Srećom, sad su im igrom slučaja isplivala dva tinejdžera pa bi mogli nešto ubrati — vjeko1701
Meni je zanimljivo kako su nama tovari predbacivali mamica i kao da se ne zalimo jer imamo rezultat (sto nije bila istina). Oni se zalili na pavelina, na model i na nas hajduk te je tvrdi kale bio heroj sveukupno 5 dana, poslije derbija ih nisi cuo. Oni bi za rezultat guzice prodali, oni bi nekoga poput mamica dole stovali kao boga samo da rezultat imaju. I to su ti borci za pravdu i cisti hrvatski nogomet.
Uz to ne vidim nesto da se zale kako je njihov glavni sponzor i glavni sponzor lige ili da tv kuca zakletog hajdukovca ima tv prava lige i plasira ono sto navijaci hajduka zele. Nasi posteni tovarcici. — Crni86
Mene samo brine jedna stvar. Dojma sam kako su svi poceli navijati da se dinamo srusi, od medija do saveza pa na dalje. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.