• Sibirski plavac
    2.1k
    Baš. Poslušao 20tak minuta i cijeli podcast im se svodi na kmečanje kaj će ovaj vjerojatno sutra biti bivši. Baš me zanima jesu tak reagirali kad su mnogim prijašnjim trenerima otkazi visili u zraku.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ovi debili stvarno usporeduju Sanjina sa Glavom... cuj oni se borili za otvoreniji Dinamo :rofl:
  • Mandelinho
    391
    Ovaj Šašak iz 8_24 je pravi navijač, i car je... Ja ne znam o čem vi pričate...
    Ovim drugima ne znam koji su motivi, Šivak je isto car, imao je dobar nastup na Potjeri :wink:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Šivak je odličan, inače je u AK Sljeme i na svakoj utrci čita imena ljudi koji prođu kroz cilj uz neki šaljivi komentar. Uvijek mi je fascinantno kak to može sve u isto vrijeme, a kroz cilj obično prođe troje u 10 sekundi.

Kakva stabilnost, kakav sustav koji ovaj s pirates majicom spominje!?
  • Jaro
    7.6k
    radije dam view random tovarskim podcastima neg ovima. Bas su dokazani jad i uzas...
  • Captain America
    17.9k
    Odličan podcast i odlični gosti. Šivak i Profa su bili top. Profin dio o Sanjinu na 1:08:00 vrijedi poslušati jer im je dolazio u goste i znaju se od prije.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Odličan podcast i odlični gosti. Profin dio o Sanjinu na 1:08:00 vrijedi poslušati jer im je dolazio u goste i znaju se od prije.Captain America

Znači Sanjin je capo de tutti capi?
  • Mali Zeus
    14.1k
    Od 1:18 je zanimljivo, Kvasina koga hvali.

Dobar mi je dio da se presude izvršavaju i da neće o presudama, da je to kako je.

Nemojmo secirati, al napravio što je napravio presuđen je, al ne možemo poreći dobre stvari.
    Što ne spomeneš te loše stvari Kvasina?
  • Crusades1986
    13.1k
    Nije ni čudo tko ih hvali.
  • austrijanac
    4.2k
    Na što sam ja potrošio jutarnju kavu, nakon 12 sati sna i Municha.

Kakav mrtvi Kvasina i ostali debili, ne znam tko ih je sinoc spomenuo na forumu pa sam ih išo gledat, ali po nerealnosti su gori od Tribine.
  • Danko
    1.2k
    Pričali su , između ostalog , da je nekim novinarima uskraćena akreditacija.
    Jel zna netko o kojim je novinarima riječ?
  • NKDZ86
    1.9k
    U tom podcastu 8_24 ima jedan lik koji je s borongaja i u vrijeme bojkota bio je na strani plaćenika. A znamo na čijoj su strani oni bili.
  • Jurki
    12.2k
    da je nekim novinarima uskraćena akreditacija.Danko

S obzirom kakve pizdarije pisu, kak retardirana pitanja postavljaju koja nemaju veze s vezom... jos je malom broju novinara uskracena akreditacija..
    naravno pod pretpostavkom da je to tocno da su akreditacije uskracene.
  • Mandelinho
    391
    Danas na podcast inkubatoru ide combo ala 1+1 iz mcdonaldsa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.