Covjek vise rekao nego bivši trener u svim konferencijama zajedno. Ima gard pobjednika to je najbitnije
Izjava za kraj na neko pitanje:Ja sam siguran da ćemo mi biti prvaci.Tako je treneru ,kratko i jasno.
Ne znam jel stvarno do mene ali ja bi trenerove pressice mogao slušat po cijele dane, čovjek nije dosadan uopće kad priča. I sviđa mi se čvrst stav i odlučan je. I kad su ga pitali za sljedećeg protivnika, nije rekao ''jako dobra momčad, mi idemo po 3 boda i doviđorno'' nego je detaljnije analizirao i sve. Neću se veselit prije vremena, ali vidim na njemu da je došao odradit posao i da nema zajebancije
Ne treba više o toj temi tj. usporedbama, ali govor tijela, pristup, način kako govori, sve, nebo i zemlja u odnosu na bivšeg trenera. Od vođenja tekme, preko presica do intervjua.
prijatelj mi radi u klubu. Kaze svako poluvrijeme, od 15min odmora, 10ak bi objasnjavao im kroz videoanalizu tih nekih stvari iz 1.poluvremena.
Takticar totalni. S druge strane, motivator i psiholog samo takav.
Ne, niste ovdje pisali o Bjelici, nego o Jakiru, gdje je Jakir trener, a Bišćan bivši trener. :lol:
Tako da, pomalo — prefontaine
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.