• mlinchica
    2k
    Mali Silvač u ZKMu i Tajči s naočalama, na klaviru :lol:
    Od njega uvijek nekaj novog saznaš. Kako se uživi kad prepričava doživljaje… teška pozitiva je naš Mara.
  • tomi-pds
    80

Možeš objasniti za nas koji neznamo
  • sport
    3.6k
    Ekipa iz Marinog kvarta na utakmicama skandirala "sivi ormarić"umjesto Silvio Marić,a nitko nije skužio.
  • Peškaman
    4.7k

Oko koje mimute or
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Nemam volje gledati nogometne podcaste u vezi HNL-a ali točno znam što nas čeka u sljedeća 2-3 dana. Gledat ćemo u studiju dinamovce koji će se bojati reći bilo što u obranu Dinama i hajdukovce koji će dominirati podcastima. Čak ni Ljubo koji je nekakav heroj među dinamovim navijačima jer je najmanji papak među papcima će reći nešto u stilu da mu je žao zbog grešaka u Puli ali da vjeruje kako nisu namjerne ili nešto slično.

Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavom i reći: ''Koje greške, pa i Skomina (sudac finala LP) je potvrdio da krupnijih grešaka nije bilo a da je od malih grešaka bio oprošten žuti Torrenteu i par nesuđenih gaženja igrača Istre, jedine krupne greške u ovom kolu su bile u korist Hajduka''. Ali nećemo to dočekati. Gledat ćemo opet čitanje lekcije navijača Hajduka u facu dinamovcima koji će gledati u pod i eventualno se ispričati svima.

Kada god gledam te podcaste imam želju uletjeti u ekran i progovoriti, stati u obranu Dinama kada već nema ko u studiju to učiniti. Na Tribini su prvo imali ''dinamovca'' (onog tipa iz Bosne) koji je konstantno navijao za dinamove protivnike jer je po njemu Dinamo grešan, prljav, nepošten a sada imamo nekakvog mega papka iz Zagreba koji se usred Zagreba boji uopće reći da navija za Dinamo. Tip je curica i treba mu to reći. Zamislite situaciju da postoji toliki papak koji bi se usred Splita bojao priznati da navija za Hajduka...e pa mi imamo takvog u Zagrebu. Nije ni na ostalim podcastima bolje.

Ja zbog svega toga stvarno želim da se napravi nekakav dinamov podcast. Imamo u klubu i oko kluba hrpu ljudi koji bi to mogli organizirati. Treba raditi na mekoj moći Dinama i malo pogurati naš narativ jer je medijsko stanje postalo nepodnošljivo. Dinamo praktički ne postoji u medijima i služi samo za pišanje po njemu.. Ne mora klub izravno praviti takav podcast ali može se neizravno (na suptilan način) pogurati kreatore jednog takvog podcasta. Dovoljne su 2-3 kamere, mikrofon i dovođenje par stručnih, posvećenih osoba (poput Korde) koji će biti u stanju profesionalno sve iznijeti da ipak bude na nekom nivou sa statistikama i taktičkim analizama.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Evo popularnog youtubera koji se izjasnjava Dinamovcem... kaze da ga je sram u ime sudacke organizacije :monkey:

Jel moze netko tom liku javit misljenje suca koji je sudio finale Lige prvaka?

Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavomMaksim Maksimirski

Ma ne radi se samo o "mainstreamu", prosjecan Dinamov navijac je godinama meksao da se ima potrebu cak i ispricavat rivalima i govorit da ga je sram (dovoljno je proc kroz komentare na drustvenim mrezama). Ja jos nisam naletio na takve komentare navijaca drugih klubova.

Mislim da smo takoder sami sebi pucali u nogu forsiranjem neke gospodstine, nema kruha niti koristi od toga, a pogotovo ne unutar granica Lijepe nase. Mi se nalazimo u okruzenju hijena koje ce nas pojest zive dok mi glumatamo gospodu. A mislim realno i jesmo gospoda za sve njih, ali vrijeme je za malo akcije.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Ja zbog svega toga stvarno želim da se napravi nekakav dinamov podcast. Imamo u klubu i oko kluba hrpu ljudi koji bi to mogli organizirati. Treba raditi na mekoj moći Dinama i malo pogurati naš narativ jer je medijsko stanje postalo nepodnošljivo. Dinamo praktički ne postoji u medijima i služi samo za pišanje po njemu.. Ne mora klub izravno praviti takav podcast ali može se neizravno (na suptilan način) pogurati kreatore jednog takvog podcasta. Dovoljne su 2-3 kamere, mikrofon i dovođenje par stručnih, posvećenih osoba (poput Korde) koji će biti u stanju profesionalno sve iznijeti da ipak bude na nekom nivou sa statistikama i taktičkim analizama.Maksim Maksimirski

Je li vrijeme za Zona Dinamo podcast? Sad da netko bude tko je iz kluba mi nema baš smisla zbog sukoba interesa i taj netko neće biti potpuno otvoren za komentiranje ovakvih situacija jer znamo kako mediji funkcioniraju i generaliziraju mišljenje pojedinca na cijeli klub. Na Zoni postoji hrpa ljudi koji su sposobni za to i koje bi bilo ugodno slušati, a i preko Zone se može brzo dostići dobar reach. 3 osobe i laptop su dovoljne za početak uz povremene goste. O taktičkom dijelu bi mogao nešto reći Tranzicijski napad, čini mi se da je on prisutan na Zoni.

Ja živim za dan kada će se kao dinamov predstavnik u nekom mainstream podcastu pojaviti nekakav alfa mužjak koji će doći sa stavom i reći: ''Koje greške, pa i Skomina (sudac finala LP) je potvrdio da krupnijih grešaka nije bilo a da je od malih grešaka bio oprošten žuti Torrenteu i par nesuđenih gaženja igrača Istre, jedine krupne greške u ovom kolu su bile u korist Hajduka''. Ali nećemo to dočekati. Gledat ćemo opet čitanje lekcije navijača Hajduka u facu dinamovcima koji će gledati u pod i eventualno se ispričati svima.Maksim Maksimirski

Jedini takav tko mi pada na pamet je profa Šašak sa Podcasta 8_24, ali što to znači kad imaju slabi reach, nikakav utjecaj u medijima te nisu potpuno bazirani na Dinamo.
  • Paggini
    23.9k
    Čak ni Ljubo koji je nekakav heroj među dinamovim navijačima jer je najmanji papak među papcima će reći nešto u stilu da mu je žao zbog grešaka u Puli ali da vjeruje kako nisu namjerne ili nešto slično.Maksim Maksimirski

Ovo se neće dogoditi, niti se ikad dogodilo u UPU, da nakon ovakve salve Ljubo ustukne i cmrečnjakovski se pokudi i ispričava što "krademo".
  • bluepower86
    986
    Ljubo objasnio neke stvari u vecerasnjem podcastu.Od 60do 70minute.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Bravo Ljubo, Bravo Bravo Bravo.

Konačno da netko kaže kako je i da bi bilo dosta više kenjanja po Dinamu. Bolesno, jebeno bolesno sve skupa.
  • Mali Zeus
    14.1k
    očito ne pratiš baš Ljubićev rad.

Nije on zizi.

Što se tiče podcasta, možda bi Bauer mogao malo više gurati ovakve teme.
  • Smotanihaker
    750
    Kojem podcastu?
  • bbb medimurje
    3.3k
    Svaka cast ljubo! Skidam kapu :clap:
    Nebi bilo lose da zona na fejsu i instagramu objavi glavne isjecke ljubinog monologa
  • Orc123
    8.4k
    Gdje ste gledali taj podcast i gdje se moze pogledati?
  • Paggini
    23.9k
    Bit ce sutra na Youtubeu.

Ovo se neće dogoditi, niti se ikad dogodilo u UPU, da nakon ovakve salve Ljubo ustukne i cmrečnjakovski se pokudi i ispričava što "krademo".Paggini

Volim kad sam u pravu hjoooooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.