• Jurki
    14k
    ne ulazim u to dal je uhljebljivanje ili ne..
    mislim da je Neno preozbiljan trener da bi se zajebaval s tim..
    isto tak mentalna priprema utakmice se radi prije same utakmice..
    moze ti ne znam kakav trener lajat i skakat kod klupe ko majmun .. nema od toga koristi... igraci su sami na terenu koji donose odluke i igraju.
  • Zagi
    8.8k
    imaš ulogu mentalnog trenera, pa valjda trebaš biti uz teren.Izet Hajrović

Daj nemoj ...
    Pshiholog te pripremi prije neke radnje , ne drži te za rukicu za vrijeme .
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Nekome Torrente skuplja garbage time, nekome Max igra jer jebiga nema druge opcije. Onda dode trener, po Maxu drvlje i kamenje, a njemu igra najteze utakmice. Inspektor pak prvi izbor. TRENERCINO :love:
    Sva patnja u Minkenu je dosla na naplatu. Hvala.
  • Lihtmašinac
    329
    Uz svo dužno poštovanje i zaslužene čestitke Nenadu Bjelici - u Salzburgu je na prvoj liniji fronte vojsku ipak suvereno, samopouzdano i pametno vodio Danijel Jumić. Čovjek je zaslužio bar jednako toliko pohvala kao i šef mu - svaka čast, kapa dole! :clap:

Nažalost, nikad nisam volio pretjerane kultove ličnosti. Ali stoji činjenica da se kvaliteta stručnjaka vidi i po tome koje suradnike taj stručnjak bira. Tako onda vrijedi - uz sve Jumićeve zasluge - da je i ova pobjeda, u srži stvari, Bjeličina. :smile:

Ali, svejedno što je nominalno samo pomoćnik, neka ovaj put rad Danijela Jumića bude jasno i glasno pohvaljen: Fala, majstore DJ, na odličnom poslu i važnim bodovima! :up:
  • Mihaljević
    11k
    Imao sam podijeljeno mišljenje kad je dolazio, realno ovaj Dinamo igrački nije ništa specijalno ali igramo najbolje u ligi prvaka u svojoj povijesti i imamo velike šanse za prolaz dalje... Još da mazne kojeg svojeg bivšeg igrača iz Trabzona i Uniona, ugura kojeg mlađeg i na konju smo. Neno samo nastavi tamo gdje si stao!
  • puxigadjurdja
    2k
    Kombinacija Dinama i Bjelice je Nenad (pun intended) jebiva!
  • jedan u nizu
    10.4k
    Kombinacija Dinama i Bjelice je Nenad (pun intended) jebiva!puxigadjurdja

Neki bi rekli da smo izNENADili Salzburg, ali svi cemo se sloziti da ovo nije bilo nikakvo izNENADjenje :lol:
  • Izet Hajrović
    3k
    Pohvala i za to što je naučio iz prethodnih grešaka i na vrijeme shvatio da je RPG na lijevom beku mučenje za njega. Koliko god Ogiwara bio lošiji od RPGa, on je jedini lijevi bek kojeg imamo trenutno i bolje to izgleda kada je on na prirodnoj poziciji. Jednostavno je, postavi igrače koje imaš na prirodne pozicije i to će izgledati dobro.
  • don
    9k
    Pohvala i za to što je naučio iz prethodnih grešaka i naIzet Hajrović

rekao je sam da je Ogiwara igrao jer su htjeli dobit na centaršutevima, a to ima smisla budući da je Salzburg u skoku loša ekipa
  • Izet Hajrović
    3k
    naravno, to mu je forte. U formaciji s 3 iza se dobro snalazi na tom lijevom wing-beku i to ima smisla, za 4 iza trebamo tražiti daleko bolje rješenje na zimu. Vidjet ćemo što će Bjelica odlučiti za Osijek, ali ja bih na njegovom mjestu krenuo s 3-4-1-2. Osvježenje na desnom wing-beku u vidu RPG-a, Ademija će vjerojatno odmoriti pa mogu Petko i Kule naprijed. Ako Petko neće biti fit za krenuti od prve, onda ne bi bilo loše probati sa 3-4-2-1 sa Stojkovićem i Baturinom iza Kuleta.
  • Crni86
    6.9k
    možda je Luka bio čovjek preko kojeg je išla komunikacija s klupom. Sve su oči bile uvijek uprte u Bjelicu , a možda je on preko sina (mobitel) spuštao informacije nekom na klupi. To je meni sasvim logično objašnjenje.
  • vjeko1701
    11.2k
    Pshiholog te pripremi prije neke radnje , ne drži te za rukicu za vrijemeZagi

Možda neke drži, definitivno bi objasnilo neke upise po ovom forumu.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Dođeš na temu pročitati o treneru i onda ugledaš jebenu raspravu o jebenom mentalnom treneru koji je bio s ocem u loži. Da ne povjeruješ.
  • Jos-Optimus
    3.5k
    Neki bi rekli da nisi bio mentalno pripremljen na to
  • Mali Zeus
    14.8k
    ↪Mali Zeus Neki bi rekli da nisi bio mentalno pripremljen na toJos-Optimus

Nisam da, nije bio mentalni trener pokraj mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.