• NitkoBitan
    18.6k
    Nekad mi zna pisat da je zadnji/najnoviji komentar odredenog forumasa napisan prije xy minuta i kad udem u podtemu tog komentara nema. Ista stvar kad ja napisem komentar i lijepo ispod naslova podteme pise da je moj komentar najnoviji medutim ulaskom u podtemu ja ga ne vidim. Obicno se pojavi nakon nekog vremena... dosta konfuzno.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    ako sam dobro primijetio to se dešava prelaskom na novu stranicu, pa kad se pošalje još 1 post onda iskoče oba
  • Mali Zeus
    14.1k
    Moj prijedlog je da se na neki način ograniči registracija novih članova na neko vrijeme, jer primjećujem poplavu novih članova koji su eto jako zabrinuti dolaskom Bjelice i svi imaju slične ili iste argumente.
  • Jaro
    7.6k
    novih članova koji su eto jako zabrinuti dolaskom BjeliceMali Zeus

vezano za ove - podijeliti kratkorocna hladjenja ekipi koja upada u raspravu s ovim polubotovima i hrane trolove... Ove mozes sprijeciti ako zabranis nove registracije ili ih mozes ignorirati...
  • Mali Zeus
    14.1k
    vezano za ove - podijeliti kratkorocna hladjenja ekipi koja upada u raspravu s ovim polubotovima i hrane trolove... Ove mozes sprijeciti ako zabranis nove registracije ili ih mozes ignorirati...Jaro

Možda i jedno i drugo. Slažem se i za ekipu koja upada u raspravu, ja prvi. :D
    Al kvaliteta foruma rapidno pada s tim padobrancima koji samo mute vodu iz veelike brige za klub olfo.
  • masacusec
    3.8k
    Malo autokracije ne bi škodilo na ovom forumu!
  • vjeko1701
    8.9k
    Ma pustite nek se botovi razmašu, napišu svojih par postova koji će se sutra zaboraviti i to je to. Samo udaraju glavom u zid jer im ovo nisu raznorazne facebook/instagram stranice ili index komentari. Čim više reakcija izazovu tim su uspješniji. Imajte to na umu.
  • Jurki
    12.3k
    Znam da je bezveze, ali nebi bilo lose da se velikoj vecini igraca obrisu pljuvacki komentari na Zoni jer ak si vođen ko kurac i izgledal bus ko kurac..
    makar nek ostanu da se vidi kaj je razlika u treneru.
  • Kepec
    6.2k
    Jedan prijedlog vezan uz pisanje sastava prije utakmice.
    Bilo bi dobro da kada netko piše svoj očekivani sastav, napiše nešto u smislu "ja priželjkujem/očekujem ovako nešto", jer kada dođe dva, tri sata do tekme, a netko stavi sastav ne zna se je li to službena postava ili to netko misli da će biti.
  • nemapredaje
    3.6k

Službena postava ne može biti objavljena do sat vremena prije utakmice.

Sve ostalo su nagađanja.
  • Dani Olmić
    375

Znalo je vec i biti da recimo Miro ili netko drugi objavi nekih 90-120 min prije tekme, tako da sasvim razumijem o cemu kolega prica
  • Bosskovitz
    12.4k
    Imam jednu pohvalu i jednu dobronamjernu kritiku, s obzirom na visoke kriterije koje Zona ima :)

Svaka čast za video na društvenim mrežama o povijesti grba, no posljednji grb na videu nije baš najbolji prikaz našeg aktualnog klupskog grba. Ne želim zamarati s nijansama boja, to su stvari za nas koji vidimo svaku pizdariju, ali tri zvjezdice iznad grba trebaju biti postavljene uspravno, a ne slijediti nagib kružnice, i nisu savršene zvijezde nego imaju malo veći star ratio, odnosno "punašnije" su.

Znači, ovako:

GNK_Dinamo_Zagreb_badge_in_2019_%282%29.png

A ne ovako:

temp-Imagel-Bz-YRr.avif

Čisto da možda pripazite za ubuduće. Ako je potrebno nekome poslati ispravni grb, stavio sam ga ja već par puta na Zonu ali mogu ga i opet poslati.
  • mali M
    5.6k
    slažem se, čak ovako "punašnije" zvjezdice su puno smislenije od ovih "petokraka-vulgaris" :lol:
  • Eduardo
    20.7k
    šalji u inbox ili na mail
  • Mali dioničar
    15.9k
    Nepopularno mišljenje:

Što će Dinamu zvjezdice iznad grba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.