• Ludovic IX
    7.4k
    U21 protiv gruzijaca.. kak oni rastu u zadnje vrijeme, neće to bit baš lagano
  • bluelions
    328
    Jeli mi može netko objasniti zašto BBB nisu vodili trbinu protiv Škotske na Maksimiru?
    Zar nije bio dogovor da svaka domaća grupa vodi tribinu? Ili je dogovor ipak drugačiji?

Drugo pitanje, iako nisu bodili navijanje, zašto nije bio transparent BBB?
  • Kreten
    137
    ja nagađam zato jer je bio kaos po tribini općenito, nitko nije bio ni blizu jedan drugome osim armade i demona koji su bili zajedno kolko mi se čini.
    Za transparent nemam pojma mislim da ih nisu imali čak ni na euru a tam sam vidio dosta ekipe koju znam ovak po izgledu sa sjevera i u BBB majcama.
  • ShanKu
    903
    nisam siguran ali mislim da su Boysi iza transparenta - Brođani..
  • Dinamosaur
    1.6k
    Jedan transparent je postavljen na ogradu u srednjem sektoru kod stepenica al nisam vidio kaj pise s prednje strane. Postavljali ga par min prije pocetka tekme s jednim nasim starijim kolegom, u isto vrijeme kad se sa sredine ograde micao trans 'Mi Hrvati' te se postavio obrnuti Vinkovci na njegovo mjesto.
    Ekipa iz Kaštela, svi skockani od glave do pete, ocito iz udruge Mi Hrvati je nesto pocela pizdit zbog toga pa njihovi na bubnju nisu htjeli iz protesta bubnjat cijelu tekmu.
    Molim ako netko ima sliku sredine sjevera neka stavi.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Mi Hrvati je nesto pocela pizdit zbog toga pa njihovi na bubnju nisu htjeli iz protesta bubnjat cijelu tekmu.Dinamosaur

Znači u tome je kvaka, a baš sam se pitao koji kurac ekipa stoji kod bubnjeva i samo ih gleda.
  • Dinamosaur
    1.6k
    bilo je dost naelektrizirano tamo u to vrijeme, al se smirilo. Tada se spustili i Vinkovcani do ograde pa je krenula zajebancija a i pokoja pjesma.
    Opcenito mi se cinilo da je jedino dobro zagrmilo kad je krenulo "Šibenčani poručuju.."
  • Alkmar1312
    37
    ako govoris na tekmu sa skotskom, sigurno nije zagrmilo.. bio sam kos vinkovcana, skupina vinkovcana i jos mozda 50ak ljudi u crnome pjevali, ostatak koji su bili sa djecom i ostalima pjevali pjesme koje su "Mi hrvati" pokretali kad god bi krenula neka pjesma ostatka sjevera, tj grupa..
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ne znam tko je pokretao pjesmu, tj. Vinkovčani su par puta nešto pokušali pa neka ekipa prema zapadu kratko pa netko gore, ali sve u svemu navijanje je bilo loše, jer nije bilo ni usklađeno niti je ekipa bila nešto nabrijana. U jednom trenutku se neka ženska zaderala daj bubnjaj više koji k samo stojiš. :D To je bio najbolji trenutak na tribini u cijeloj tekmi.
  • Droljo
    8.6k
    U jednom trenutku se neka ženska zaderala daj bubnjaj više koji k samo stojišMali Zeus

To je bila jedna od ovih naših zonskih genijalki. 100%
    Nek se javi koja se prepozna :rofl:
  • Mihaljević
    10.2k
    Odigraš 10 utakmica u Poljskoj i 5 u belgijskoj i već trebaš starati protiv Ronalda, a pozivi igrača koji se sprdaju u Ligi prvaka i Ligi nacija (Baturina, Sučić) su do prije mjesec dana bili zbog prodaje, zlobnici bi rekli...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    U paru sa Uremovicem ili Sarlijom? :lol:

Inace, ja bih ga svakako zvao da ne igraju ove dodatne utakmice protiv mladih gruzijaca, ali ovako nema smisla.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    U utakmici u kojoj je zabio 2 primili su 3, u U21 primili su 2 od Grcke. Nisam ga gledao izvan Hajduka, al jel brani on sta il se samo cima naprijed?
  • Zagi
    8.2k
    Za mlade svaku tekmu napravi 3-4 kardinalne greške za koje bi ga u seniorima javnost objesila za jaja.
    Ima on još puno pure za jesti.
  • Danko
    1.2k
    Spor ko blato.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.