• R13S61
    217
    Zanimljiva je ta situacija...
    Sudac je procijenio da nema penala i var je to podržao jer se nije oglasio, ali sam siguran i da je suđen penal, da se var opet ne bi oglasio i da bi penal bio izveden.
    Doslovno šta god da je sudio nitko ne može dokazati da je sudac pogriješio...
  • Vučko53
    232

da, zato sto je po trenutacnoj postavci upravo to svrha VAR-a. VAR reagira na jasnu i ocitu pogresku, a ovo to nije.
  • Ludovic IX
    7.4k
    ali @Infinitykaze da je petko simulirao a nije. nije ono bio baš mali udarac.. obojica su ležala s time da je petko taj koji je dobio a ne dao po nozi
  • Ludovic IX
    7.4k
    mislim da je definitivno za ovu rubriku ali Petko je bio jako dobar jučer. kad je trebalo, smirio i proslijedio loptu. jedino loše što je napravio je onaj traljavi pokušaj nakon kornera kad je fulao loptu. onaj blok , jebiga, da je komplicirao i izgubio svi bi mu jebali majku.. a opet, možda bi ga zarolao i imao čisti udarac na gol
  • Infinity
    16.5k
    Ja ono sebi ne bih svirao kao penal.
  • Sajla
    5.4k
    obojica su ležalaLudovic IX

Petko je ležao, a Francuz je skočio kad je čuo zviždaljku, krenuo prema sucu i mahao rukama. tad je tek vidio kaj sudac pokazuje, skužio da je faul za njega, a ne penal i samo je protrčao dalje - jer mu nije bilo niš, a ne da je nagažen.
    ono je bio kontakt, ali za mene bez prekršaja jednog ili drugog. sudac je trebao pustiti, a Petko ostati na nogama i zabiti.
  • masacusec
    3.8k
    Ja bih ono sudio penal, no općenito gledano, neovisno radi li se o nama, manja je šteta zajebati manji klub.
  • DrawTube
    5.2k
    Volio bih da se svaku rep pauzu što manje dinamovih igrača zove u repku
  • Keyser Soze
    10.5k
    Dinamo više nije toliko jak, a ni konkurenti nisu toliko slabi da Dinamo može paralelno igrati Europu i gaziti HNL-om. Utakmice protiv Varaždina i Istre su pokazale da nas svjetla lige prvaka zapravo samo sputavaju u mirnom osvajanju prvenstva, a šanse za neki rezultat u LP su i ovako minimalne.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Dinamo je najjaci u ligi sigurno, bilo koji drugi klub bi se osramotio protiv Qarabaga i Monaca u razini nase utakmice protiv bayerna. To sto neki ocekuju pobjede od 4:0 protiv svih ekipa, ukljucujuci i tovare jer eto mi igramo LP a oni ne mogu ni konferencijsku ne zive u stvarnosti i prate pogresan sport.
  • Keyser Soze
    10.5k
    I jesmo najjači, jedini možemo igrat s tim ekipama u Europi, ali to nisam ni osporavao. Htio sam reći da ne možemo gaziti na dva fronta na način na koji bi htjeli dok ti glavni konkurent ipak ima samo jednu utakmicu tjedno i dosta dobro izbalansiranu ekipu s jako zanimljivim trenerom. Ne smije zbog LP patiti HNL, ako se to događa onda selekcija igrača u Dinamu nije dovoljno dobra.
  • hardek
    3k
    Nitko ni ne očekuje da mi gazimo sve 6:0 kad imamo 2 tekme tjedno. Problem je što i kad je jedna tekma tjedno izgledamo kao da smo došli sa pogreba.

Problem je što je kao okej postalo da pustimo tovare na +4,5,6 bodova jer kao budu se oni raspali pa ćemo ih stić.
  • GaijiZG
    1.5k
    Nadam se da je ovo POPULARNO mišljenje, ali eto, ne znam:

Vatromet i ostatak pirotehnike su, kako bi rekli mladi, teški cringe. Znači sramote me, nelagodno je za gledat, jel ovo američki college american football? March Madness? Kaj je ovo, ne kužim, ko se sjetio ovog il nema veze s nogometom, il nije u dodiru sa stvarnošću.
  • DrawTube
    5.2k
    U idućih 10 ili 20 godina zakonom velikih brojeva morat će se dogoditi sezona kad nećemo osvojiti titulu. Međutim suprotno od onog što paničari i tattićevci govore, ta sezona će Dinamu zapravo pomoći što se tiče povezanosti navijača i kluba i navijačke kulture u Zagrebu pa i šire, a osvojiti titulu sezonu nakon bit će peterostruko slađe i slaviti će se vatrometom u desetak hrv gradova

Da mi prošle sezone nismo bili pred raspadom i na mišiće u fotofinišu osvojili titulu, ne bi bilo dočeka na trgu, ne bi se rasprodavale tribine, a jučer bi nas protiv Osijeka bilo 6300 i to bi smatrali top brojkom. Loše sezone će se znati zalomiti, a grade karakter i povijest kluba, jer tada ostaju vjerni a otpadaju gloryhunteri i navijači rezultata
  • ShanKu
    940
    zabranjena pirotehnika na stadionu, a oni misle svaki derbi razbacivat se s vatrometima, bakljama, prskalicama :sweat:
    šalu na stranu, nadam se da protiv Rijeke ne bu toga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.