• Jurki
    12.6k
    po pricama tovari su njemu isplatili 30 posto od transfera, nekaj je tu i manager pokupio..sve u svemu ak su ubrali 5-6 milja.. šutaj se nogom u dupe.
    Plus na to sve je islo u milijardu rata kak to obicno biva..
    Dodaj na to di se i gospar Luksa uglavio.. math do the rest.
    Facktoring i fucktoring.. cim nisu platili Žapera..sve je jasno.

Edit: po svemu sudeci.. transferi Modrica, More i svih ostalih na kojima se obrnul rikverc su cisti ko suza spram ovoga. A svi znamo kolke je pare glavato smece okrenulo.
  • vjeko1701
    9.4k
    Sad je malo sve utihnulo radi solidnih rezultata u derbijima al baš me zanima kolko će trebati da opet krenu priče, posebno o financijama. Ako je i pola toga istina, u ozbiljnim su problemima i zimski rok bi moglo biti paničnog prodavanja. Srećom, sad su im igrom slučaja isplivala dva tinejdžera pa bi mogli nešto ubrati.
  • Jurki
    12.6k
    Srećom, sad su im igrom slučaja isplivala dva tinejdžera pa bi mogli nešto ubrativjeko1701

Eh kad bi to tak islo.. onda bi i Pukstas i Sigur bili prodani..
    mislis da samo mi u Hrvatskoj znamo da su oni proizveli 2 igraca za repku zadnjih 20 i kusur godina..ekvivalent je isti ko da mi za 500 tisuca eura kupujemo nekog klinca iz Dukle Prag..
  • vjeko1701
    9.4k
    Ipak su ovi dosta mlađi. Još uvijek u godinama kad neki od top klubova bez problema iskrca 4-5M APP. Mislim da bi na njima mogli uzeti kojih 7M zajedno. To i 5M za Puktaša i kupit će si prostora barem do ljeta.
  • Crni86
    4.6k
    Meni je zanimljivo kako su nama tovari predbacivali mamica i kao da se ne zalimo jer imamo rezultat (sto nije bila istina). Oni se zalili na pavelina, na model i na nas hajduk te je tvrdi kale bio heroj sveukupno 5 dana, poslije derbija ih nisi cuo. Oni bi za rezultat guzice prodali, oni bi nekoga poput mamica dole stovali kao boga samo da rezultat imaju. I to su ti borci za pravdu i cisti hrvatski nogomet.

Uz to ne vidim nesto da se zale kako je njihov glavni sponzor i glavni sponzor lige ili da tv kuca zakletog hajdukovca ima tv prava lige i plasira ono sto navijaci hajduka zele. Nasi posteni tovarcici.
  • NORTE
    12.2k
    Meni je zanimljivo kako su nama tovari predbacivali mamica i kao da se ne zalimo jer imamo rezultat (sto nije bila istina). Oni se zalili na pavelina, na model i na nas hajduk te je tvrdi kale bio heroj sveukupno 5 dana, poslije derbija ih nisi cuo. Oni bi za rezultat guzice prodali, oni bi nekoga poput mamica dole stovali kao boga samo da rezultat imaju. I to su ti borci za pravdu i cisti hrvatski nogomet.

Uz to ne vidim nesto da se zale kako je njihov glavni sponzor i glavni sponzor lige ili da tv kuca zakletog hajdukovca ima tv prava lige i plasira ono sto navijaci hajduka zele. Nasi posteni tovarcici.
    Crni86

Odlično si ovo primjetio.
    Ne nekoga poput mamića nego njega glavom i bradom.
    Da im donese jednu titulu bio bi proglašen svetim.
    U Zagrebu je proglašen bojkot nakon niza od pet titula.
  • Crni86
    4.6k
    Mene samo brine jedna stvar. Dojma sam kako su svi poceli navijati da se dinamo srusi, od medija do saveza pa na dalje. Pritisci koji se pojavljuju u zadnje 2,3 godine su bezobrazni i necuveni. Od toliko “pogresaka” u korist tovara, dopustaju se prijetnje sucima te poziv jednog od klubova na linc sudaca, dopusta se pustanje snimke vara kojima namjerno fali konteksta, pritisak medija, pritisak s max sporta i stvaranje neke nove istine di se opet ignoriraju pogreske na stetu dinama i sl. Jos uz to kad dodamo smjesne kazne za divljanja i unistavanja tudih stadiona, ugrozavanje suparnickih igraca i navijaca… Ne mogu se otet dojmu da je jedan klub u ligi zasticen kao licki mevdjed, a i dalje ne moze prismrdit tituli prvaka.

A uvjeren sam kako ce pritisak svake godine sa tih razlicitih strana rast i mi se ne smijemo dat smesti sa tim glupostima vec svoje pokazivati na terenu, krenuvsi vec od ove sezone i nabit im barem +10,15 bodova prednosti i da prvenstvo na proljece bude dosadno. I da gustamo kako se ta ekipa gusi u svojim suzama od tuge i jada.
  • NORTE
    12.2k
    Mene samo brine jedna stvar. Dojma sam kako su svi poceli navijati da se dinamo srusi, od medija do saveza pa na dalje.Crni86

Ja sam nikad mirniji sad kad je Bjelica tu! :smile:
    Imamo dinamovo proljeće u klubu.
    Imamo top atmosferu i dobru posjetu na Maksimiru.
    Nakon ulaska u LP imamo dobru financijsku situaciju, odlične igrače koji su vrlo vrijedni na tržištu.

Sad samo možemo uživati i nositi dinamo prema budućnosti bez granica.

Ne može nam guba ništa.

Edit: uostalom, što se tiče titule, lani smo ju uvjerljivo osvojili u vrlo teškim uvjetima, s rivalima koji su bili na vrhuncu.
    Mi smo trenutno u jako dobrom stanju, gledano i za idući transferni rok, što se za rivale ne može baš reć.
  • Mr Anderson
    8.7k

Nije to niš čudno, ne treba razbijat glavu s tim. Svi žele srušiti vladara, svima smo dosadili. Meni je najdraži naslov ovaj zadnji. Uz onaj Kužeov nakon dvije godine njihovih titula. Nije mi samo drag jer je prvi u eri slobodnog Dinama, nego jer su jako poletili. Dali smo im ko tovaru mrkvu, a onda batinom po plećima. Neopisivo.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Hrvatska je mala zemlja, nemoguće je ne upoznati ponekog tovara. Ili više njih. Jako, jako puno njih nakon nekog vremena mi je reklo čuvenu rečenicu ,,Hajduku triba neko ko Mamić", a ja bi se uvijek zgrozio i nisam mogao to shvatiti. Tu mislim na ,,Matu iz Solina" koji nije Torcida ali je hajdukovac od glave do pete.

Ono što je njima teško pojmiti da bi razlika između nas i njih bila još veća DA NIJE BILO psihopata poput glavatog u klubu svo to vrijeme. Njima je izvor Dinamove moći upravo bio on, a ja tvrdim da smo ovakav klub imali cijelo vrijeme da bi bili sto godina ispred njih. Dinamo je cijelo vrijeme bio taoc tog jazavca glavatog, za kojeg ja vjerujem da mu na kraju više nije ni bilo do para, već je on htio doživjeti da mu puni sjever skandira ime i prezime...Ali dragi moji on to nikad nije doživio, i ja sam uvjeren da mu je upravo to bila najveća muka.

Ono što je Dinamov navijač preživio od sredine 2000-ih do prošlog ožujka je nevjerojatno ustvari. Sada je gotovo i tek im ništa neće biti jasno jer se mitologija raspada
  • Blueshadow86
    1.9k
    Kakva golčina za 1:0 Lokomotive.
  • Bernard
    584
    Neznam dali je to mazohizam ili čista romantika, ali se gleda hnl uvijek prije svih silnih engleza i njemaca iako oči krvare od igre i travnjaka. Al gol Vranjkovića je top.
  • Sajla
    5.9k
    eto Vrbe opet :)
  • Nino Bule
    14.5k
    Odlican gol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.