• NORTE
    12k
    Patrik Kolaric nam sudi iducu.Kruno

Ja kad sam dobio ban zbog ovog cirkusanta Dani Olmić aka @Patrick , @Patrick1996, @Patrick9696 , @Patrik11 ,OsamŠest

:chin:

Doduše Kolarić je rođen 1995.

Iduću nam sudi neki stranac, a ni protiv Osijeka nije bitno tko nam sudi jer ćemo ih pregazit.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Groteskni nosonja opet napada po SN, valjda mu je nosina onoliko izrasla od silnog laganja. Dinamo kao klub mora reagirati! Ovo prelazi svaku mjeru...

Ako treba pokrenuti sudske postupke na osnovi klevetanja, pokrenuti sudske postupke.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Bitno je da taj sudac Bel, koji je pokazao da može kvalitetno suditi, djelovao s dva različita kriterija. Jedan za domaćina, jedan za gosta. To je bilo toliko očigledno da svaki onaj koji bi to relativizirao, ili branio suca, nema objektivne namjere.

Objektivne namjere.. :D
  • don
    6.7k
    .
  • Paggini
    23.9k

Čim netko izbaci svoju tezu i u dodatku te teze napiše "svatko tko se ne slaže s ovom mojom tezom ima zle namjere, nije objektivan, laže..." i najvećem laiku iščitavanja komunikacije je jasno o čemu se tu radi.

Jedan glavati lopov je često znao koristiti slične frazeme, primjera radi. :)
  • Mali Zeus
    14.1k
    Tko se ne slaže s Matteonijem nije objektivan. :grin:
    Tj. nema objektivne namjere. Koja jebena konstrukcija. :grin:

Evo ja imam subjektivne namjere da Matteoni ima ogroman nos.
  • Omake
    3.1k
    Net xG tablica nakon 10 kola

wCeSxtm.png

Deset Najbolji ofenzivnih predstava u prvih 9 kola, po SofaScore xG modelu
    S7Qg6ep.png

Deset Najgorih Ofenzivnih Predstava u prvih 9 kola, po SofaScore xG modelu
    NnHKC0w.png
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Nevjerojatni su svi njihovi medijski trbuhozborci, ali to se moralo očekivati. Ne da mi se više sam sebe ponavljati, ali imali smo šansu da ih zakucamo na dno, jebi ga sad moramo opet u kaljužu s njima. Nije problem ni neriješeno u Puli koliko nikakva igra. Ajde da smo promašili pet, šest dobrih šansi, pa nije lopta ušla itd. Ali ne igramo nikako, nadam se da sutra od kreće bolji period i onda da protiv Osijeka krećemo u seriju pobjeda. Jedva čekam derbi dole pa da vidimo što i kako, samo da se naši probude više.

I radije bi da mi sestričnu oženi Osama bin Laden nego da tovari uzmu naslov
  • ElDorado
    298
    Znači taj debil priglupi od Mateonija napiše da je Zebec za puno bolje suđenje dobio ban. Znači lik poništi regularni gol, direktno utječe ne rezultat i sudio je puno bolje od Bela. Od kuda dokazi za takve debilane?! Urednik tovar to trkeljanje uredno pušta.
    Naš problem je da su svi novinari skloni Dinamu kakti "objektivni" a taj Jurišić ili Antolić su obični idioti. Jedan napiše da Maxa treba valjda u smoli perju istjerat a drugi danas debilane kako je Dinamo jedini u LP koji igra tako zatvoreno. S druge strane tovarski novinari deru kako im se sviđa lažima, podvalama, idiotizmima.
    Slušao sam malo neki kretenski podcast od Osijekovih navijača s Botom. Šta su tek tamo izgovarali. Dinamo rak rana, kriminalna organizacija, bla bla truć truć. A njihov vlasnik mađarski polu kriminalac koji tu pere lovicu i svi mu se dive.
    Bilo je očekivati da ćemo zbog Daltona dugo ispaštati, ali stvarno je vrijeme da Uprava reagira na malo ozbiljniji način.
  • Mr Anderson
    8.6k
    Pa reagirala je uprava na Bjelanovićeve gluposti. Neće reagirati na novinarske žvrljotine.
  • ElDorado
    298
    A na Botove gluparije?
  • Zagi
    8.2k
    Nema pretjerane koristi od ovakvih reaktivnih djelovanja.
    Treba nam proaktivna strategija.
  • badjibadara
    3.5k
    Goropadni madjari gube u Velikoj od pozeske Slavonije.
  • ibro1986
    209
    bas i ja gledam, nevjerojatno, a drago mi je zbog ovog malog jankovica, 17 godina dao gol Osijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.