• DrawTube
    5.2k
    Za istočnu tribinu Gorice prodane su zasad 33 ulaznice, tj 1,7% tribine
  • CUCAK
    194
    • netko ima godišnju i ne može na tekmu lige prvaka/derbi
    • ta karta sad u pojedinačnoj prodaji vrijedi 30€ i nema ih dostupnih
    • želi ju vratiti : klub ima + jer neće biti prazno mjesto, + prodat će tu kartu ponovno

gdje je problem ako taj gospodin dobije "velik" broj bodova ? on ostaje bez karte za "veliku" tekmu koju je platio i bez užitka gledanja dinama, klub od njega "kupuje" kartu nazad za bodove
  • Paggini
    24.1k
    zašto nema uvijek sredine, a evo sad na Osijeku bio uredno na ZD sredina, a nisam godišnjak.Nolifer

Čestitam, dobio si kartu godišnjaka koji je prepustio mjesto. Kakve to sad veze ima s ovim danas?
  • Papastrumf
    12.9k
    Drugo, ovo gdje za onog klosara kaze da smo mi krivi koji ga nismo izbacili. Da, svi u redu su krivi, ali nije jedini koji se pregurao, svi znamo kako ide spika i kako se ljudi ubacuju i to je uvijek tako, ali mrtvi klosar nema ni godisnju.
    Kao mogao je pokazati neciju drugu godisnju.
    Ne, NIJE!! ako je prvokup za godisnjake onda mu nitko, ali NITKO nema pravo prodati kartu na tudu godisnju. Ako izricito pise da nema na drugo ime ili ne znam sta, onda se to ne moze desiti.
    Da ljudi iz reda su krivi jer ga nisu trebali pustiti, ali radnik na karatani koji mu je prodao kartu je kriv jer to nije smio.
    jedan u nizu

Jel ti kupujes ulaznice za dinamove utakmice? Uvijek si mogao kupiti ulaznicu za bilo koga ako imas njegovu osobnu i godisnju/clansku (fizicku ili pofotkanu). 100 puta sam valjda kupio ulaznicu za nekog drugog.

Prošli put ste mi ovo za Salzburg napravili, sad opet.
    Sram Vas sve skupa može bit!!!
    Dubbbrava

Ljudi imaju pravo na kritiku. Da se razumijemo, vecina ovdje s razlogom propitkuje za neke nelogicnosti i to ce se svakako rijesiti za buducnost, pogotovo transparentnost.
    Ti majstore lazes kao pas. Za Salzburg je ostalo ulaznica i za clanove jer godisnjaci nisu sve pokupovali.
  • M94
    1.3k
    Mozda misli na onaj prosli Salzburg.
  • Dinamosaur
    1.6k
    prozvao je Dinamovo Proljeće tak da ne misli na onaj Salzburg
  • jedan u nizu
    8.8k
    Jel ti kupujes ulaznice za dinamove utakmice? Uvijek si mogao kupiti ulaznicu za bilo koga ako imas njegovu osobnu i godisnju/clansku (fizicku ili pofotkanu). 100 puta sam valjda kupio ulaznicu za nekog drugog.Papastrumf

za drugog da.

Ali ne mogu kupiti sebi kartu na tudu godisnju.
    Da pokazem drugu godisnju, a dam svoje podatke na ulaznicu.
  • Papastrumf
    12.9k
    za drugog da.

Ali ne mogu kupiti sebi kartu na tudu godisnju.
    Da pokazem drugu godisnju, a dam svoje podatke na ulaznicu.
    jedan u nizu

Pokazao ti je ulaznicu na kojoj je pisalo njegovo ime?
  • jedan u nizu
    8.8k

naravno da nije. Ali poznata je faca i svi ga znaju pod zicarosem i klosarem. Sigurno nije zicao za nekog drugog nego za sebe.

Posto ne vidim njegovu kartu, ne mogu 100% tvrditi da je njegova, ali budimo realno, svi znamo da si je uzicario kartu.

Nemam problem s tim da zica, ili da se pregura, mislim realno imam, ali to nema veze s klubom ili bilo kim drugim.
    Ali da uspije uzet kartu za sebe a nema godisnju, za vrijeme prvokupa za godisnjake, e to imam problem, kao i vecina ovdje.

Nevezano za tog klosara.
    I dalje stojim iza svoga i smatram da su tu bila svakakva prljava posla danas i da je netko/neki gadno zeznuo stvar. Ne tvrdim da je do maslo kluba, politika kluba, vodstva. Ali mora se znati gdje su stvari otisle u k. Zato kazem, ako je kriva osoba na karatani, to se rijesi. Ako je povjerenik, clan uprave, IO, bilo kojeg tijela dinama, pa makar zastitar, cistacica ili oruzar, te stvari se moraju rijesiti da ne cure, a ne da se govori da su karte otisle igracima i ne znam kome, jer to ne ide iz kontigenta za gostujuce navijace.
    Pobogu i ovdje su bile info da je za LP smanjen kapacitet na zapadu zbog potrebe UEFAe i gostujucih klubova i njihovih potreba.
  • ivanzg
    178
    [reply="Papastrumf;539611"

Tebe smatram vjerodavnim i pouzdanim pogotovo u sektoru ulaznica jer sigurno radiš u klubu i imaš prave informacije. Godišnje,članske ili izdane za određenu tekmu a pogotovo sa problematikom neočitanih godišnjih na sjeveru si bio vrlo aktivan. Uvijek si na sve imao odgovore i opravdanja, danas nisi baš uvjerljiv u svojim postovima.

Opet ponavljam pitanje, vrlo je jednostavno.

GDJE SU KARTE?
  • Zoran
    59
    Evo mi jucer bili u Sibeniku i jedan od frendova cuo da u Bratislavu idu neki njegovi s posla koji nikada ne hodaju na utakmicu. Znaci oni su vec nekoliko dana znali da imaju karte. Meni je drago kad bbb dobe karte, ali ovakvi koji nisu niti derbi navijači već izletnici, e to mi se gadi.
  • Papastrumf
    12.9k
    Nemam problem s tim da zica, ili da se pregura, mislim realno imam, ali to nema veze s klubom ili bilo kim drugim.
    Ali da uspije uzet kartu za sebe a nema godisnju, za vrijeme prvokupa za godisnjake, e to imam problem, kao i vecina ovdje.
    jedan u nizu

Ne kuzis sto ti govorim. Lik je ocito imao neciju godisnju i osobnu. Nije mogao kupiti ulaznicu na svoje ime ako je godisnja na tuđe.

Sto se tice ostatka posta, nije bilo nikakvog prljavog posla samo sto je dio ulaznica osiguran upravo za one za koje ti pises da nije.
  • ksapi
    3k

Je, ali zato jer su cure dosle prije ponoci cekati
  • Nolifer
    8.4k
    Čestitam, dobio si kartu godišnjaka koji je prepustio mjesto. Kakve to sad veze ima s ovim danas?Paggini

Kolega je naveo kako se tu razgovaralo tada i sada. Pa sam se na to referirao.. Dobio nisam ništa, jer je tad bilo slobodno u prodaji i kupio na vrijeme online.
  • jedan u nizu
    8.8k
    Sto se tice ostatka posta, nije bilo nikakvog prljavog posla samo sto je dio ulaznica osiguran upravo za one za koje ti pises da nije.Papastrumf

Ako je do mene dosla info od par ljudi koji su dobili karte a random su ljudi.
    Ako je do barem 15 ljudi sa ovog foruma dobilo slicne infromacije sa raznih strana, onda to nije istina, ne znam zasto se tvrdi da nije. Mozda koja prica nije istina, samo je patka ili napuhana, ali nemoguce da je toliko prica i da nijedna nije istinita
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.