocito postoji i jedino rjesenje je da sve karte za gostujuci sektor (izuzev kontigenta BBBa) idu preko karatane unutar radnog vremena i odredenih blagajna.

A ovi koji idu gore preko stele dabogda dobili po lampi.
  • Nolifer
    8.4k
    Tu su na forumu,kad treba filozofije i floskule prodavat na legitimna pitanja koja bi unaprijedila rad kluba sa clanovima se posprdno odgovaralo i ismijavalo,svi su članovi vlasnici ovo ono. Sad kad ti isti vlasnici i clanovi s razlogom postavljaju pitanja ozbiljnog i konkretnog odgovora nema a pitanje je vrlo jasno i jednostavno.

GDJE SU KARTE ?
    ivanzg

E, istina za ovo, sjeti se samo reakcija, za ZD kad je bilo ispitivanja s moje strane na domaćim tekmama, da zašto nema uvijek sredine, a evo sad na Osijeku bio uredno na ZD sredina, a nisam godišnjak. Hoću reć, nemrem vjerovat da se ovo dešava. Nemam problem da se podijeli navijačima karte, al imam problem s ovime, jer smatram da nije u redu.
  • Derby
    273
    Klub treba uvesti jednostavan pravilnik za ulaznice.
    Pri čemu apsolutnu prednost trebaju imati isključivo navijačka grupa i pretplatnici dinama.
    Kad se oni najvjerniji namire onda ide prodaja za članove dinama.

Također - uvesti kažnjavanje prodaje ulaznica na oglasnicima, preprodavačima koji to koriste za vlastitu zaradu blokirati mogućnost kupnje, do posljednjeg preprodavača
    NORTE

Klub ocito nema namjeru to uvesti jer nisu uveli ni bodovanje gostovanja u loyalty.

Isto tako kakva se poruka salje vjernim navijacima kada za nedolazak na LP ili derbi daje 5 puta vise bodova nego za dolazak. Kakva se poruka salje navijacima? Znaci klubu je bitnije zaraditi 50 eur vise, i na tekmi imati nekoga tko je turist ili dolazi na stadion jednom godisnje i to vjerojatno gledati suparnicku momcad a ne podrzati Dinamo, nego imati podrsku ljudi godisnjaka koji inace prate? Jasno mi je da nitko ne tjera ljude da ustupe mjesto, ali kakva je to poruka ljudima?
  • Derby
    273
    E, istina za ovo, sjeti se samo reakcija, za ZD kad je bilo ispitivanja s moje strane na domaćim tekmama, da zašto nema uvijek sredine, a evo sad na Osijeku bio uredno na ZD sredina, a nisam godišnjak. Hoću reć, nemrem vjerovat da se ovo dešava. Nemam problem da se podijeli navijačima kartama, al imam problem s ovime, jer smatram da nije u redu.Nolifer

Objasnjenje je bilo da dio karata ide sponzorima - sto meni kao navijacu nema smisla ali razumijem ako se gleda iz kuta kluba.

Isto tako objasnjeno je bio da dio ide preko povjerenika sto ne razumijem po kojoj logici oni imaju prednost pri kupnji karata - cijeli sektor na ZD zbog tog ne ide u slobodnu prodaju. Treba li uopce reci kakva ekipa popuni te sektore i kakva podrska bude…
  • LukaBBB
    1
    Je moguće da su i one BBG babe dobile karte??
  • emilperska
    6.5k
    Ja sam radi poslovnog puta odustao od Bratislave, sto je s obzirom na debakl s prodajom ispao pametan potez jer bi pred karatanu dosao u 6 ujutro sto ne bi dovoljno bilo..

Ja nemam problema da Udruga dobije i 100% karata i da se to onda zna, imam jako puno sto cak obitelji sto prijatelja koji idu s Udrugom kao pretplatnici GNK za sjever.
    No ako je istina ono sto se provlaci tu, a to je da je udruga dobila oko 500 karata, nameće se pitanje gdje je ostalih 500-600.
    Igraci i stozer (uracunajmo tu Skupstinu, IO, NO, Upravu, djelatnike) dobe 2 karte po glavi sto ide do max max 70-90. Tu smo negdje na manje od 600. Igrace koje sam ja znao i ovo sto se prica ovdje je uvijek vrijedilo 2 po glavi.

Po ovom sto se prica ovdje, 400-500 karata sigurno nije zavrsilo na karatani. Pa se nameće pitanje gdje su?
  • Direktor
    67
    Ja si gruntam da prepuštanje karta za LP ili derbi vrijedi 5 puta više nego dolazak je da ljudi nebi davali frendovima da im štancaju godišnju na ulazu a ne dolaze pa im se vidi ko da su došli, neg da ju rađe prepuste kad se i tak skupljaju bodovi za pravo na kupnju godišnje za sljedeću sezonu
  • ZrnTSCHeZ
    288

ne znam ništa o tome niti sam upoznat s njihovim djelovanjem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.