Ne. Sve čisto. Dobro se vidi da plavi igrač ide cjevanicom direktno na kopačku igrača u dresu lažnog dalmatinera. — badjibadara
ali jesmo zaslužili da nas se ovako razvlači po medijima? Na to možemo utjecati, nadam se. — Paggini
Rakitić zakačio nogu igrača Slavena. — Mali Zeus
Razina kmečanja na ovoj temi se lagano diže prema tovarskim vrijednostima. — Mr Anderson
A realno se trebamo i zapitat dal zasluzujemo bit prvi nakon ovih predstava kao jucer i direktnog poraza od hajduka - po meni ne — Dani Olmić
↪Dzoni Slažem se,ali lani si znao da postoji mogućnost da kiksaju protiv odlične Rijeke, dobre Lokse i ok Osijeka, a ove sezone su svi oni barem nekoliko stepenica niže u kvaliteti i stvarno ne vidim di bi tovari mogli kiksat. Naravno mi moramo prvo sebe gledat, ali dobro bi nam došao neki njihov kiks,a kažem, stvarno ne znam di bi mogli pošto je konkurencija slabija nego lani. — Sibirski plavac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.