• Daliban
    2.2k
    HodzhaGaijiZG

Ovo je novo.
  • Jaro
    7.7k
    HodzhaGaijiZG

U Rijeci je Hodža, u Dinamu je Hoxha - ti si križanca nekog izmislio...
  • diebalo77
    212
    Jel noćas završava prijelazni rok
  • Purgeri
    896
    Ne znam koliko je pametno ovo s Koščevićem, ali znam da smo mi u ozbiljnim problemima ako nam se Petko ili Kule ozlijede ove jeseni
  • Zombi
    3
    Što se tiče Koščevića kako ne bi želio ostati u Dinamu sve su to pričice. Nisu našli klub za posudbu nažalost i dijete je otišlo gdje će igrati. U ovim godinam najbitnije za njega želim mu svu sreću i da prenese to i u seniorski nogomet.
  • Big Daddy
    1.4k
    sutra do ponoći
  • rioda
    5.3k
    Samim time što Koščević nije bio ni na pripremama sa seniorima, mislim da je bilo jasno da se na njega ne računa...
  • ShanKu
    1k
    Stignemo još nekog kvalitetnog trečeg napadača uzet na posudbu, da igra samo HNL i kup. Pa nek se dokaže da vrijedi i zaslužuje nosit dres Dinama.
    A sad kog? Samo da ima kvalitetu, je uvjet
  • Mr Anderson
    8.7k
    Sad čitam da je Koščević potpisao za Šibenik i ide na posudbu u Longfield. Onda ne stoji priča da nije želio na posudbu iz Dinama.
  • Orc123
    8.7k
    Kaj Oliveras ne moze biti prijavljen na B listi igraca za LP? Jel zato kaj nije 2 god u klubu jos?
  • Mr Anderson
    8.7k

Ne može na B listu.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Znaci u LP idemo sa 3 beka (2 desna i 1 lijevi) i sva trojica su sklona ozljedama.

Sta je tu je, stedit ih u prvenstvu koliko god se moze. Cini mi se da cemo dobar dio ove polusezone igrat sa 3 iza.
  • Orc123
    8.7k
    Pa mislim da bi bilo retardirano do bola da su dovodili Oliverasa a da mu ne damo priliku u hnl! Znaci, nisu za njega slucajno bili zainteresirani i drugi klubovi a neki i nudili ogromnu odstetu...tako da.....definitivno protiv klubova ala Slaven, Istra, Varazdin, Gorica itd def. Moze dobiti 90min.....siguran sam da potencijal ima!
  • dzggzd
    184
    - Na Koščevića računamo dugoročno, pa smo ocijenili da ga je bolje „kaliti“ u susjednom drugoligašu Dugopolju. Tu posudbu već smo dogovorili – objašnjenje je stručnog stožera HNK Šibenik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions