• don
    6.7k
    tim da trenutno nismo bog i batina u HNL-uDani Olmić

nismo bog i batina već smo Bog i batina i to ćemo dokazati kao i svake godine. Ti nastavi sa divljenjem igre hajduka poput one jučerašnje u Koprivnici.
  • Dani Olmić
    363
    javio mi se jedan od najnegativnijih na forumu i sinonim za negativu haha

a sori brate sto nisam nikad isao u hrvatsku skolu pa me moras ispravljat...stvarno mi je zao
  • don
    6.7k

di sam ja iskazao neku negativu? :lol:

misliš na negativu di trazim službeno priopćenje kluba na one bljuvotine?

sori brate sto nisam nikad isao u hrvatsku skoluDani Olmić

škola nema veze sa tim.
  • Dani Olmić
    363

idi si citaj svoje komentare na temi vezane za tekmu ..

škola nema veze sa tim.don

kako nema kad me ispravljas?
  • don
    6.7k
    idi si citaj svoje komentare na temi vezane za tekmu ..Dani Olmić

kakve bi tribale bit? Čestitke i hvalospjevi za Istru, Belupo...?
    pričaš mi za negativu u istoj rečenici kada kažem da ćemo pomest ligu dok ti tuliš 3 dana da nećemo vidit titule. Zanimljivo.

kako nema kad me ispravljas?Dani Olmić

ispravno pisanje riječi Bog nema veze sa školom i učenjem u istoj.

i spamamo temu, ako želiš još nešta čut dođi u inbox.
  • Oluja
    4.5k
    @Dani Olmić nije odigrana niti trecina prvenstva, magarad nam bjezi svega 4 boda i ti donosis zakljucak da niti ne zasluzujemo osvojiti titulu. Zanima ma da u nekoj ludoj teoriji, a jos je bodovno moguce, titulu osvoji Slaven. Bi li isto bilo nezasluzeno ili samo mi ne zasluzujemo? I ne zasluzuje li titulo onaj tko na kraju ima najvise bodova, a ne nakon par odigranih kola?
  • Dani Olmić
    363
    Ponavljam, dosta toga se moze i trebalo bi se promijenit do kraja polusezone ili cijele sezone ... ali trenutno je takvo stanje da su zasluzeno zasjeli na prvo mjesto ... odgovaralo to nekome ili ne...
  • Oluja
    4.5k
    trenutno je takvo stanje da su zasluzeno zasjeli na prvo mjesto ...Dani Olmić

S ovim dijelom se mogu sloziti ali se svejedno ne divim tovarskom stroju niti sam pesimistican sto se tice nasih buducih izvedbi. Kao sto sam napisao, nije odigrana niti trecina prvenstva i 4 boda prednosti jos uvijek nemaju neku veliku tezinu da bi ih vec sad proglasavali prvacima.
  • Kruno
    389
    Patrik Kolaric nam sudi iducu.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    I vec ovom rijecenicom se trebamo zapitat dal mi to ove godine zasluzujemo (ako se nesta ne promijeni)?Dani Olmić

al najjace mi je sto se mi sprdamo njima i kalinicu i novom SD o njihovoj politici i sto dovode penzionere i gattusa koji je kao „neozbiljan“ trener… al smo trenutno na -4 i brojimo direktan poraz od njih

A sto jos najvise brine je da oni rezultate redaju a mi se mucimo s istrom, varazdinom, belupom itd…
    Dani Olmić

A realno se trebamo i zapitat dal zasluzujemo bit prvi nakon ovih predstava kao jucer i direktnog poraza od hajduka - po meni neDani Olmić

Evo hajduk 0-1, oni su konstantni jbgDani Olmić

ali trenutno je takvo stanje da su zasluzeno zasjeli na prvo mjesto ... odgovaralo to nekome ili ne...Dani Olmić

nek onda oni samo i dalje misle na tekme LP-a … dok ce konkurencija to koristit… al doci ce dan, kad ce bit kasno za hvatanje zaostatkaDani Olmić

Ne cudim se ja tovarskom stroju al se bome ni ne cudim nasem .... zato sto ga trenutno nazalost ne vidim ..Dani Olmić

Ovo su neki od tvojih upisa di uzdižeš magarad. Ti bi se idealno uklopio u njihovu temu na sportnetu sa ovakvim komentarima. A upise di direktno spuštaš Dinamo na čijem si forumu nisam izvlačio, nije mi se dalo. Sramota.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Zasluženost je dosta subjektivan pojam. Dan danas mi nije jasno zašto je poništen gol Slavenu na Poljudu + derbi smo izgubili, ali barem smo mogli zabiti jedan gol u drugom poluvremenu (Rogove šanse i Kulenovićeva) i da je ostao i barem X tu sad bi mi imali bod prednosti, ali jebi ga, nije tako. A meni je to zasluženo, ali tablica pokazuje nešto drugo. Sad je tako kako je, bumo vidli, na kraju se mrtvi broje
  • Zagi
    8.2k
    Krenuti ćemo i mi u seriju kada Bjelica otkrije da Max mora igrati, a onda nastupa kolaps dolje.
  • OsamŠest
    3.5k
    Ja kad sam dobio ban zbog ovog cirkusanta @Dani Olmić aka @Patrick , @Patrick1996, @Patrick9696 , @Patrik11 , @Mandzo23 , @HilalSoudani , @Zajecccc , @ZalutalaPtica , @Veljko , i njegovih upisa veličanja Hajduka, Crvene Zvezde, vrijeđanja Dinama, naših igrača, ljudi u klubu, provociranja i sprdanja na račun Dinama nakon poraza kad smo svi nabrijani itd., itd., itd., meni je jednostavno prisjelo pisati na ovom forumu.

Gledam svoje upise, gledam upise odličnih forumaša, a onda malo bacim oko na ovog lika i meni iskreno nije jasno kaj se događa ovdje.

U dvije godine na forumu, nikad nisam dobio ban i nikad nikome ružnu riječ nisam napisao, sve do prije dva tjedna kad sam dotičnom gospodinu napisao "majmune" iz očitih razloga. Dobio sam ban od @deda na 3 dana, da bi mi u međuvremenu gospodin Dani napisao u inbox "Neka si dobio ban". Nakon isteka bana, u skroz pristojnom i normalnom tonu mu argumentiram sve od a do ž i nadodam da je za mene i dalje majmun, nakon čega me @Krizy stavi opet na listu i ban od 7 dana.

Srećom, netko razuman odgovara na mail i shvati da nema smisla, te mi se ban ukida.

Dani Olmić je i dalje aktivan i ne staje sa svojim glupiranjem. Ignoriramo maksimalno, ali svuda se širi. Na transferima sere za transfere, na SD sere po SD, na tekmama sere po igri, na HNLu uzdiže Hajduk, na Liga prvaka uzdiže Zvezdu.. Na prijašnjim profilima je veličao lik i djelo, kako on voli reći - "Tate". Sam je rekao da je iz Njemačke, pa pretpostavljam da je najlakše trkeljat iz daljine, a Maksimir je vidio dvaput u životu. Neozbiljnost..

Kvaliteta ispred kvantitete, pa čak i na forumu. Odjebite..
  • Crni86
    4.4k
    I sta se desi nakon subotnjeg fijaska gdje se isprozivalo Bela da je bio nas najbolji igrac, covjek zavrsi kao var sudac iduce kolo na hajduk lokomotiva. Sad zamislite nakon svih ovih napada za vikend, kako ce se osjecat i da li ce biti nepristran ukoliko ce morat presuditi u nekoj kljucnoj situaciji.
  • SAS1987
    14.9k
    Skominino misljenje treba nabit na nos ne samo tovarima nego i ovima koji se kakti srame jer su navijaci DinamaNitkoBitan

Vama nabijanje na nos a nama kupanje u Balatonu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.