• Probirštift
    464
    Zaboravio si definiciju purgera
  • Dino
    2.8k
    Ima tu jos dobrih tema, osim definicije purgera, koje se nisu dosad raspravile.

Recimo:
    1) zasto dajemo vise od 5% kapaciteta gostima?
    2) zasto kamere nisu na istoku?
    3) zasto nam dresovi imaju monokromatske grbove, odnosno nemaju sahovnicu uopce?
    4) mozemoidna infiltracija klupskih struktura
    5) Zekini javni nastupi
    Itd itd
  • DrawTube
    5.2k
    Šećem kvartom i prolazim pored igrališta u Vrapču i moram reći da Lunaticsi nemaju ništa gore bubnjeve od Kohorte ili Armade
  • Big Daddy
    1.3k
    Podcast sa Silvijom Maricem, preporucujem

https://youtu.be/nwwu7m8v5vU?si=iLWtiAh0dbhSP_IM
  • Marley
    1.9k
    ako je to Dora Pejacevic koju trebas, javi se u inbox s adresom :grimace:
  • masacusec
    3.8k
    Ovo je laz.Jaro

Pa naravno da love ima, ali vi apostrofirate kanale na koje lova tobože dominantno odlazi. Lova se troši na pizdarije koje ste vi naveli, ali to nije dominirajući faktor na koji lova bespotrebno odlazi. Lova je potrošena i, akumulira se u futuru za crne fondove vladajuće strukture, a ne u ono što bismo mi htjeli. Ne ide lova hrvatskog naroda primarno u veličanja velikosrpske ideologije i slične pizdarije koje ste naveli.
    Ipak, koliko god mi se gadila aktualna vlast, toliko antihrvatski orijentirana nije, tj. možda bi točnije bilo reći, više vole sebe nego li navedene kretenske udruge.
  • Dzoni
    747

O svim tim temama se pisalo i te kako dosta
  • Crusades1986
    13.1k
    Ljudi grad vam je pun murije, imaju akciju... upalite Waze i gledajte. Pogozovo vi na povratku iz Pule
  • badjibadara
    3.5k
    Ajde da se upecam, zadnji put

1) zasto dajemo vise od 5% kapaciteta gostima?

- tribina jug je fizicki odvojena od ostalih i u tom slucaju ne vrijedi pravilo od 5%, nego se ide u procjenu sigurnosnog rizika od strane nadleznih tijela

2) zasto kamere nisu na istoku?

- tribina istok je zbog poznatih razloga van uporabe, a i da nije, kamere nemaju sto traziti na istoku zbog polozaja, pogotovo se odnosi na utakmice po danu.

3) zasto nam dresovi imaju monokromatske grbove, odnosno nemaju sahovnicu uopce?

- ni jedan dres nema monokromatski grb. Treci/crni ima stilizirano dinamovo malo d na prsima i dinamov grb sa straznje strane, i pun je pogodak sa marketinske/prihodovne strane

4) mozemoidna infiltracija klupskih struktura

- gluposti i lupetanja notornih besposlenih mamicoidnih krezubih debila

5) Zekini javni nastupi

- vidi odgovor na pitanje broj 4
    Itd itd

Hvala lijepa, dovidjenja.

Za odgovor na pitanje broj 4 prihvatam i ocekujem sankciju trajnog bana.
  • Dino
    2.8k

Ja sam se malo sprdal, al hvala kaj si se potrudio objasnit onima kojima je post usmjeren.
  • badjibadara
    3.5k
    Nisi se ti nikaj “sprdal”, samo recimo da nisi baš najoštriji nož u ladici.

zadnji putbadjibadara
  • Dino
    2.8k
    Gle prijatelju, ovo kaj sam naveo tu su najizlizanije teme o kojima se nikom ko je iole dulje vrijeme na forumu vise neda raspravljat i dize mu se kosa na glavi od jedno te istih glupih pitanja i komentara.

Ti si vec iskusan forumas i pretpostavljam da si dovoljno “naostren” da skuzis zezanciju koja se nastavlja na upis do dva prije mog.

Kuzim da ti je neugodno kaj nisi skuzio ironiju na prvu pa se sad vadis nekim cudnim napadima, al sve okej.

Popijem pivu u tvoje ime badji!
  • badjibadara
    3.5k

Oprosti ako nisam skuzio ironiju.

Samo mi je pun kurac ekipe (van foruma, ali i tu ima nekoliko jedinki) koja se za svaki kurac ocese o klub, upravu i igrace, pogotovo bez ikakvih razloga, zato valjda pusem i na hladno.
    Ovaj dio sa mozemovcima me posebno iritira.
  • Dino
    2.8k
    Samo mi je pun kurac ekipe koja se za svaki kurac ocese o klub, upravu i igrace, pogotovo bez ikakvih razloga, zato valjda pusem i na hladno.badjibadara

Upravo to i mene nervira vidjet na ovom forumu. Ajde razumijem shizofrenicare drugih klubova, ali nije mi jasno kojem je Dinamovcu u cilju vrtjet rollercoastere misljenja pa jedan tjedan “ubijamo, dominiramo, lagano osvajamo sa 100 bodova”, a drugi tjedan “treba sterat sve redom” od Marica, Zeke, trenera, igraca i ne znam vise kog ne.

Zato ponekad zaspamam s nepotrebno pasivno-agresivnim ironicnim komentarom.

Uglavnom, sve pet, zivio!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.