• gledatelj
    1.5k
    Oni su stvarno teška lakrdija i sprdacina od kluba i ovime se samo to još više dokazalo. Em kaj je rečeno sve to, em jer se uopće spuštaju na tu razinu da to sve i izađe van.

A kad se sjetim samo početka sezone kad mi je frend hajdukovac rekao im ne trebaju pojačanja jer su dovoljno jaki
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kad se ja sjetim dočeka Rakitića.

:lol:
  • reziser
    8.3k
    uvijek sam optimista i nadam se gaženju u petak, jači smo od njih u svim pogledima bar 40%...

ali isto tako treba biti jako oprezan, igraju igrači na terenu...treba uć maksimalno motivirano i jako, kako nebi doslo do nekakvog zalutalog metka...

naravno da guštamo u događanjima dolje, samo to treba pokazati na terenu!
  • Mr Anderson
    22.5k
    Više gušta i lijepih trenutaka ovo ljeto mi je priuštio hajduk nego vlastita žena. — Oluja

Hahahaha...mislim da je krajnje vrijeme da zatražiš rastavu.
  • Jurki
    27.9k
    Imam osjecaj da ce sad Krovinovic, Sarlija, Livaja ipak zapet malo vise da dokazu da ih se gadi bezveze. — Efes Pilsen

Mozda, ali prije bi bilo da ce sad namjerno bušiti i klub i trenera.
    Da tebi poslodavac javno kaze kako ti imenom i prezimenom ne zasluzujes placu koju dobivas i kako se ne zalazes dovoljno na poslu.
    Tebe bi to motiviralo sljedeci radni dan?
    To su nogometasi kojima uprave moraju titrat jaja.. a ne ovak ih javno prozvati.
    Svi oni imaju vazece ugovore.. tek sad se mogu zajebavati.. popljuvao si me i ocekujes kaj? Da ginem na terenu.. ma je mores si misliti.
    Jebe se njima kaj javnost misli.. nogometasi u velikoj vecini zive van realnosti i boli ih k.. kaj si ko misli.
  • Mr Anderson
    22.5k
    vrijeme je da se skokne do sportneta — don

Trebat će sektaši Jameson i Debeli mandrilo jaka pojačanja da sve popeglaju.
  • gledatelj
    1.5k
    Evo počeli i neki portali (net.hr) pisat za Perišića i Bacicku
  • Efes Pilsen
    17.1k
    ha ne znam, u Splitu je ganja po rivi vec tradicija, a ne iznimka..
  • mali M
    10.8k
    Da tebi poslodavac javno kaze kako ti imenom i prezimenom ne zasluzujes placu koju dobivas i kako se ne zalazes dovoljno na poslu. — Jurki

i ne samo to, nego da neće ni biti za plaća za 2 mjeseca :lol:
  • Noel
    25.4k
    Kaže Kale Benrahuoa i Dajakua smo morali vratit jer su spremali tužbu protiv kluba. Gasi sve.
  • Bernard
    1.5k
    Zaboliti će me vilica,već se dva sata cerekam,baš su mi mi neiscrpan izvor redikulizma.
  • Time
    1.9k

Upravo to,ne smijemo sa njihovim problemima mi poletit...100 % koncentracija i motiviranost
  • Jurki
    27.9k
    i ne samo to, nego da neće ni biti za plaća za 2 mjeseca :lol: — mali M

Boto: where is money for Žaper?
  • Ludovic IX
    12.8k
    meni ovo danas nije bilo smješno.. apsolutno ništa nije rečeno što mi sami nismo pričali ovdje - dugovi, problem upravljanja..samo je postalo javno
  • don
    22.4k
    meni ovo danas nije bilo smješno.. apsolutno ništa nije rečeno što mi sami nismo pričali ovdje - dugovi, problem upravljanja..samo je postalo javno — Ludovic IX

kakve to veze ima sa smijehom? smijemo se jer je postalo javno i jer je opet rasulo kod njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet