• Mr Anderson
    9.9k
    Dosta dečki, nadrobili ste gluposti za cijeli mjesec. Uspoređujem vrijednost navedenih igrača za svoje momčadi sa Petkovićevom za našu, ne treba biti genijalac da se to shvati. Prestanite trolatiJos-Optimus

Dobro si rekao tim mikimausima. Nakon velikog jučerašnjeg dana i savršenog ulaska u sezonu uvijek se nađe pokoji pametnjaković koji misli kako sve zna najbolje.
  • Jos-Optimus
    4k
    Ali posebno me iritira to osporavanje i lažni narativ neke uzvišenosti, bolikurčine i kako smo bolji bez Petkovića...a kad kola krenu nizbrdo, zna se tko nas čupa
  • Dinaminjo
    1.2k
    Dinamo je ako sam dobro brojao prijavio 23 igraca za Po.
    Nije prijavljen Perkovic.

Za CL vrijedi 25 igraca za svih 8 utakmica.
    Nova 3 igraca se mogu prijaviti samo za ko fazu tko se plasira.

Dakle, imamo prostora za 1-2 igraca i nitko koga evemtualno dovedemo na zimu ne moze igrati preostale 2 utakmice.

Tricky.
  • Orc123
    10.1k
    ako bude mlađi igrac 20g na manje moze bit peijavljen bez obzira na A listu
  • Dinaminjo
    1.2k
    mladi igraci moraju zadovoljavat dodatne kriterije, nije dovoljno da je samo mlad.
    Zato je Bati na B listi, a Stojkovic nije
  • tp1997
    921
    Ova priča oko Wdowika što se pojavila u poljskim medijima mi se sviđa...bilo mi je žao što on nije došao još prošle zime, a objektivno nam treba još jedan lijevi bek za LP.

Ogiwara je svako malo ozlijeđen, Perković je ozlijeđen i nije niti prijavljen za playoff LP, a upitno je hoće li za grupnu fazu uopće biti spreman, i onda ostaje RPG kojemu to nije prirodna pozicija, i Oliveras koji nema niti jedan seniorski nastup
  • dinon7
    1.4k
    Da. Slažem se kolega. Wdowik bi vjerovatno bio rjesenje kojeg toliko dugo tražimo na toj poziciji.
    Po meni uz sve simpatije koje gajim prema Ogiju zbog njegovog karaktera, nije igrač na kojeg možemo računati.
    U prosjeku na svakih 30 odigranih minuta ima jednu ozljedu. A u klubu kao sto je Dinamo, to je nažalost daleko od standarda.
  • rioda
    6.4k
    Kakav je taj Wdowik obrambeno?
  • hardek
    3.8k
    Simpatična ova Fiorentina bome. 12+2 ponuda za Batija, da sam na Marićevom mjestu zabranio bi im buduće ponude za Martina.

Sad kad lijepo Martin odradi utakmice za repku i LP ode cijena na 25+ a Viola nek low-balla nekog drugog
  • Captain America
    19.3k
    This was one of the most interesting transfers of the summer window in the PKO BP Ekstraklasa. For one and a half million euros, left defender Bartłomiej Wdowik went to the Portuguese Sporting Braga. However, Wdowik's situation quickly changed. The player was negatively verified by the new Braga staff. According to our information, the player looked bad during training, and the intensity of the training was simply too much for him. This is reflected in the number of matches played. So far, he has only played in one match. He played 18 minutes in a match of the second round of qualifications for the Europa League.

Najblaže rečeno, zabrinjavajuće.
  • hardek
    3.8k
    Teško da će Marić ići po njega onda. Vidi se da Marko dosta visoko rangira profesionalizam u svojoj evaluaciji igrača.
  • jp23
    2.9k
    Wdowik je potpisao u šestom mjesecu za Bragu, na čemu ste vi? Odigrao je 1 utakmicu Brage, ne bi za nas mogao igrati do naredne godine, jer ne možeš igrati za 3 kluba u jednoj godini.

Uz to, njegova najveća prednost su prekidi - izvođenje prekida. Obrambeno je prosječan u najbolju ruku, radi se o čovjeku koji je igrao u obrani Jagiellonije, koja je osvojila ligu jer je utrpala hrpetinu golova, a pritom primila više i od ekipe koja je ispala iz lige (Warta).

A ako Bragi nije ni blizu dobar, niti može izdržat njihov tempo, kako itko da očekuje da kod nas procvate?

Bilo bi čudo

Edit: I odmah da preduhitrim pitanje "Jesi li ga uopće gledao" - Ekstraklasa je liga koju pratim uz našu, i gledam dosta njihovih tekmi.
  • rioda
    6.4k
    jer ne možeš igrati za 3 kluba u jednoj godini.jp23

Gleda se po sezoni. Možeš biti registriran za tri kluba, a igrati najviše za dva. Tako da bi pravo nastupa imao
  • Daliban
    4.1k
    Ne čudi me. Nisam ga želio ni kada je bio aktualan za nas. Nadam se da nećemo uzeti još jednog limitiranog beka na posudbu.

Brine me što nas nakon plasmana u LP opet na sve strane povezuju sa škart igračima. Bolje da ne dovodimo nikog nego ova imena koja su trenutno u opticaju.
  • jp23
    2.9k
    Moja greška, mislio sam da se gleda na razini godine, ali ipak samo sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions