• Klipan
    37

Ovaj Historia Civilis mi je strašno zanimljiv, koncizno sve ispriča s više ili manje detalja (kad sam čitao baš izvorne Cezarove spise na koje se najviše poziva naletio sam na hrpu manjih ali zanimljivih događanja koja se uopće ne spominju) a opet su citirani svi izvori i sve je poprilično provjerljivo i ima tu dozu teatralne napetosti, u svakom slučaju jedna od boljih stvari na jutubu vezano za povijesne tematike
    A ovaj kings and generals mi je k'o lošija verzija njega hahah
  • agramZ
    2.5k
    da, historia civilis dosta prica o nekim manjim nepoznatim detaljima, predobra stvar. mene je ovaj m. laser history odusevio s videom o povijesti juznih slavena, nikad nisam vidio nesto toliko dobro i tocno istrazivano na internetu, koristi samo 100% dokazane izvore gdje i jedna i druga strana prihvaca izvor, nikakve teorije i jednostrane price. jedino se epic history tv moze bas usporediti s historia civilis sto se tice te kvalitete koju spominjes.
  • Klipan
    37

Vidiš za ova dva nisam ni čuo, škicnut ću ih ;)
  • agramZ
    2.5k
    i history time ti preporucujem, ali to je vise u stilu dokumentarca, barem po duzini videa, ali uglavnom radi jako zanimljive teme, bolje nego ijedan tv dokumentarac.
  • ZDS86
    206
    Slikovnice za odrasle su isto dobre stvari za prelistat
  • Neki tip
    21.3k
    Slikovnice za odrasle su isto dobre stvari za prelistatZDS86

Viš, koliko god dosad "branio" knjigu ispred videa, ovdje sam ipak skloniji potonjem.. :razz:
  • marcio amoroso
    37.5k
    7actp793dzmobnes.jpeg

Uradak našeg stručnjaka za grafiku, kolege @Cavalera
    :cheer: :strong:
  • Neki tip
    21.3k
    grafički - odlično i bravo za Cavaleru, a simbolički - može biti interpretirano na više načina.

Ako je to bio cilj, onda je riječ o malom umjetničkom djelu..

Che nije univerzalno pozitivan lik. Za mene je, primjerice, a imam puno argumenata u prilog tom stajalištu - prvenstveno ubojica i razbojnik. Njegovi me idealistički motivi u tom kontekstu malo manje fasciniraju.
  • marcio amoroso
    37.5k

Na više načina i treba da se interpretira :wink:
  • Majki2111
    3.4k
    On odlično izgleda za svoje godine. Samo je 2 godine mlađi od Bjelice. 73. godište je.
  • Neki tip
    21.3k
    Na više načina i treba da se interpretira :wink:marcio amoroso

Onda super, jer pada mi ih (načina interpretacije) još nekoliko.. ;)
  • NORTE
    12.2k
    Novi grafiti nacrtani u Gospiću i Vukovaru.
  • Eduardo
    20.9k
    baci sliku u aktivizam temu
  • Stihl
    3k

Tema "aktivizam" je trenutno zaključana
  • Eduardo
    20.9k
    ok, nisam upućen. Pričekajte onda dok @Tradicija bunta i @superSantos daju zeleno svijetlo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.