• prefontaine
    811
    Tolika muda ima da se opet nije sekunde usudio spomenuti Torcidu i koliko im štete nanose. Što financijske. što upravljačke...
  • Peškaman
    4.8k
    Kalinić,žrtveno janje,slikovito :rofl:

Cut-Paste-2024-09-11-12-48-02-022.jpg
  • Mali Zeus
    14.2k
    Sjećam se kad su se nama rugali u smislu - sad je ulica dobra da vodi klub itd.
  • Big Daddy
    1.4k
    Ja sam uvijek rekao, tovari žive u svom svijetu, ne vide ništa oko sebe, a iznutra se medjusobno kolju. A titule evo već 20. godinu zaredom ni na vidiku, niti će ikada biti.
  • db-izbjeglica
    15.9k

aljoša pavelin i ivan bilić prinose nikolu kalinića kao žrtvu paljenicu prije odlaska u zagreb na utakmicu sa dinamom, kolorizirana fotografija.

vrijeme fotografiranja: rujan 2024,
    lokacija fotografije: muć
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Volio bi da Ivan Leko ovako javno istupi i kaže sve što su mu radili dotični gospodin,Livaja i Lovre. To bi bilo predivno za čut da cijela Hrvatska čuje kakvi su to cirkusanti...
  • Big Daddy
    1.4k
    “Nikola Kalinic je potom kazao bolnu istinu vezanu uz kredite: “Kada sam tražio novac za pojačanja rekli su mi kakva pojačanja, mi nemamo za dva mjeseca plaća.”

Kako je ovo lijepo pročitati :lol: :lol:
  • Paggini
    26k
    Samo da se napomene da je sezona pocela 3.8., znaci prije nešto više od mjesec dana.

U tom razdoblju je Hajduk uspio:

• Zakrviti se s Perišićem, potjerati ga iz kluba
    • Ispasti od jebenog Ružomberoka
    • Vratiti Dajakua i Benrahoua koje je otjerao iz kluba
    • Prodati Sahitija za manje para nego sto su dobili od Dinama
    • Nisu uspjeli prodati ikog drugog i sad imaju rupu od cca 10 milijuna eura koju će popuniti kako?
    • Dali otkaz Kalinicu
    • Kalinic odrzao presicu gdje samo rodjenu mater nije izdrukao

Oni su fakat spektakl za pratit
  • Big Daddy
    1.4k
    Nikola Kalinic: “Prije svake pressice su me pripremali i govorili mi što da kažem. Ja ne želim biti ničiji pijun. Imao sam veliku karijeru u kojoj sam igrao u velikim klubovima i zaradio, ne treba mi da sam ičiji pijun.”

Pa ovo je teska sprdačina od klubića, ajmo ih u petak konačno dovršiti!
  • Giovanni86
    123
    Opet prigodna poruka u petak "Kolaps" :lol:
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ja odavno tvrdim da Lovre Kalinic ima najbolji posao na svitu. Lik im uzima 750 tisuca eura za ozljeden lakat svaki puta kad ga Dinamo probusi i filozofiranje s klupe. Sad je ocito da je tu i da titraje muda Livaji.
    Ono sto mi se ne svida je da je prozvao glavne igrace u ekipi :lol: Imam osjecaj da ce sad Krovinovic, Sarlija, Livaja ipak zapet malo vise da dokazu da ih se gadi bezveze.
  • Laugreano
    2.6k
    [img]http://kol.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.