Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavom — Maksim Maksimirski
Ja zbog svega toga stvarno želim da se napravi nekakav dinamov podcast. Imamo u klubu i oko kluba hrpu ljudi koji bi to mogli organizirati. Treba raditi na mekoj moći Dinama i malo pogurati naš narativ jer je medijsko stanje postalo nepodnošljivo. Dinamo praktički ne postoji u medijima i služi samo za pišanje po njemu.. Ne mora klub izravno praviti takav podcast ali može se neizravno (na suptilan način) pogurati kreatore jednog takvog podcasta. Dovoljne su 2-3 kamere, mikrofon i dovođenje par stručnih, posvećenih osoba (poput Korde) koji će biti u stanju profesionalno sve iznijeti da ipak bude na nekom nivou sa statistikama i taktičkim analizama. — Maksim Maksimirski
Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavom i reći: ''Koje greške, pa i Skomina (sudac finala LP) je potvrdio da krupnijih grešaka nije bilo a da je od malih grešaka bio oprošten žuti Torrenteu i par nesuđenih gaženja igrača Istre, jedine krupne greške u ovom kolu su bile u korist Hajduka''. Ali nećemo to dočekati. Gledat ćemo opet čitanje lekcije navijača Hajduka u facu dinamovcima koji će gledati u pod i eventualno se ispričati svima. — Maksim Maksimirski
Čak ni Ljubo koji je nekakav heroj među dinamovim navijačima jer je najmanji papak među papcima će reći nešto u stilu da mu je žao zbog grešaka u Puli ali da vjeruje kako nisu namjerne ili nešto slično. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.