• IvanS
    192
    a i s igračke strane bolje ti je da ako ideš na posudbu da ideš iz najjačeg uvjerljivo hr kluba nego 8-9 kluba HrvatskeMiro Vugrinec

U slučaju Nikole Čavline ovo nažalost nije slučaj.
    U Osijeku mu je uteg činjenica da je Dinamov igrač. Od samog početka prvenstva.
  • CastAway1986
    1.7k
    Ma daj još Angela Henriqueza kao trećeg napadača i to je to.
  • Ivdzo11
    4.3k
    A to nije sve što se tiče ovog prijelaznog roka. Potpisao je za Rijeku i Amer Gojak, kao slobodan igrač iz Ferencvarosa, Riejka je dobila pojačanje i u veznom redu. Osim njih, na Rujevici bi se trebao ukazati i Luka Menalo. Pisalo se već prije neki dan o njegovom naprasnom odlasku iz Celja, gdje je bio kao igrač Dinama na posudbi, a onda se pojavila opcija dolaska u Rijeku. Međutim, nije to išlo baš tako glatko, Dinamo je malo otezao s potpisom raskida ugovora i činilo se da od svega možda i neće biti ništa. No, doznajemo da bi do kraja dana Menalo trebao dobiti taj papir i onda bi potpisao za Rijeku. S obzirom da je slobodan igrač, pod određenim uvjetima, odnosno, ako ima papire da im je klub dao otkaz, može potpisati i izvan prijelaznog roka. No, sve bi ipak moglo završiti danas.
  • Dani Olmić
    462
    Rijeka uvijek dobro radi zadnjih par dana roka
  • Peškaman
    4.9k
    To je dobra vijest za nas,raskid ugovora s Menalom.
    Još jedan skinut s plaće a pretpostavljam da smo ugradili sličan postotak kao s Rukavinom/Jankovićem.

Kakva je Rijeka da uzme i Bočkaja :lol:
  • nemapredaje
    3.7k
    Dakle preostali "viškovi" su Bočkaj plus eventualno Moharrami i Perić
  • Orc123
    8.7k
    Najveca steta da se nismo rijesili Bockaja.....em je skup, em je neupotrebljiv....
  • Neki tip
    21.3k
    Koščević koliko ja znam nije pristajao na posudbudeda

Zlatan Koščević na posudbi u Dugopolju iz Sibenika. A navodno nije htio iz Dinama na posudbu negdje.Miro Vugrinec

Kakvog smisla ima da Koščević nije pristajao na posudbu iz Dinama, a da bi onda prešao u Šibenik iz kojeg odlazi - na posudbu u Dugopolje?

Momci, ili vaše info nisu točne ili mali iz nekog dokučivog razloga misli da je bolje biti igrač Šibenika na posudbi u Dugopolju, nego igrač Dinama na posudbi igdje (jer, pretpostavka je, nije želio na posudbu)?

U Osijeku mu je uteg činjenica da je Dinamov igrač. Od samog početka prvenstva.IvanS

U Osijeku mu je uteg činjenica da je iz tekme u tekmu radio glupe greške koje nijedan jedini klub ne bi toliko tolerirao. I to što je bio toliko na vratima vjerojatno je plod nekih ugovornih odredbi o posudbi (nužan minimum utakmica). Naravno da se još stigne razviti, dokazati, izrasti u sjajnog golmana, ali to će mu prije poći za rukom ako osvijesti gdje je i zbog čega griješio umjesto da prstom upire u sve oko sebe, samo sebe zaobilazi.
  • Ludovic IX
    7.4k
    kakav miro, još jučer je to objavljeno puno prije mire..
  • Eduardo
    21k
    Kakvog smisla ima da Koščević nije pristajao na posudbu iz Dinama, a da bi onda prešao u Šibenik iz kojeg odlazi - na posudbu u Dugopolje?Neki tip

Meni ovo isto nije jasno, a ima dvadesetak dana kako sam s par strana čuo da mu se traži izlaz iz kluba u vidu transfera, a ne posudbe jer je sam to tražio.
  • Neki tip
    21.3k

Na Transfermarktu piše da Koščević nije htio ići na posudbu iz Dinama? :grin:

Daj Facke čitaj s razumijevanjem ono što piše. :wink:
  • Zagi
    8.5k
    Ima smisla isto kako je odlazak Crnca imao smisla.
    Kod nas mu je perspektiva nikakva, ide u klub gdje ona postoji. U ovom slučaju Šibenik.

U Šibeniku su mu rekli , odi na posudbu i skupi malo seniorskog iskustva pa ćemo na zimu probati.
  • Facke
    4k

Oprosti krive sam shvatil , male sam pre brze procital. :kiss:
  • Eduardo
    21k
    Jedan mudar striček koji ima dobro oko za procjenu igrača rekao mi je u vezi Koščevića i njegovog potencijala u seniorskom nogometu: "Druga liga, donji dio prve."

Ovaj transfer je na tragu toga tako da me uopće ne dira njegov odlazak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions