• Dani Olmić
    2.4k
    a ko kaze da taj napadac od 5 milja mora sjedit na klupi? Pa nek sjedne kule na klupu… on je trenutno u formi zivota da, al ipak moramo uzet u obzir s kim smo igrali… vidit cemo kako ce to izgledat u LP… neznam ko je to zacementiro da novi napadac mora bit automacki 3. po redu iza petkovica i kulenovica…. Pa kulenovic je prije par dana jos u lokomotivi bio i grijo klupu dinama… a sad od jednom je kao nedodirljiv… znaci napadaca ne treba dovest za 5 milja samo zato sto imamo vec velikog petkovica i kulenovica pazi….

Igraci trebaju konkurenciju… usli smo u LP… naravno da unutar ekipe treba porast borba za pozicije…. Ako imamo samo 2 napadaca a igramo sustav 3-5-2 onda je to i babi mojoj jasno da ce ionako igrat petkovic i kulenovic…tebi cim poraste konkurencija onda se trgnes i boris se da i dalje ostanes u udarnih 11 i uzmes treneru sve opcije… a to bi znacilo da i ti igraci koji su dosad mislili da su nedodirljivi (ujedno i zbog broja napadaca u kadru) pocnu razmisljat i podic individualnu razinu…

Brijem da sigurno ne bi ni petkovicu a ni kulenovicu bilo sjajno kad vide da im dode neka jaka konkurencija protiv koje bi se trebali nametnut…

Ovako znaju da ce svejedno igrat kad nema koga i onda nije ni strasno da 5 tekmi ne zabiju. A ponekad i igraju kao da ih boli ona stvar (petko).

Petkovic i Kulenovic su tu, znaci ne smijemo ni slucajno dovest neko ozbiljno ime. Nikako!! Zaista interesantno razmisljanje.
  • sebenico
    1.2k
    I ovdje su se svi raspisali da je Zvezda dovela igrača za 10 milja, a to nije točno. Imaju opciju kupnje sljedeće ljeto za 10 milja, a sada su ga doveli na posudbu. Vrlo vjerojatno tu opciju neće iskoristiti, osim ako mu cijena dobrim igrama još ne poraste pa ga budu mogli preprodati.
  • Big Daddy
    1.9k
    e bas to, sam mi se nije dalo tak opsirno pisati
  • Dani Olmić
    2.4k
    jbg… nekima je recimo kulenovic zacementiran u prvih 11 ili kao 1. zamjena klubu koji je u LP. A do jucer maltene bio igrac Lokomotive
  • NB86
    17.7k
    a sad od jednom je kao nedodirljiv… znaci napadaca ne treba dovest za 5 milja samo zato sto imamo vec velikog petkovica i kulenovica pazi… — Dani Olmić

Da, 5 milijuna placat odstetu je rizik za klub, ako na toj poziciji imas dva kvalitetna rjesenja to onda takav rizik cini jos glupljim,vrlo jasna logika koju se moze naucit u osmom razredu pučke škole

Petkovic i Kulenovic su tu, znaci ne smijemo ni slucajno dovest neko ozbiljno ime. Nikako!! Zaista interesantno razmisljanje. — Dani Olmić

Nemoj bit klaun nego se normalno raspravljaj, svi govorimo da treba napadac to nitko ne dovodi u pitanje, govorimo da ljudi u klubu imaju uvid u financije i da ne mozemo ocito takav novac trosit sto je logicno s obzirom na rashode od 60 mil eura koje treba skupit. Dakle treci napadac i konkurencija da, ali u financijskim okvirima koji ne ugrozava stabilno poslovanje kluba.
  • NB86
    17.7k
    jbg… nekima je recimo kulenovic zacementiran u prvih 11 ili kao 1. zamjena klubu koji je u LP. A do jucer maltene bio igrac Lokomotive — Dani Olmić

Uopce ovo nije argument, sam se sa sobom raspravljas, umit se dobro hladnom vodom i citat sta se pise. Treba nam netko kao treca opcija u napadu i nitko nije zacementiran u prvih 11.
  • jedan u nizu
    20k
    Decki, igram i ja FM dosta, ali ovo su ciste nebuloze.

Zasto dinamo nebi kupio igraca od 15mil?
    Pa valjda iz istog razloga zasto netko sa 800e place nece dignuti 40k eura nenamjenski kredit i kupiti si novijeg audija - neodrzivo je
  • don
    22.4k
    vi stvarno mislite da je Dinamo dobio odmah te pare od ulaska u LP? Te pare se dobiju kroz rate..
  • jakov1
    1.8k

Zanimljivo, ulaznice su im inace otprilike kao nase. Godisnje su im 120-300 eura (ukljucuju jednu europsku koliko sam shvatio), pojedinacne za ligu 10-30. Naravno, stadion uopce nije za usporedbu.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Cigani su ostali bez uvjerljivo najboljeg igrača (In Beom Hwang) i bez najboljeg krila (Bukari). Za njihove prilike investiraju baš puno, ali mislim da neće biti ništa bolji nego lošiji.
  • Daliban
    4.1k
    Obje strane su u pravu. Da nemamo para - nemamo, ali da trebamo preuzeti više rizika s parama koje imamo - trebamo.
  • NitkoBitan
    39.6k
    Zanimljivo, ulaznice su im inace otprilike kao nase. — jakov1

Ulaznice za europske utakmice niti priblizno kao nase.

Naravno, stadion uopce nije za usporedbu. — jakov1

Mislis da bi nasi placali te cijene na novom stadionu? Bi moj k, zazivali bi Maksimir i jeftinije cijene. Problem nedolaska bi bio u losim pojacanjima, mjesecevim mjenama itd.

Isto kao sto na Pampasu ne mogu ispunit stadion bez obzira na cijene kao na Gradskom vrtu. Zamisli da jos dignu cijene... ne bi imali 3 tisuce ljudi na prvenstvenoj utakmici. Naravno da se svi kunu da ce dolazit i placat koliko treba, ali jednom kad se izgradi stadion vecina promjeni pricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.