Nakon jučerašnje tekme, jasno je kao dan da nam slijedi mučenje do Božića, a onda ćemo morati ozbiljno potrošiti ako ćemo htjeti manje muke na proljeće.
Znam da ću s ovakvim upisom razbjesniti dio foruma, ali jednostavno ovo ne izgleda dobro. Neće niti pobjeda protiv (u ovom trenu jadnog) Salzburga promijeniti moje mišljenje, jer HNL je nama majka svih natjecanja, s mi se tu žestoko mučimo s Varaždinom, Belupom i Istrom. — Haza
Obrana je loša, krila ne postoje.
Vrijeme je da se formaciju protiv Monaka primijeni i na HNL.
3 iza ,jedan napadač , dvije desetke,dupli pivot. — Zagi
Uostalom, dokaz tome je i naše dosadašnje mučenje s pronalaženjem Šutalovog nasljednika. Pogledaj samo koliko je stopera otad prošlo kroz klub i još uvijek se nismo makli s mrtve točke. — Daliban
Od odlaska Sutala su u klub dosli Mmaee i Torrente (KTC-a ne racunam, jer on nije trebao ni otici). Bosko je trebao naslijediti Josipa, ali znamo kako je to nazalost zavrsilo. Sad je tu Mmaee. — IstinaZaDinamo
Sto se tice zamjena za Baturinu i Sucica, isto se pisalo kad u odlazili Olmo, Majer i mnogi drugi pa bi se uvijek nasao netko. Do prije manje od godinu dana vecina nije znala tko je Sucic, pa prema tome se mozda novi Sucic krije u juniorima, na posudbi ili slicno. — IstinaZaDinamo
Mi si za razliku od njih ne možemo priuštiti gubitak prvenstva. — Daliban
Ne da mi se odgovarati na sve jer nema smisla, pa samo da pitam zasto se to ne bi smjeli dopustiti? — IstinaZaDinamo
neće klub propasti niti se dogoditi smak svijeta.
Uostalom, kad tad će se dogoditi da ne osvojiomo... — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.