• veselko tenžera
    2.5k
    ajde barem je iskrena, napisala je da je protiv moralnog :smile:
  • Probirštift
    464
    Najčudniji mi je ovaj dio za piljenje drveta to su radili po cijelom kvartu ili? Ne kužim kaj laprda ženska kaj su na cirkularu vozili na svadbu
  • Paggini
    23.9k
    Super mi je kad ti ljudi koji se nikad nisu zabavili u životu s gražanjem opisuju vjerojatno legendarnu svadbu na kojoj bih jako volio biti i onda očekuju da se mi svi ostali križamo od nemorala!

Zamisli... Thompson!!! NA SVADBI!!!!
  • Dzoni
    747
    Navikla je gospođa na Cecu, Seku, Brenu i druge kulturne izvođače na svadbama
  • Noel
    6.8k
    Al ovo njeno treštalo je ja te volim Dinamo!?! A kaj bi po gospođi trebalo treštat Dalmatino ili Grašo?
  • Paggini
    23.9k

Ja idem samo na svadbe di se udara Stravinski, a može eventualno i Rachmaninoff ako smo malo popili
  • NitkoBitan
    18.6k
    Pitajte gospoju jel se zgraza na nepokosenu travu koju gleda svaki dan.
  • Sajla
    5.4k
    Ne treba brinuti, gospođa bu uskoro češće slušala nepalsku narodnu i filipinski pop kad krene njihova sezona vjenčanja. Na to nebu imala primjedbi da ne ispadne malograđanka.
  • nemapredaje
    3.6k

Bio sam na par svadbi di mladenkina obitelj mladoženji da zadatak da prepili drvo prije nego što može “dobiti” mladenku, pa se onda to odradi motorkom. Moguće da se onda ekipa nastavila zajebavati s tom motorkom
  • Mrvica
    4k
    Hrđavu ku**u i dlaka smeta, organizira se potpisivanje peticije gdje bi se trebalo zabraniti piljenje drva! Ko je vidio pored ljubavi grijat se Zdrvin! :rofl:
  • masacusec
    3.8k
    Bio nedavno na frendovoj svadbi i u ponoć krenuli Maideni; Fear of the dark, Trooper, itd... Jedna od najjačih svadbi u životu, bolja i od moje....Babe i tetke sa strane se križale...
  • Oluja
    4.5k
    Ponukan raspravom na temi reprezentacije imam pitanje na koje bih htio dobiti odgovore čisto da vidim kako razmišljate.

Zanima me bi li vam bilo draže ili prihvatljivije da vam sin/kćer bude u braku i ima djecu s nekim tko je crne rase ali od jednog roditelja Hrvata i da je ta osoba rođena i odgojena u Hrvatskoj
    ili
    da bračni partner vašeg djeteta i drugi roditelj vaših unuka bude netko tko po niti jednom roditelju nije Hrvat niti je rođen u Hrvatskoj ali je bijele rase.
  • Paggini
    23.9k
    Može oboje, samo da nije tovar
  • deda
    33.6k
    Tom sam i ja najbliže.
  • chago13
    16
    Također imam Statusovu vakuumirku možda i 10 godina, još uvijek radi bez greške tako da preporučam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.