• sport
    4k
    Ekipa iz Marinog kvarta na utakmicama skandirala "sivi ormarić"umjesto Silvio Marić,a nitko nije skužio.
  • Peškaman
    5.9k

Oko koje mimute or
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nemam volje gledati nogometne podcaste u vezi HNL-a ali točno znam što nas čeka u sljedeća 2-3 dana. Gledat ćemo u studiju dinamovce koji će se bojati reći bilo što u obranu Dinama i hajdukovce koji će dominirati podcastima. Čak ni Ljubo koji je nekakav heroj među dinamovim navijačima jer je najmanji papak među papcima će reći nešto u stilu da mu je žao zbog grešaka u Puli ali da vjeruje kako nisu namjerne ili nešto slično.

Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavom i reći: ''Koje greške, pa i Skomina (sudac finala LP) je potvrdio da krupnijih grešaka nije bilo a da je od malih grešaka bio oprošten žuti Torrenteu i par nesuđenih gaženja igrača Istre, jedine krupne greške u ovom kolu su bile u korist Hajduka''. Ali nećemo to dočekati. Gledat ćemo opet čitanje lekcije navijača Hajduka u facu dinamovcima koji će gledati u pod i eventualno se ispričati svima.

Kada god gledam te podcaste imam želju uletjeti u ekran i progovoriti, stati u obranu Dinama kada već nema ko u studiju to učiniti. Na Tribini su prvo imali ''dinamovca'' (onog tipa iz Bosne) koji je konstantno navijao za dinamove protivnike jer je po njemu Dinamo grešan, prljav, nepošten a sada imamo nekakvog mega papka iz Zagreba koji se usred Zagreba boji uopće reći da navija za Dinamo. Tip je curica i treba mu to reći. Zamislite situaciju da postoji toliki papak koji bi se usred Splita bojao priznati da navija za Hajduka...e pa mi imamo takvog u Zagrebu. Nije ni na ostalim podcastima bolje.

Ja zbog svega toga stvarno želim da se napravi nekakav dinamov podcast. Imamo u klubu i oko kluba hrpu ljudi koji bi to mogli organizirati. Treba raditi na mekoj moći Dinama i malo pogurati naš narativ jer je medijsko stanje postalo nepodnošljivo. Dinamo praktički ne postoji u medijima i služi samo za pišanje po njemu.. Ne mora klub izravno praviti takav podcast ali može se neizravno (na suptilan način) pogurati kreatore jednog takvog podcasta. Dovoljne su 2-3 kamere, mikrofon i dovođenje par stručnih, posvećenih osoba (poput Korde) koji će biti u stanju profesionalno sve iznijeti da ipak bude na nekom nivou sa statistikama i taktičkim analizama.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Evo popularnog youtubera koji se izjasnjava Dinamovcem... kaze da ga je sram u ime sudacke organizacije :monkey:

Jel moze netko tom liku javit misljenje suca koji je sudio finale Lige prvaka?

Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavomMaksim Maksimirski

Ma ne radi se samo o "mainstreamu", prosjecan Dinamov navijac je godinama meksao da se ima potrebu cak i ispricavat rivalima i govorit da ga je sram (dovoljno je proc kroz komentare na drustvenim mrezama). Ja jos nisam naletio na takve komentare navijaca drugih klubova.

Mislim da smo takoder sami sebi pucali u nogu forsiranjem neke gospodstine, nema kruha niti koristi od toga, a pogotovo ne unutar granica Lijepe nase. Mi se nalazimo u okruzenju hijena koje ce nas pojest zive dok mi glumatamo gospodu. A mislim realno i jesmo gospoda za sve njih, ali vrijeme je za malo akcije.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    Ja zbog svega toga stvarno želim da se napravi nekakav dinamov podcast. Imamo u klubu i oko kluba hrpu ljudi koji bi to mogli organizirati. Treba raditi na mekoj moći Dinama i malo pogurati naš narativ jer je medijsko stanje postalo nepodnošljivo. Dinamo praktički ne postoji u medijima i služi samo za pišanje po njemu.. Ne mora klub izravno praviti takav podcast ali može se neizravno (na suptilan način) pogurati kreatore jednog takvog podcasta. Dovoljne su 2-3 kamere, mikrofon i dovođenje par stručnih, posvećenih osoba (poput Korde) koji će biti u stanju profesionalno sve iznijeti da ipak bude na nekom nivou sa statistikama i taktičkim analizama.Maksim Maksimirski

Je li vrijeme za Zona Dinamo podcast? Sad da netko bude tko je iz kluba mi nema baš smisla zbog sukoba interesa i taj netko neće biti potpuno otvoren za komentiranje ovakvih situacija jer znamo kako mediji funkcioniraju i generaliziraju mišljenje pojedinca na cijeli klub. Na Zoni postoji hrpa ljudi koji su sposobni za to i koje bi bilo ugodno slušati, a i preko Zone se može brzo dostići dobar reach. 3 osobe i laptop su dovoljne za početak uz povremene goste. O taktičkom dijelu bi mogao nešto reći Tranzicijski napad, čini mi se da je on prisutan na Zoni.

Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavom i reći: ''Koje greške, pa i Skomina (sudac finala LP) je potvrdio da krupnijih grešaka nije bilo a da je od malih grešaka bio oprošten žuti Torrenteu i par nesuđenih gaženja igrača Istre, jedine krupne greške u ovom kolu su bile u korist Hajduka''. Ali nećemo to dočekati. Gledat ćemo opet čitanje lekcije navijača Hajduka u facu dinamovcima koji će gledati u pod i eventualno se ispričati svima.Maksim Maksimirski

Jedini takav tko mi pada na pamet je profa Šašak sa Podcasta 8_24, ali što to znači kad imaju slabi reach, nikakav utjecaj u medijima te nisu potpuno bazirani na Dinamo.
  • Paggini
    34.6k
    Čak ni Ljubo koji je nekakav heroj među dinamovim navijačima jer je najmanji papak među papcima će reći nešto u stilu da mu je žao zbog grešaka u Puli ali da vjeruje kako nisu namjerne ili nešto slično.Maksim Maksimirski

Ovo se neće dogoditi, niti se ikad dogodilo u UPU, da nakon ovakve salve Ljubo ustukne i cmrečnjakovski se pokudi i ispričava što "krademo".
  • bluepower86
    1k
    Ljubo objasnio neke stvari u vecerasnjem podcastu.Od 60do 70minute.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Bravo Ljubo, Bravo Bravo Bravo.

Konačno da netko kaže kako je i da bi bilo dosta više kenjanja po Dinamu. Bolesno, jebeno bolesno sve skupa.
  • Mali Zeus
    15.2k
    očito ne pratiš baš Ljubićev rad.

Nije on zizi.

Što se tiče podcasta, možda bi Bauer mogao malo više gurati ovakve teme.
  • Smotanihaker
    796
    Kojem podcastu?
  • bbb medimurje
    3.5k
    Svaka cast ljubo! Skidam kapu :clap:
    Nebi bilo lose da zona na fejsu i instagramu objavi glavne isjecke ljubinog monologa
  • Orc123
    10k
    Gdje ste gledali taj podcast i gdje se moze pogledati?
  • Paggini
    34.6k
    Bit ce sutra na Youtubeu.

Ovo se neće dogoditi, niti se ikad dogodilo u UPU, da nakon ovakve salve Ljubo ustukne i cmrečnjakovski se pokudi i ispričava što "krademo".Paggini

Volim kad sam u pravu hjoooooo
  • NitkoBitan
    22.1k
    Podcast Utakmicu po utakmicu se moze pogledat od ponedjeljka navecer na gol.hr, a od utorka na youtube kanalu cini mi se Nove TV. Uglavnom Ljubino videnje situacije od 57:30 do 1:10:00.

Dobro je Ljubo pri kraju rekao na to da je i dio Dinamovih navijaca "priznao" pristrano sudenje. To je dokaz kapitulacije i manjka integriteta. Nemas se ti kaj ispricavat ni pred kim i nit pred kakvim pritiskom.
  • vjeko1701
    11.6k
    Treba uzet sa dozom rezerve "komentare" po socijalnim mrežama. Tamo je sve puno plaćenih bot farmi koje uvijek guraju kojekakve narative.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.