• Crni86
    4.4k
    reko bi ti Kule da se ovakve stvari dogadaju. Boze moj.
  • NORTE
    12k
    Slučajno završio na stranicama Žutih novosti...
    Da ne kažem crveno-plavih novosti.
    Pazite ovo:

"Priznali su i Zagrepčani da bi pobjeda Istre bila zaslužena
    "Domaćinima su odali priznanje i kazali da su zaslužili pobijediti..."
    Piše: Robert Matteoni

Nakon ispravnih sudačkih odluka kreće medijska paljba po dinamu.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    Robert Matteoni, Jel to onaj što je za vrijeme eura u studiju govorio kako Dalić i Modrić zaslužuju svo poštenje svijeta i imaju pravo radit šta žele da bi nakon poljske ipak napisao članak kako dalić radi gluposti a modrić treba bit realan kako ipak ne može 90minuta? Klasičan primjer novinarskog šljama koji se krije iza pljuvačkih članaka dok se uživo uvlači u šupak. Jazavac
  • Daliban
    1.9k
    Nakon jučerašnje tekme, jasno je kao dan da nam slijedi mučenje do Božića, a onda ćemo morati ozbiljno potrošiti ako ćemo htjeti manje muke na proljeće.
    Znam da ću s ovakvim upisom razbjesniti dio foruma, ali jednostavno ovo ne izgleda dobro. Neće niti pobjeda protiv (u ovom trenu jadnog) Salzburga promijeniti moje mišljenje, jer HNL je nama majka svih natjecanja, s mi se tu žestoko mučimo s Varaždinom, Belupom i Istrom.
    Haza

Ono što mene najviše brine je sljedeća sezona ako prodamo Baturinu i Sučića, što je izgledno čak i ako uđemo direktno u LP. Dokazali smo da imamo upitan skauting, a višak sredstava samo znači da ćemo više potrošiti na dubiozne igrače. Bojim se da se na taj način ne uvučemo u bezizlaznu situaciju u kojoj dugoročno gubimo i ovce i novce. Mi bez Batija i Sučića ne možemo osvojiti prvenstvo, ne vidim da ih ikako možemo nadomjestiti ovakvom selekcijom kakvu smo do sada imali. Uostalom, dokaz tome je i naše dosadašnje mučenje s pronalaženjem Šutalovog nasljednika. Pogledaj samo koliko je stopera otad prošlo kroz klub i još uvijek se nismo makli s mrtve točke.
  • Daliban
    1.9k
    Obrana je loša, krila ne postoje.
    Vrijeme je da se formaciju protiv Monaka primijeni i na HNL.
    3 iza ,jedan napadač , dvije desetke,dupli pivot.
    Zagi

Malo bih modificirao, ali u suštini se slažem s idejom. Mislim da trebamo dugoročno prebaciti na romb. S obzirom na naše podneblje i manjak krila, a da za razliku od Brazila mi španere proizvodimo u veznom redu, mislim da je to sustav koji bi nam najbolje odgovarao i trebalo bi ga forsirati kroz sve uzraste. Ako se u nekom uzrastu i pojavi odličan krilni potencijal, lako ga se razvija na krilu uvlačenjem beka s te strane u sredinu.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Uostalom, dokaz tome je i naše dosadašnje mučenje s pronalaženjem Šutalovog nasljednika. Pogledaj samo koliko je stopera otad prošlo kroz klub i još uvijek se nismo makli s mrtve točke.Daliban

Od odlaska Sutala su u klub dosli Mmaee i Torrente (KTC-a ne racunam, jer on nije trebao ni otici). Bosko je trebao naslijediti Josipa, ali znamo kako je to nazalost zavrsilo. Sad je tu Mmaee.

Ako si ocekivao zamjenu koja ce biti na istoj razini kao Josip, onda su ti ocekivanja u najmanju ruku nerealna.

Sto se tice zamjena za Baturinu i Sucica, isto se pisalo kad u odlazili Olmo, Majer i mnogi drugi pa bi se uvijek nasao netko. Do prije manje od godinu dana vecina nije znala tko je Sucic, pa prema tome se mozda novi Sucic krije u juniorima, na posudbi ili slicno.
  • Daliban
    1.9k
    Od odlaska Sutala su u klub dosli Mmaee i Torrente (KTC-a ne racunam, jer on nije trebao ni otici). Bosko je trebao naslijediti Josipa, ali znamo kako je to nazalost zavrsilo. Sad je tu Mmaee.IstinaZaDinamo

Mmaee, Torrente, Bernauer, Sosa, iz nužnosti je iz mirovine vraćen KTC. u pravu si i za Boška koji je trebao biti nasljednik, a još je jedan dokaz manjkavosti našeg skautinga. Mi i dan danas možemo stopere slati na teren po eci-peci-pec principu jer nema tog jednog stopera koji je beton i nositelj obrane. Prvo je to bio KTC, pa Mmaee, sad je Torrente. Igramo ringišpil jer svima fali kvalitete. Nadamo se da će najednom nešto kliknuti i stvari će se riješiti od sebe.

Sto se tice zamjena za Baturinu i Sucica, isto se pisalo kad u odlazili Olmo, Majer i mnogi drugi pa bi se uvijek nasao netko. Do prije manje od godinu dana vecina nije znala tko je Sucic, pa prema tome se mozda novi Sucic krije u juniorima, na posudbi ili slicno.IstinaZaDinamo

To je nadanje. Imali smo i Šutala i Gvardiola (ok, igrao je beka, ali načelno) pa sada krpamo kraj s krajem. Osobno ne vidim te vezne igrače koji će uskočiti u Batijeve i Sučićeve cipele nagodinu. Vidim samo Pavića koji bi trebao uskočiti u Mišićeve, ali dečko jednostavno ne dobija priliku. Mi kod Sučića i Batija danas pričamo o dva punopravna hrvatska reprezentativca.

To što smo Sučića ubrali za 200k je posao svjetske razine. Takvog posla se ne bi posramile najbolje skautske službe svijeta. Međutim, on je doveden iz našeg dvorišta na kojem smo još i dobro pokriveni, a uvijek smo i bili. Nije realno očekivati da ćemo opet pronaći takav deal. To je nešto što se u najboljem slučaju potrefi s vremena na vrijeme.

I da još jednom naglasim da se ista stvar dešava i drugim klubovima našeg profila u zadnje vrijeme. Salzburg i Ajax. Mi si za razliku od njih ne možemo priuštiti gubitak prvenstva.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Mi si za razliku od njih ne možemo priuštiti gubitak prvenstva.Daliban

Ne da mi se odgovarati na sve jer nema smisla, pa samo da pitam zasto se to ne bi smjeli dopustiti?
  • Brusa
    1.6k
    neće klub propasti niti se dogoditi smak svijeta.
    Uostalom, kad tad će se dogoditi da ne osvojiomo...
  • Daliban
    1.9k
    Ne da mi se odgovarati na sve jer nema smisla, pa samo da pitam zasto se to ne bi smjeli dopustiti?IstinaZaDinamo

Jer nam je liga loše rangirana i gubimo LP, u prijevodu dodatne prodaje stožernih i/ili najperspektivnijih igrača.

neće klub propasti niti se dogoditi smak svijeta.
    Uostalom, kad tad će se dogoditi da ne osvojiomo...
    Brusa

Nadajmo se da će se dogoditi kada podignemo koeficijent do toga da i drugo mjesto vodi u kvalifikacije za LP.
  • Dani Olmić
    363
    Mislim prvenstvo je skoro pa tek pocelo… ima jos dosta do kraja … al najjace mi je sto se mi (cak cu uzet i sebe u obzir) sprdamo njima i kalinicu i novom SD o njihovoj politici i sto dovode penzionere i gattusa koji je kao „neozbiljan“ trener… al smo trenutno na -4 i brojimo direktan poraz od njih

A sto jos najvise brine je da oni rezultate redaju a mi se mucimo s istrom, varazdinom, belupom itd…
  • Dzoni
    747

Čak i da izgubimo prvenstvo, u 90% slučajeva igramo u jačem natjecanju od bilo koga tko osvoji HNL osim Dinama
  • Daliban
    1.9k
    Čak i da izgubimo prvenstvo, u 90% slučajeva igramo u jačem natjecanju od bilo koga tko osvoji HNL osim DinamaDzoni

Dosadni ste više s tim fingiranjem nekakve ležernosti po pitanju svega. Skroz neozbiljno.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

LP donosi oko 35 milijuna
    Prodaja Baturine i Sucica minimalno isto toliko.
    S obzirom da oni najvjerojatnije i idu na ljeto, nikakve dodatne prodaje ne bi trebalo biti u svakom slucaju.
  • emilperska
    6.4k
    Boli me kurac za LP.
    0 bodova, 0 bodova do kraja

Ali ove orjunaške četničko jogurtaške sektaške pičke moramo opet rastavit na proste faktore..
    HNL je majka svih majki..

Striče Ivane mi cemo pobjediti!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.