Mišljenja sam ako si Dinamo ne može sam izgraditi stadion, neka ga ni ne radi — plavi mališan
Okej glava, vi ste svi tu veliki pravnici, veliki stručnjaci — plavi mališan
jer ako nam ga izgradi neki investitor pa nam ga i da koncesiju na 100 godina
Ne daje nama investitor koncesiju nikakvu, već nam koncesiju za stadion može jedino dati Grad u čijem će i vlasništvu biti takav stadion.
Ovaj dio da ti kao stanovnik Maksimira želiš status quo bolje da i ne komentiram. Navodno se u urbanističkom planiranju vlasti u svim razvijenim državama konzultiraju sa stanovnicima tih kvartova po principu korištenja anketara i obilaska od vrata do vrata. Dios mio. — plavi mališan
u zamjenu ti dajemo ostatak zemljišta u blizini stadiona — Sajla
Čestitam na vrhunskoj dedukciji, no ne mogu reći da me čudi jer je potpuno u skladu sa zaključcima oko stadiona. :cool: — scooniepenn
Volio bih da neki investitor kupi zemljište blizu tvog prebivališta i tamo napravi npr. deponij smeća — plavi mališan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.