tim da trenutno nismo bog i batina u HNL-u — Dani Olmić
sori brate sto nisam nikad isao u hrvatsku skolu — Dani Olmić
škola nema veze sa tim. — don
idi si citaj svoje komentare na temi vezane za tekmu .. — Dani Olmić
kako nema kad me ispravljas? — Dani Olmić
trenutno je takvo stanje da su zasluzeno zasjeli na prvo mjesto ... — Dani Olmić
I vec ovom rijecenicom se trebamo zapitat dal mi to ove godine zasluzujemo (ako se nesta ne promijeni)? — Dani Olmić
al najjace mi je sto se mi sprdamo njima i kalinicu i novom SD o njihovoj politici i sto dovode penzionere i gattusa koji je kao „neozbiljan“ trener… al smo trenutno na -4 i brojimo direktan poraz od njih
A sto jos najvise brine je da oni rezultate redaju a mi se mucimo s istrom, varazdinom, belupom itd… — Dani Olmić
A realno se trebamo i zapitat dal zasluzujemo bit prvi nakon ovih predstava kao jucer i direktnog poraza od hajduka - po meni ne — Dani Olmić
Evo hajduk 0-1, oni su konstantni jbg — Dani Olmić
ali trenutno je takvo stanje da su zasluzeno zasjeli na prvo mjesto ... odgovaralo to nekome ili ne... — Dani Olmić
nek onda oni samo i dalje misle na tekme LP-a … dok ce konkurencija to koristit… al doci ce dan, kad ce bit kasno za hvatanje zaostatka — Dani Olmić
Ne cudim se ja tovarskom stroju al se bome ni ne cudim nasem .... zato sto ga trenutno nazalost ne vidim .. — Dani Olmić
Skominino misljenje treba nabit na nos ne samo tovarima nego i ovima koji se kakti srame jer su navijaci Dinama — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.