• Krizy
    77k
    Nadam se da će nas drugi trener po guštu većine voditi u Londonu pa kad nas Arsenal natambura da vidim komentare ovdje. Ne tražim puno. — Captain America

A tako znači.
    A za Jakirovića si tražio dva prijelazna roka za ocjenu, sad odjednom ne treba tako pa se može novoga već nakon 2 utakmice ocjenjivati :rofl:
  • DrawTube
    7.1k
    Jakire ako ostaneš na klupi do kraja LP imat ćeš više stranica od teme ulaznice!
  • javolimtebejako
    6.4k
    ti si profa, nema drugog objašnjenja
  • Captain America
    20.4k
    Pa ako ovakvom diletantu treba toliko vremena, očekuje se od nove trenerčine koju se zaziva da ovo bude pjesma kroz par tjedana.
  • MarK
    1.5k
    Ovo mora biti rastanak. Problem je što osim Bjelice nema domaćih kandidata.
  • Krizy
    77k
    Pa ako ovakvom diletantu treba toliko vremena, očekuje se od nove trenerčine koju se zaziva da ovo bude pjesma kroz par tjedana. — Captain America

Hahahaha kakvi su ovo odgovori.
    Sam sebe pobijaš.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Tako mi je svejedno ko je sljedeći samo nek se on makne. Makar se Zajec spustio s loze na klupu, gore ne moze.
  • ruicosta
    470
    Ako ima obraza, sada ce u lajvu dati ostavku. Diletant koji jedva zna sročiti rečenicu, a kamoli sloziti taktiku.

Ovo mi je najgori "I told you so" trenutak u životu
  • OsamŠest
    8.4k
    Stvarno netko misli da će gospodin prodavatelj magle sam otići?

Očekujem slične izjave kao nakon Balkanija..

"Ako sam ja problem, ja ću prvi otići.."

Jesi, odlazi.
  • quizzy86
    200
    demagog i prodavač magle večeras odlazi u povijest, hvala na dvostrukoj kruni ali ovim njegova avantura mora završit.. GUBI SE IZ SVETINJE!
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Ni trunke srama nema, samo opravdanja . ni pomislit nije dodati otkaz. Ne mogu vjerovati kakav interview daje lik
  • Blueshadow86
    5.8k
    Odlepršaj više! Zakucao si nas na dno i zauvijek će biti ispisana ova sramota!
    Idi više, muka mi te gledati i na pressicama kako si oblizuješ usnice, na silu kašlješ i čačkaš uši pred kamerama...ne kužiš da je i to sramota i nepristojno.
  • miro
    10.3k
    Jel ovo realno kakvu je izjavu dao !?

Pa ovo vam je dosta da vidite o kakvom karakteru se radi

Dajte mu otpremninu, manje ce nas kostati
  • NKDZ86
    10.1k
    haha bas to, seljo za premijer ligu, ali onu u bih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.