• bluepower86
    986
    Koliko plakanja na ovom forumu u zadnje vrijeme ispada da je 50% karata podijeljeno preko veze.Nesto sitno se zasigurno podijelilo kao sto se radi godinama i bit ce i dalje tako a onaj tko treba ici taj ide i ima karte.Ovo nije turisticko gostovanje.
  • Purgeri
    866
    Skroz krivo usmjeravate energiju - na lika koji očito ima godišnju ali se pregurao i, još gore, na žene koje su pošteno stale u red.

Klub mora objasniti gdje je nestalo 400, 500 ili 600 karata. Ne želim vjerovat da ne postoji svijest da se to mora objasniti ljudima nakon ovakvog debakla. Potpuno nepotrebno se dovelo u ovo s tim što se stavilo na karatanu mizeran broj karata i stvarno nije trebalo bit anštajn da se predvidi da će to raspizditi one koji su proveli sate i sate na karatani uzalud.

Najmanje šta klub može i mora napraviti, zbog vjerodostojnosti ljudi koji ga sad vode, da kaže koliko smo karata dobili od slovana i u kojem postotku je išlo kome ovo kaj nije dobila grupa. Kako je ispalo, bilo bi puno bolje da je grupa dobila sve, kao za Rujevicu prošle sezone.

Također, minimum je da se u nekom razumnom roku reći misli li se šta napraviti s ovim sustavom podjele karti (s tim da nije normalno ni da ne postoji formalno ograničenje broja ulaznica koja jedna osoba može kupiti na karatani) i šta će se poduzeti ili je ljudima za koje smo svi glasali ovo ok.
  • Brusa
    1.7k
    tako je. Oni bračni parovi 60+ iz žičare svakako trebaju ići i dobro da su došli do svojih karata preko veze :ok:
    I da, prateći sve upise ovdje na forumu danas ,može se zaključiti da je 50% karata podjeljeno preko veze
  • NitkoBitan
    18.7k
    Nesto sitno se zasigurno podijelilo kao sto se radi godinama i bit ce i dalje tako a onaj tko treba ici taj ide i ima karte.Ovo nije turisticko gostovanje.bluepower86

Pa ne bi bio problem da je nesto sitno. Vec se nekoliko forumasa javilo da zna ljude koji nisu redovni i u prici a da su dosli do karte.
  • Sixthway
    499
    Žicer ima cijelu garderobu od fanshopa kaj je kupio od žicanja. Naporan je ali je skoro na svakoj tekmi i on nije nikakav problem.Ljudi se guraju u Bratislavu nesvjesno , a mogli bi si napravit velike probleme zbog stvari do kojih bi moglo doći, a koje znaju oni koji prate navijačku scenu.
  • bluepower86
    986

Tako je,kratko i jasno.
  • Liks90
    2.3k
    Jbt čitam ovo sve i dalje se vode rasprave neke oko svega toga. Dajmo vremena ljudima iz kluba, a mislim da ce se oglasiti jer nema razloga da nam ne daju obrazloženje svima, pa neka objasne kako je došlo do toga do čega je došlo…nema potrebe za tenzijama, kužim frustraciju ljudi, sve mi je to jasno, ali pustimo upravu da se izjasni idući tjedan nadam se i da izadje na vidjelo o čemu je riječ i zbog čega je došlo do problema…ničeg ovog nebi bilo da se samo jasno napisalo koliko je ostalo ulaznica za prodaju…ovako se optužuju svi pomalo i to ne vodi ni do čega…smirimo svi strasti i pričekajmo sljedeći tjedan da dobijemo priopćenje kluba( a mislim da ćemo dobiti) jer ovdje ima ljudi koji su u klubu pa će im napomenuti…Dinamo je nas klub i trebamo bit svi ko jedan. Svi su htjeli ic u Bratislavu to je pozitivno, Al sad se stvara neka negativna atmosfera koja nikome neide na ruku. Strpimo se svi i pričekajmo priopćenje ako dodje do njega. Hvala
  • Brusa
    1.7k
    ničeg ovog nebi bilo da se samo jasno napisalo koliko je ostalo ulaznica za prodaju…Liks90

Nisi ti jedini koji je ovo danas napisao....ali sudeći po upisima danas na Zoni , za prodaju se dalo 100njak karta...
    Tako da su objavili da 100njak karata ide u prodaju bi vrlo slično bilo

Sudeći po upisima zna se di su karte završile, ljude čini mi se zanima zašto i kako
  • Markelo
    2.7k
    Hihihi, ove spekulacije di su nestale karte su smiješne pa nije više stara garnitura u klubu. Svi u klubu se znaju i mogu u dva poziva dobit odgovor na pitanje koje muči ljude na ovoj temi. Nekako mi ne djeluje uvjerljivo da su se igrači trgali za karte kako bi svoje ženice/djevojke u bundama stavili pored ekipe koja bazdi na alkohol i pali baklje.
  • Derby
    278
    Koliko plakanja na ovom forumu u zadnje vrijeme ispada da je 50% karata podijeljeno preko veze.Nesto sitno se zasigurno podijelilo kao sto se radi godinama i bit ce i dalje tako a onaj tko treba ici taj ide i ima karte.Ovo nije turisticko gostovanje.bluepower86

Pa da, stvarno ispada da je mozda 40% karata podjeljeno prek veze. Jel to normalno?

Onaj tko treba ici taj ide. Ako se ovo odnosi na BBB onda nitko to nije dovodio u pitanje. Problem je sto ide i onaj tko mozda ne treba ici.
  • criticus
    2.5k
    Ljudi se guraju u Bratislavu nesvjesno , a mogli bi si napravit velike probleme zbog stvari do kojih bi moglo doći, a koje znaju oni koji prate navijačku scenu.Sixthway

Hoćeš reći da za London neće biti problem oko redova i gužvi?
  • Niko1986
    222
    Za London neće biti problema jer je tri soma karata, a sigurno osjetan dio godišnjaka neće ići jer je nešto skuplje gostovanje.
  • Miro93
    2.8k
    Tek sam za London čuo od puno onih koji uopće ne idu da su već rezervirali avionske karte
  • bluepower86
    986
    Ispada da odjednom svi koji “ne idu”imaju karte i idu.
  • Neron53
    806

Vise ekipe koju znam ide u London nego sto je isao u Minhen, tako da ja nebi bio bas takav optimist
    Sto se tice ulaznica, vjerujem da je dosta ljudi bilo na popisu povjerenika a i preko sponzora je sigurno dosta otislo
    Ako se na sponzore odvaja veeeeeliki dio zapada, zasto to nebi vrijedilo i za ovakva gostovanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.