Da se razumijemo, Gradjanski je preteča Dinama i to je nepobitni fakt! Međutim, kak to da se ta ideja revitalizacije i reanimacije Gradjanskog pojavila tek zadnjih par godina na našoj tribini? Ok, za vrijeme one mamićeve represije i sam sam bio na nedobrodošao na Maksimir i tada smo vodili druge bitke, no kak to se tada nije (toliko) isticala ta ekvivalencija na relaciji Gradjanski- Dinamo? — masacusec
Pitanje je samo koliko se vikalo zbog “provokacije”, a koliko zbog potenciranja naslijeđa. — Gradjanski Dinamo
Vidio sam uživo predmete sa stranica 2213 i 2214, sjajni kolekcionarski predmeti koje su jednostavno neprocjenjive vrijednosti. — BluePhone67
Moram podijeliti oduševljenje, jer ova slika prve članske iskaznice Gradjanskog je fenomenalna! Baš vrijedan detalj, hvala :ok:Prilažem treći dio teksta o povijesti Građanskog (od 1932.-1945.) koji je Bogdan Cuvaj objavio u časopisu Povijest sporta, br. 48, 1981. godine. — Gradjanski Dinamo
ugravirano piše da je to pripadalo Gradjanskom kao mnogi pehari i predmeti koji su bili spaljeni i ukradeni i tako završili u tuđim rukama — BluePhone67
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.