nafurani klinci nit su objasnjavali, nit su lijepo govorili i odmah su ulazili u konflikte — jedan u nizu
Ono sto nemrem shvatit, a bio sam na idealnoj poziciji sat i pol da sve osjetim, doslovno se par puta doslo ekipi (starija grupa od 30tak ljudi koji su stajali iza zadnjeg reda) sa rijecima lijepo vas molimo da se maknete i spustite na tribinu. Pola sata su bili komentari medju njima nema sanse da se maknem, ja se ne micem, boli me k, 7 dana su znali da bu kisa mogli su odustat od koreo (?) - e jbg tome nije mjesto na SD navijackoj tribini. Peti put su dosli i rekli jos jednom vas molimo da istrpite 5min zbog dinama inace cemo na drugi nacin... nakon klinaca dosla je i ozbiljnija ekipa pa se na toj strani nekak smirilo.
Mislim da u ovakvim trenucima dosta radi ego starije ekipe koji ce k njemu klinac govoriti nesto, siguran sam da su neki od starijih vidjenijih navijaca sa autoritetom bili rasporedjeni, da ne bi ni do jednog sukoba doslo... svakako o tim stvarima i detaljima ne treba previse ovdje pisati... — Boycie
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.