• Facke
    3.8k
    Ha glejte decki ja da morem ja bi se zutra sim v zelinski kraj vrnul. Al nije lafke imam klince nemrem same tak dojti i probati s pocetka. Da sam sam vec bi bil tu el mi je zivot gore v nemacke dojadil. Dolazim 3/4 put na lete doma , prije sam i na vikende isel dok obitelj nisam imel. I male me je strah al te je ljudske. Ja i zena vec letima govorime o tomu el nisme najsretnini gore. Koj da vam velim. Za pocetek bi imel gde biti. Ova nasa hiza de jesam se deli na tri. Moje roditelje, sestru s muzem i obitelji i mene. A da stalne budem tu je male prostora el nas bi bile 10 v hizi. Jedne vreme je te lepe al dugorocne stoga nebu nis. Ne znam.
  • nemapredaje
    3.6k

Ovo me podsjetilo na zadnju epizodu Gruntovčana :sad:
  • Jurki
    12.2k
    Ovo me podsjetilo na zadnju epizodu Gruntovčana :sad:nemapredaje

Kaj ne?
    "Meni je milejše pod mojom hruškom kruha gladen biti, neg svo bogatstvo sveta imeti"
  • Dino
    2.8k
    Ima itko spar sticker mania slicicu broj 62. Imam doma jednu malu sakupljacicu tih slicica i jos joj jedna fali da popuni album tak da nas sve izluduje vec neko vrijeme pa bi bilo dosta od pomoci. Imamo dosta duplica za razmjenu ak treba nekom. :grin:
  • Fanboy
    2.7k
    Moram reći jer je neizbježno. Znači u Hrvatskoj se gradi tj. velik dio je i otvoren, oko 40-ak srpskih kulturnih centara koji će koštati na stotine miliona eura uz već postojano izdvajanje koje Hrvatska daje srpskim glasilima koja šire mržnju kao Novosti, desetci miliona eura Srpskoj pravoslavnoj crkvi, milioni eura koji se daju srpskim strankama među kojima daleko najveći iznos ide Pupovčevoj stranci koju je osnovao ratni zločinac SDSS-u i čiji je član vijeća ratni gradonačelnik Vukovara Stanimirović, u školama za srpski jezik itd. Zemlje koja je razarala Hrvatsku te prouzrokovala na milijarde štete u financijskom dijelu, preko 15 000 ubijenih od čega preko 400 djece, okupirano oko 1/3 teritorija te 4 i pol godine izbjeglištva za mnoge uz predsjednika Srbije koji je ovdje držao pročetničke govore još 1995 godine u Glini...I to sve za oko 100 tisuća Srba od čega preko 60% ima preko 65 godine...A pitanje je ima li ih danas i toliko te će ih ubrzo prestići Bošnjaci i neki drugi narodi....

Međutim, nema se za jedan pošteni stadion zemlje koja je uzela 3 medalje u 4 godine na najvećem sportskom natjecanju kojeg prati 5 milijardi ljudi, koje je svojom promidžbom Hrvatskoj donijelo milijarde eura zarade od turizma te ostalih grana gospodarstva, a posebnu veliku ulogu u stvaranju tih igrača je imao Dinamo.

Ovo je samo za ono kad vam netko spomene škole, bolnice i vrtiće kao glavni argument ne imanja sportske infrastrukture u gradu od 800 000 ljudi koji igra Ligu Prvaka te je ponos grada Zagreba...Ne, novac ne ide na takve stvari, novac ide na promociju velikosrpske ideologije uz pomoć hrvatske izdajničke politike na svim razinama te ostalih još gorih stvari.

Sramota !!!
  • mlinchica
    2k
    U jednom trenutku se neka ženska zaderala daj bubnjaj više koji k samo stojiš
    — Mali Zeus

To je bila jedna od ovih naših zonskih genijalki. 100%
    Nek se javi koja se prepozna :rofl:
    Droljo

Ne znam za genijalke ali ja sam bila tuhttps://streamable.com/652efu
    I dobro su se čule obje tribine i bubnjevi :blush:

@Marley jesi napokon bila na sjeveru?
    Nadam se da se ipak čuvaš za neku drugu tekmu, gdje neće biti potrebe za ovakvom intervencijom. :lol:
  • Marley
    1.9k
    bacim oko sutra pa javim ako slucajno imam.

bez brige, nisam, dobrih 15 godina me nije vidio sjever :grimace:
    Mozda mi to bude novogodisnja odluka da konacno odem. Zasad sam jos finjak. A ako nista, prisilit ce me jednom financije da probam :lol:
  • masacusec
    3.8k
    Ne, novac ne ide na takve stvari, novac ide na promociju velikosrpske ideologije uz pomoć hrvatske izdajničke politike na svim razinama te ostalih još gorih stvariFanboy

Ovo je laprdanje i hiperbolizacija u rangu bujanca i glasnovića.
    Love nema prvenstveno radi ovakve državne vlasti kojoj se sudilo kao kriminalnoj organizaciji. Ok, dio gradskog i državnog novca bespotrebno se slijeva razno raznim antifašističkim, pederskim udrugama, srpskim parohijama i centrima koji su sami sebi svrha.
    Međutim, nacionalni stadion "pati" zbog uvjetovanja da troškove financiranja snosi Grad Zagreb i Republika Hrvatska. HNS, pun ko brod, kao udruga građana, eskivira plaćanje poreza na dobit.
    Nadalje, nijedan od ministara svih ovih vlada nije uspio izdržati do kraja mandata jer su bili procesuirani, na ovaj ili onaj način.
    Budimo realni, nisu nam uvijek za sve srbi krivi. Niti su svi "unutarnji neprijatelji".
  • Fanboy
    2.7k
    Ovo je laprdanje i hiperbolizacija u rangu bujanca i glasnovića.
    Love nema prvenstveno radi ovakve državne vlasti kojoj se sudilo kao kriminalnoj organizaciji. Ok, dio gradskog i državnog novca bespotrebno se slijeva razno raznim antifašističkim, pederskim udrugama, srpskim parohijama i centrima koji su sami sebi svrha.
    Međutim, nacionalni stadion "pati" zbog uvjetovanja da troškove financiranja snosi Grad Zagreb i Republika Hrvatska. HNS, pun ko brod, kao udruga građana, eskivira plaćanje poreza na dobit.
    Nadalje, nijedan od ministara svih ovih vlada nije uspio izdržati do kraja mandata jer su bili procesuirani, na ovaj ili onaj način.
    Budimo realni, nisu nam uvijek za sve srbi krivi. Niti su svi "unutarnji neprijatelji".
    masacusec

Ne vidim poantu tvog upisa, doslovno si me citirao da me opovrgneš i onda si napisao isto u inverziji riječi sa naglaskom na korupciju trenutne političke vlasti što nije ništa novo jer se u svakoj hrvatskoj vladi zadnjih 20-ak godina padne minimalno 10-ak ministara, te se svaki projekt završi jer ni jedan ministar nije nezamjenjiv...Love itekako ima, velik dio gradova su veliko gradilište, iako su najveći dio novci najčešće povučeni iz EU fondova, valjda od hrvatske samostalnosti nikad se nije bolje stajalo financijski sa većom mogućnosti ulaganja te financiranja raznih projekata.

Nisam još shvatio još koji dio je "lupetanje" ? Lijepo sam stavio da hrvatska politika financira projekte( znači ne Srbi sami) stranih kultura koje si ne tako davno djelovale agresivno na našu zemlju i sa kojima se još nije riješilo pitanje nestalih, nisu se procesuirali ratni zločinci i nije se ni krenulo u neko pitanje ratne odštete, a forsiraju i dalje mržnju te netrpeljivost sa drugačijim tumačenjem povijesti bez isprike.

Na takve projekte što je očigledno izvlačenje novaca iz proračuna u privatne džepove se daju stotine miliona eura, a održavanje kao i zaposlenici će se i dalje financirati iz državnog proračuna. Uz to ti projekti od Zagreba do Rijeke su dobili privatna parkirališta gdje će se novac slijevati opet tim udrugama koje su vlasnici istog...Ni jedan od tih projekata ne predstavlja strateški interes RH, a izgrađeni su kako je Pupovac rekao da citiram : "Ovaj će centar biti otvoren za svakoga u ovom gradu i u ovoj zemlji. Za sve one koji ga posjećuju. Otvoren za druženje, otvoren za stvaranje i otvoren za prezentiranje ne samo srpskog stvaralaštva, već i za svako stvaralaštvo koje govori jezikom napretka u slobodi, jednakosti i bratstvu"

Pa me zanima kako ima toliko novca za "druženje, stvaranje i prezentiranje" srpskog sveta bez da nam pate bolnice, vrtići, škole....da nema jadikovanja po medijima kako su ugroženi bolesni i djeca, a čim se spomene sportska infrastruktura svima bomboni ispadaju iz usta o raznim ugroženim skupinama koje će patiti ako grad Zagreb dobije velik moderan stadion, a i neki drugi gradovi.

Još nešto, nogometni savezi nigdje ne sudjeluju u izgradnjama stadiona i novce koje daju su simbolični čak i kada se radi o izgradnji nacionalnog stadiona. Većinu snose lokalne samouprave i država jer je sportska infrastruktura bitan dio razvoja zemlje kao i ostali segmenti iz drugih sfera javnog života. Ostatak su privatni sponzori koji vide svoj interes i koji osobito u velikim sredinama sa bogatim navijačkim bazama mogu kapitalizirati svoja ulaganja te zaraditi daleko više, najčešće su isti vlasnici klubova te drže velik udio u istima.

Ukazujem samo na licemjerje, manipulaciju i kako se birokratski problemi te financije jako brzo riješe kada za to postoji interes politike...
  • Jaro
    7.6k
    Love nema prvenstveno radi ovakve državne vlasti kojoj se sudilo kao kriminalnoj organizacijimasacusec

Ovo je laz. Love ima al su prioritet srpski centri, mostovi do kojekakvih hridina, vjetroelektrane pojedinih ljudi bliskih pojedincima iz vlasti i slicno...
  • The Undertaker
    5.7k
    Love sigurno ima i nikad je nije bilo ovoliko. Kao što kaže kolega Jaro, nije pitanje love nego prioriteta.
  • Nolifer
    8.3k
    Ne, novac ne ide na takve stvari, novac ide na promociju velikosrpske ideologije uz pomoć hrvatske izdajničke politike na svim razinama te ostalih još gorih stvariFanboy

Dobra usporedba i nije nikakvo laprdanje u rangu "bujanca i glasnovića", nego je samo kolega htio ukazat na neke stvari i apsolutno se slažem da se na nebitne stvari baca novac. Ajde nek otvore Hrvatske kulturne centre tamo..
  • Majki2111
    3.3k
    U nadi da pronađem nekog ko se kuži u materiju.

Na 37:30 on kreće pričat o felgama i prijenosu topline. Jel priča on to prijenosu topline kroz plinove i fluksu topline? Fluks je izraženiji što je konvektivni prijenos izraženiji, odnosno što je Reynoldsov broj veći to je manji otpor prijenosa topline. To su neke osnove inženjerstva kemije. Ja sam ih imo na drugoj godini.

Jel moguće da su se oni borili s tim stvarima? Malo mi je čudno to. Nešto propuštam, pretpostavljam, tu pa pitam.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Ja vas ne kužim, što bi vi sa srbima u hrvatskoj?
    Jbg, postoje, tu su, dio smo civiliziranog svijeta u kojem se poštuju nekakve norme ponašanja prema drugim narodima i kulturama. Hoćemo ih potjerati, otvoriti logore, što konkretno? Kakav bi to odjek imalo? Jesu ta sranja sa financiranjem bacanje love? U jednu ruku da, u drugu ruku ne... jbg, nije se ta lova zapalila, nego je neka firma izgradila taj (ne)kulturni centar, neka tvrtka je prodala materijal, itd, itd...

Jesam svjestan kakvi su i što bi oni htjeli? Apsolutno! Međutim, jedno je razgovor u birtiji i pisanje na forumu, a drugo vođenje države i vanjska politika.

Da budem iskren, meni ovaj scenarij sa potkupljivanjem etnobiznismena poput pupovca uopće nije loš. Jel lik gnjusan? Jest! Međutim, imaš nekakvu tišinu, koliko-toliko su mirni, a vrijeme ide, biologija obavlja svoje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.