• prefontaine
    811
    Meni poslala slike. Prava pi*ka!
  • Paggini
    26k
    Stavi u guzice i sise buraz
  • bbb medimurje
    3.3k
    Molim vas za pomoc
    Kak mogu postaviti 2 slike?
  • jp23
    2.7k
    Odi na imgbb.com ili neku sličnu stranicu i uploadaj tamo sliku. Potom kopiraj BB code i pasteaj ga u post ovdje. BB code je onaj koji počinje sa uglatim zagradama i izgleda ovako nekako

[img]https://link_do_fotke.jpg[/img]

• NitkoBitan
    19.1k
    Hvala moderaturi sto u ovakvim situacijama dopusti tu i tamo koju psovku koju inace ne bismo pomislili napisat u "normalne" dane. Jedan od nacina za olaksavanje duse...
  • NKDZ86
    2k
    Glava, ključaj forum jer vruće glave žele da padaju glave!
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Pohvale za ove banove. Neka ovo postane praksa za stalno. Zona je postala ne podnošljiva, toliko bezveznih postova, toliko djetinjastih članova koji samo provociraju... Tema "novi trener" se otvorila nema ni 48sati već je na njoj 80 stranica čega? Čistih gluposti. Član sam zone nešto više od godinu dana i nije ovako bilo, a mogu misliti vas koji ste puno duže kako je lijepo bilo čitati prije. Ovo je postao dječji skup, sa Facebook komentara mnoštvo je došlo tu prosipati svoje gluposti. Poznajem par članova ovdje i dosta ih razmišlja odlogirati se. Ako se ikako može poraditi na kvaliteti svega bilo bi super. Ispričavam se ako ovo nije od pomoći neke ali evo nezz šta reći meni osobno je ovo nevjerojatno. Od Marića koji je vrh do zazivanja otkaza u 7 dana. Od Jakirovog zazivanja otkaza do zazivanja njegovog povratka ni 24h, mislim ovo je fakat strašno. Da je od včrs ugasiti zonu na 2 dana ili dok ne dođe novi trener ja mislim da bi se bolnica Vrapče popunila jebački. A ne daj Bože da neko drugi uzme titulu(svi znamo ko), broj suicida bi se povećao. Laku noć Zona.
  • masacusec
    3.9k
    Moja osobna kritika sportskom menadzmentu kluba!

Nemati adekvatnu preventivnu alternativu i to odmah nakon onakvog debakla u munchenu mi je za klub konstantnog europskog renomea što mi jesmo postali kroz zadnjih 5 - 6 godina, vuče mi na diletantizam i indolenciju. Ok, znali smo da stižu novi izazovi i problemi, noći za pamćenje su iza nas...
    Ja i dalje imam vjere u novo vodstvo kluba te sam uvjeren u brzi izlazak iz krize te pronalazak trajnog kvalitetnog rješenja, kako na klupi, tako i na terenu! Nekada dramatičnost i neuspjesi budu motivirajući!!!

Ovo je svojevrsni apel i impuls službenicima kluba koji su aktivni na ovom forumu.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Uf uf... trazim svoje ime medu baniranima :sweat:

Sala na stranu, nisam za trajno baniranje forumasa koji su tu godinama. Pustite da se malo ohlade glave...
  • Infinity
    16.6k
    Pustite da se malo ohlade glave...NitkoBitan

Neka ih sami hlade prije nego nesto ovdje objave.
  • Eduardo
    20.9k
    nakon onog što je @Tundra napisao trajni ban je jedino logično riješenje. Što se tiče ostalih - svi su na hlađenju, nitko nije trajno baniran. Žao mi je jedino što je među njima veći broj renomiranih forumaša koji su svojim upisima značajno pridonijeli izgradnji foruma, ali negdje se mora podvući crta. Forum ne može i ne smije izgledati kao comment sekcija na određenim portalima.
  • ZgDLions
    503
    Dobro je pobrisati i ohladiti neke glave, ovo je prvenstveno za pročitati i informirati se o Dinamu, a ne divljati ko da si iz šume došao.
    Nismo sretni kak su se neke stvari odvile i to je svima jasno, ali kaj sada porušiti sve igračke ko malo dijete i lječiti frustracije?
    Ajmo ljudi, pa nemamo malo godina da se tak ponašamo.
    Čak da smo do kraja porušili sve negativne rekorde i popušili prvenstvo kaj bi izabrali drugi klub za navijanje?
    Uvijek ima nova sezona tak da nije ni realno da za mog života sva prvenstva budemo prvaci i igramo svaku godinu LP i dobijemo sve tekme protiv slabijih protivnika.
    Podrška moderatorima i svima u klubu, vidimo se na Loksi.
  • NitkoBitan
    19.1k
    nakon onog što je Tundra napisao trajni ban je jedino logično riješenje.Eduardo

Sto je tocno napisao da je vrijedno trajnog bana? Ocito sam propustio.
  • marcio amoroso
    37.5k

Nije bitno niti će se tu citirati. Znaju oni koji su trebali znati.
  • mlinchica
    2k
    Par crtica nakon ovih nekoliko dana kaosa.

Pohvala za moderatore jer su se odlučili na klasične odgojne mjere i primirili histeriju na forumu.
    Vjerojatno su svi bili na rubu pucanja, širilo se kao zaraza i baš na temelju te situacije ovdje na forumu, moglo se jasno vidjeti što i kako se događa u komentarima po portalima i društvenim mrežama.
    Dovoljno je da nekoliko osoba počne pisati svoju “istinu”, ponavljajući ju dovoljno puta posiju sumnju i tako šire zarazu.
    A neki se čak niti ne skrivaju, nego otvoreno pišu tko su im izvori.

Iskreno se nadam da će se ubuduće i u klubu više vodit briga koje i kakve podcaste posjećuju treneri, kome sve daju intervjue jer je i to način vođenja brige o ugledu kluba.
    Ne treba nikom ništa zabranjivati ali treba usmjeravati i treba svima biti jasno, kada javno nastupaju, ne predstavljaju samo sebe nego i klub, zajednicu, grad, državu i svoje članove.

Pohvala i starijim zonašima (po stažu, ne po godinama) za napisana malo opširnija mišljenja i kaj su stvari i osobe nazvali pravim imenima. Ne treba se na svaku glupost obazirati ali s vremena na vrijeme treba jasno napisati stanje stvari.

I stvarno je vrijeme već da se @Gražvydas Mikulėnas vrati i njegova “dobra jutra”. :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.