• Jos-Optimus
    4k

Dosta dečki, nadrobili ste gluposti za cijeli mjesec. Uspoređujem vrijednost navedenih igrača za svoje momčadi sa Petkovićevom za našu, ne treba biti genijalac da se to shvati. Prestanite trolati
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    To što se nogomet gleda kroz naočale opipljivog, problem je kod Hrvata i ljudi općenito, a ne samo foruma.

Preko Petkovića je pao prvi gol kući, njegova genijalnost je i sinoć sudjelovala u akciji za prvi gol.

To njegovo isto "pimplanje" i famozna bolikurčina omogućavaju Kulenoviću da bude igrač kakav je, jer ovaj navuče dva igrača na sebe, i ostavlja ostatak obrane s Kulenovićem na brisanom prostoru, gdje je Sandro genijalan.

Njegov doprinos je puno veći od nekog "tap in-a" ili gola u šesnaestercu. Ekipa ima odličnu realizaciju kad je u terenu što znači da on neki kurac dobro i radi.

Dovesti neku devetku jer negdje zabija golove, a suradnja u igri i ostali zadaci su mu prosjek prosjeka, pri tome ga i platiti masno, može vrlo lako biti pucanj u nogu (Drmić). Imamo takav stil igre kakav imamo i Petko tu radi dobar posao. Bio u igri sam ili s Kuleom.
  • Dani Olmić
    765
    progovorio znalac .. trebao bi ti bit u strucnom stozeru jakirovica ili dalica
  • Jos-Optimus
    4k
    Ne solim ja pamet Jakiroviću, nego ti. Evo majstore, ti si u zadnjih 2 tjedna naveo kako bi Dinamo trebao igrati bez Mišića, Sučića, KTC-a i Petkovića. Sereš po našim senatorima i najboljim igračima. Bravo Mourinho. I odlijepi od mene, samo mi nemoj opet u inbox cmizdriti
  • Crni86
    7.3k
    Treci napadac je po meni jedino sta nam je potrebno, al to nije klasican treci napadac kak se kod nas prica jer ak igras sa 2 napadaca taj napadac je 2. napadac. Volio bi da to bude neka mlada nada cija je karijera zapela i to iz francuskog podneblja.

Zao mi je kaj ogija nismo vise vidli, jucer je djelovao jako klimavo, dok je prvu tekmu kad je usao bio odlican. I kaze jakir jucer opet ozlijeda i zbog toga su ga vadili…. Iskreno ne znam kaj mislit o njemu vise, ne uljeva mi sigurnost da bude prvih 11 u lp, a opet mislim da ima nesto u njemu. Imamo stvarno dobru ekipu i bilo bi mi zao da zato jer nismo popunili jednu poziciju kvalitetnim igracem (LB) npr ne uspijemo proc grupnu fazu. Iako mislim da cemo u LP igrat ovih asimetricnih 352 gdje ce jednog wb ciniti pjaca, a drugog rpg pa nam onda lijevi bek i nije neki prioritet.
  • Dani Olmić
    765
    Ne znam jel ti citas komentare ili ih dopunjavas sa svojim mislima? Ponavljam po stoti put da sam se to osvrnuo na tekmu protiv qarabaga u zagrebu, al pošto si ti, ponovit cu se jos deset puta

A to sto su protiv qarabaga u zg pokazali nije bilo na nivou toga sto se od njih ocekuje.. al to se svakom moze desit tako da spusti malo loptu i prestani se bahatit stalno

A uostalom si ti prvi komentirao moj komentar a ne obrnuto
  • Rakovica1986
    845
    Dovesti Čuju Dopa kao trećeg napadača da uleti zadnjih 10 minuta i zabije 2 gola.
  • Paggini
    34.6k
    Treba početi dijeliti banove za ovo nepoštivanje Petkovića i stvaranje ovih užasnih narativa da je lik bolikurčina i sve slično.
  • Lynx17
    4.2k
    https://gianlucadimarzio.com/it/fiorentina-mangala-baturina-calciomercato-news-29-agosto-2024

Di Marzio pise da Fiorentina je i dalje u pregovorima s Dinamom oko Baturine. On je i dalje prvi na listu zelja. Ali postoji zestoka konkurencija.
  • Laugreano
    3k
    Moguce da je istina za tog Mbuku. Moze igrat sve 3 pozicije u napadu.
  • Crni86
    7.3k
    samo da nebude taj mbuku zamjena za batija na kraju…. Jer je u jednom dijelu karijere igrao desetku ja msm.

Ali vidjet cemo. Volio bi da treci napadac bude netko poput cordobe koji ce za god, dvije biti nasa prva spica.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    Šta mislite da probamo Pašalića? Klasa @Dani Olmić?
  • DiddyGuela
    2.7k
    Nadam se da smo i dalje u kontaktu sa Vidovicem. Mislim da bi nam on bio sjajna napadacka opcija kada igramo 352.

Zapravo on je iskoristiv na vise pozicija ali najbolje se snalazi kao povuceni napadac, tu poziciju je igrao vrlo dobro na pripremama sa Bayernom.
  • Laugreano
    3k
    Nema sanse da je zamjena za Baturinu.
  • blubach
    722
    Šalu na stranu, Petković je nedodirljiv još uvijek. S njim i bez njega Dinamo nije ista momčad. On svoje odradi u 90% utakmica, a posebno one oku nevidljive stvari koje ostale čine boljima.OsamŠest

To što se nogomet gleda kroz naočale opipljivog, problem je kod Hrvata i ljudi općenito, a ne samo foruma.

Preko Petkovića je pao prvi gol kući, njegova genijalnost je i sinoć sudjelovala u akciji za prvi gol.

To njegovo isto "pimplanje" i famozna bolikurčina omogućavaju Kulenoviću da bude igrač kakav je, jer ovaj navuče dva igrača na sebe, i ostavlja ostatak obrane s Kulenovićem na brisanom prostoru, gdje je Sandro genijalan.

Njegov doprinos je puno veći od nekog "tap in-a" ili gola u šesnaestercu. Ekipa ima odličnu realizaciju kad je u terenu što znači da on neki kurac dobro i radi.
    Tongo Doumbia

Mislim da su ova 2 komentara baš ubola u srž svega.

Čovjek i kad je najlošiji na terenu, iz ničega napravi nešto.
    Svi bi mi htjeli da nam špica zabije svaku tekmu gol, dva i ima koju asistenciju, al ne samo da takvi vrijede xxx m eura, nego ni ne postoje.
    A čak i kad ne napravi ništa, nerijetko dvojica idu na njega i čuvaju ga, mislite da zbog toga krila ili drugi napadač nemaju puno više prostora i da im zbog toga nije lakše igrat? Nije to preko noći došlo, analiziraju protivnici njega i njegovu igru i zato ga dupliraju.
    Da treba bit zabetoniran u prvih 11, ne, al da bi trebao imat kredita i kod tekmi gdje puno manje napravi od normalnog (jer je očito toliko letvicu podignuo), bi.

a napad ako dolazi zna sigurno da ce bit treci…Olmic

Meni ovakvi komentari uopće nemaju smisla. Znači koliko smo već utakmica odigrali ovu sezonu sa 2 napadača, a u klubu ih ima 2 (poštena), s tim da je to dobro izgledalo?
    Čak i ako zanemarimo mogućnost ozljede, crvenih kartona i slično, broj utakmica je ogroman i taj "treći" bi sigurno imao ogroman broj minuta i ne bi bio zapostavljen.
    E sad, druga je priča ako Jakir misli igrat Cordobu ili Pjacu kao treću špicu, ali to mi je manja vjerojatnost.

ili umjesto spike ako mu se sprema transfer pa ovog mrkog na desno.Kujtim Shalla

I meni to ima smisla, ali Jakiru očito nema. Mislim da je njegov prvi pick (tj. će biti) na desnom krilu Cordoba, a Pjaca drugi. U tom slučaju čak i ima smisla dovesti drugo lijevo krilo gdje bi ostali samo na Hoxhi (ovo je zasad rekla kazala, ali izgleda da njemu odgovara da Pjaca igra desno).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions