Dakle po tebi, bez obzira na prijelazni rok, treba Marića istrpiti do kraja, — Haza
Ali ajmo onda dovesti i nekog trenera da se uči na nama, da priča bude zaokružena — Haza
Zadnji upis danas, stvarno ljudi ne znam zbog čega imate toliko vjere u Marića, on do sada u karijeri nije odabrao niti jednog trenera, dakle ako ga sad odabere, to će mu biti prvi u karijeri — Haza
Vrlo sam precizno razradio cijeli prijelazni rok, i bez obzira što nisi napisao ništa suvislo, si naravno zaključio da ja pišem gluposti. — Haza
Čak sam se trudio precizno odgovarati na tvoja pitanja, a ti niti na jednu moju konstataciju nisi imao smislen odgovor. — Haza
Za neke djelatnike se nakon par mjeseci vidi dal' imaju ono nešto, u većini klubova niti ne znaš tko je sportski direktor, tako da ne znaš niti kojom se dinamikom oni smjenjuju. — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.