Od zadnjeg debakla, Dinamo je jači za:
- Mmaea
- Pjacu
- RPGa, koji se i dodatno adaptirao
- Ogiwaru, koji je prošao pune pripreme
- Oporavljenog Roga
- Oporavljenog Stojkovića
- Oporavljenog Kačavendu — Mlađi referent
Cordoba je jedini transfer koji se dugoročno može pokazati kapitalcem, vidjet ćemo. Mbuku, Oliveras, Torrente, sve su to alibi transferi za koje je upitno može li ih se uopće nazvati popunama. Činjenica da su stranci je u javnosti odavala dojam da se nešto konkretno radi, ali mogli samo tako popunjavati roster i slobodnim igračima iz HNL-a. Samo, jebiga, to je lošiji PR i nikome se tako ne mogu zamazati oči. — Daliban
Na temelju čega. Na temelju kaj su toliko puno igrali do sada? Ili je to tvoja stručna procjena onako sa strane. — Mali Zeus
Pogledao sam sve dostupne Mbukuove utakmice na Footbaliji. Torrentea sam gledao na pripremama, Oliverasa sam pogledao par utakmica Primavere i napisao još prvi put kad se njegovo ime spomenulo da je tehnički jako dobar, ali da je upitno je li sa 20 godina uopće fizički dorastao seniorskom nogometu - činjenica da nije ni prijavljen za LP dovoljno govori. — Daliban
Za mene je momčad značajno funkcionalnija nego tad, ima preduvjete igrat moderan nogomet za svoju razinu, ako nema klasu (a i ja smatram da nema kao prijašnjih godina) to će se u LP vidit, ali bogami 9 komada je jedan sasvim drugi svijet. I slabiji smo išli na noge divovima pa ovako loše nije izgledalo. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.