• Sajla
    5.4k
    Rođo je znao najbolje ;)
  • serbus
    4.3k

Za sina samo da trpa nije bitno tko i što je, za kćer da je zet domaći bjelac, ustaša, katolik kojem je i ona prva to tak nekako ide .... :lol:
  • NitkoBitan
    18.6k
    Gledao sam neke priloge na youtubu o tome kako djeca iz mijesanih brakova imaju problema sa odrastenjem u Japanu, pogotovo ona od jednog tamnoputog roditelja.

Jesu li onda Japanci zatucana kockglava nacija?
  • NKDZ86
    1.9k
    kakve rasprave i upisi i ovdje i u temi repka :lol:
    ovi pričaju o rasama i onda se čovjek javi s vakumirkom :rofl:
  • Oluja
    4.5k
    jebiga, repstativna pauza
  • Droljo
    8.6k
    i onda se čovjek javi s vakumirkomNKDZ86

Jedini normalan
  • Nolifer
    8.3k

Inače je lik jak na jeziku, pa se sad pokrio ušima...
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Jel meni netko može objasniti jedan fenomen koji konstantno uočavam u prometu?

Vozači novih i skupih automobila, uglavnom njemačkih premium marki, koji za vrijeme vožnje razgovaraju na mobitel tako što ga drže na uhu!?!?

Već dosta dugo pokušavam dokučiti - zašto?

Doslovno svaki iole noviji auto ima mogućnost vrlo jednostavnog povezivanja sa pametnim telefonom preko bluetootha, ima i zvučnike, mikrofon i vrlo jednostavno sučelje za korištenje tih mogućnosti. Osobno koristio u praktički svim živim marka automobila na našem tržistu i u svakom funkcionira jako dobro... od dacie do mercedesa, svejedno.

I onda vidim osobu u novom autu od 100 000 eura kako vozi i priča na telefon kao da smo u 2002. godini :meh:

Pokušao sam si posložiti logične odgovore u glavi:

1) jednostavno ne znaju da postoji mogućnost povezivanja pametnog telefona i automobila

2) znaju da postoji ta mogućnost, ali ne znaju je koristiti

3) znaju da postoji ta mogućnost, znaju je koristiti, ali jednostavno ne žele, jer iz nekog meni nepoznatog razloga smatraju da to nije praktično, dobro i korisno

4) znaju da postoji ta mogućnost, znaju je koristiti, ali jednostavno misle da su face ako imaju pametni telefon i žele to pokazati svima... iako danas taj uređaj imaju praktički svi, od prvašića do umirovljenika

5) znaju da postoji ta mogućnost, znaju je koristiti, ali im korištenje telefona za vrijeme vožnje podiže adrenalin zbog mogućeg sudara i policijske kazne

Evo, ne znam što vi mislite o ovom fenomenu koji me već duži period vremena fascinira i ima li još pripadnika foruma koji su to uočili na našim cestama.
  • Dzoni
    747
    Ako je najnoviji Iphone, lako moguće ga stavljaju na uho da svi vide taj Iphone, ali često zna biti ili opcija 1) ili opcija 2).
    Takvo je neko moje viđenje te pojave
  • Droljo
    8.6k
    Šabani. Jednostavno je...
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Pravi trogloditski balkanski krkan mora biti viđen dok razgovara na telefon. Samo pičke pričaju preko Bluetootha. I ne koristi GPS naravno jer zna sve napamet po gradu i onda može spustit prozor na autu i pitati nekog sretnika/sretnicu di je Caffe bar koji traži

@serbus To je najjače, kad čuješ zvono na sto metara udaljenosti.
  • serbus
    4.3k

Privatnije je na uho, meni nema bolje kad parkira auto a Bluetooth upaljen i razgovor se čuje do pola ulice jer nije smanjio zvuk ...:lol:
  • Probirštift
    464
    Zato ga stavim na zvučnik al da nije bluetooth i normalno stoji na držaču mobitela
    Ovak je samo šabanski da se vidi kak je zaposlena osoba
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Ako je najnoviji Iphone, lako moguće ga stavljaju na uho da svi vide taj Iphone, ali često zna biti ili opcija 1) ili opcija 2).
    Takvo je neko moje viđenje te pojave
    Dzoni

ogromna većina osoba ne bi primjetila razliku između iphone modela ni da ih drži u ruci, a kamoli sa nekoliko metara udaljenosti, u vožnji.

nitko ne može vidjeti jel u pitanju najjeftiniji xiaomi ili "iphone 16 mega max turbo pro 1TB" od 2500 eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.