• IceMan
    2.6k

Se sjećaš da je i znao završiti kod Bjelice na tribini zbog nediscipline

A bome i grijat klupu Gavranoviću.

Neka davna vremena…
  • BBBaranja
    3.1k

Suosjećam se s tobom..
  • Nolifer
    9.8k
    Petko, vrijeme je da se probudiš iz nekog sna, vrati se u realnost i igraj nogomet. Zaboravi prošlost i slavu. Sadašnjost je bitna. Znam da u tebi ima još baruta i da priča nije gotova, možda tek počinje.

Ajdeeeeeeee

:strong: :cheer:
  • Big Daddy
    1.4k
    Da., Znamo., u tome je poanta. Da lik bira tekme. Kaj si brije da je iznad Dinama… Na klupu s njim.
  • Big Daddy
    1.4k
    Zato kaj Bjelica ima jaja, za razliku od ovog bezkicmenjaka.
  • NitkoBitan
    23.5k
    Da lik bira tekmeBig Daddy

U zadnje vrijeme nikako da izabere utakmice koju ce dobro odigrat. Na prste jedne ruke ove godine ima utakmica koje on dobro odigra. Slavimo njegove golove kao da igra zadnjeg veznog a ne devetku.

Eto frajeru prilika da se dokaze i iskupi protiv Bayerna. Ako mu u tim okolnostima bude nedostajalo motiva onda sorry imas neki teski problem s glavom i ides na hladenje.
  • Probirštift
    824
    Iako nije igrao neš posebno jučer i gušio je napad moram pohvaliti da je jučer izbacio nekoliko lopti iz naših 16m u prekidima
    Skoro svaki korner koji su imali sam njega vidio da ju baca van
  • dzg7
    376
    Do kad ima ugovor ?
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Jedno mišljenje o Bruni, za sve one koji se drže tih komentara.

Ne može se usporediti njegovo "posjedanje" na klupu 2019. i sada. Odnosno, on nema isti status u klubu i momčadi kao prije pet godina.

Tada je njegovo "hlađenje" bilo ekvivalent Kulenovićevom danas i to je jedina istina. Toliko.

Kao drugo, to ne znači da on trenutno nije van forme ili da njegovi potezi, koje samo on valjda razumije, ne živciraju i rođenog mu starog ili ženu.

Nisam za toliku nedodirljivost, ni za koga, pa ni Brunu, no sve se češće spominje Bjelica iz 2019. i to famozno našpanavanje tribinama ili izostankom iz jedanaestorke. Za mene to jednostavno nije isti momentum.

Sjetite se što se dogodilo s Bišćanom kad je na Poljudu gurnuo Topića u prvih 11 i sve će vam biti jasno.
  • Big Daddy
    1.4k
    Germanijak:
    „ Znamo da Brunu najviše 'pale' velike utakmice, da je u takvima često bio prvo ime, tresao mreže za Dinamo i reprezentaciju. Pa, možda glamour Allianz Arene probudi u njemu i 'starog' Petkovića.“

Ostani ti lijepo na klupi i gledaj Kuleta kako gine za Dinamo.
  • Paggini
    39.9k
    sKGupjp.jpeg

Ide lagani diamond, VELIK SI BRUNO!!!
  • Probirštift
    824
    Hahahaha nemoj jebat da je to njegov profil
  • Marley
    3.1k
    moze pojasnjenje za nas koji nismo u toku s online igricama :grimace: ?
  • Str1nger Bell
    1.8k

Diamond je, sto znaci da je vrlo uspjesan u tome sto igra, mozda igra to do jutra.

Vjerovatno zato i izgleda tak na terenu.
  • Jaro
    9.2k
    ha,sam je priznao da je zbog toga vecinom i propao u Italiji.
    Moram priznat, drazi su mi nogometasi koji besane noci provode za sankom s kojekakvim curama, al jbg moderna vremena...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.