• Neki tip
    21.3k

Super si objasnio, ak sad ne shvati nikad neće. :grin:

Stereotipični karakter skida palete jednom rukom s 2 metra i onda se dere na njih (palete dakle definitivno), a nestereotipični s dvije ruke te im pritom pjevuši serenadu.
  • Majki2111
    3.7k
    Nježniji karakter je oprezniji, nije tolko glasan i ne privuče pažnju. Nema volumen pojave.

Kaj je tolko teško za shvatit?
  • jedan u nizu
    10.9k
    Da mi je vidjeti lika koji s 2m visine jednom rukom skida paletu. :chin:
  • Neki tip
    21.3k

Sve se shvatilo, bez brige budi, ali me jako zabavila tvoja slikovitost. :wink:
  • Praskaton
    3.1k

Trebas otići u BIH tamo ih navodno ima :lol:
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ja sam ti neki miks Kovačića, Kulenovića, Gvardiola i Nevistića.Majki2111

I see what you did there :sweat:
  • Neki tip
    21.3k

Ma nije to do snage, nego karaktera. Kužiš, strog je prema paleti, glasan, dere se na nju i prijeti joj, tak da dobar dio posla obavi sam karakter. Paleta se usere i praktički sama siđe.
  • nemapredaje
    4.1k

Još ak je euro paleta (one su onak finije, sitnije građe) …
  • GaijiZG
    2k

Mislim da overthinkaš stvari i da se zamaraš glupostima. Svako ko se bavio fizičkim poslom, "skida" paletu tako da se što manje umori.

I zvuči kao da s visoka gledaš na "krkane", a ti si fin i prosvjetljen. I ne znam kakav je to stereotip da ako je neko muško da se dere na ženske il kaj. To mi je neki izmišljen scenarij koji urbani botovi koriste za svoje kritike "toksične" muževnosti.

I možda na krive ženske nailaziš.
  • GaijiZG
    2k

I zar nije logičnije reč stoički karakter. Ne mogu shvatit muško koje dobrovoljno za sebe kaže nježniji.
  • jedan u nizu
    10.9k
    Ne mogu shvatit muško koje dobrovoljno za sebe kaže nježniji.GaijiZG

Eto, to ti je jos jedna definicija njeznijeg karaktera :lol:
  • Majki2111
    3.7k
    Ima sigurno. Ekipa koja je u treningu. Imam par kolega koji se igraju s paletom. Miču je ko beba zvečku. 30 kila ima paleta. Euro mislim da je.
    Doslovno imam bradu ko on.
    Ma ne ne gledam s viskokja nikoga. Samo promatram i pričamo. Svako je drugačiji. Uočio sam da ti dečki privlač žene više. Moj dojam samo.
    Moguće. Samo sam realan.
    A ti se sprdaš sad kao da sam izzmislio, al ta scena se fakat dogodila. Nije izmišljena. :sweat:
  • Neki tip
    21.3k
    Nije izmišljena. :sweat:Majki2111

Ma sporedno jebemu, dobio si je još na "Nevistić". :grin:
  • GaijiZG
    2k

U kojim scenarijima takvi likovi privlace žene? Vani u klubovima? Pa tam nit ne trazis zenske, kaj oš napumpat frizerku iz Sesveta ne kužim. Najlakse ti je nac zensku tak da imas veliku socijalnu mrezu, znas puno ljudi, neko ima sestru, il frendicu, pa kliknes s nekim na nekom rodendanu il kavi. Najbolja stvar za nac zensku je bit frend s zenskama iz srednje, ak si iso u gimnaziju, to ti je neiscrpan izvor da ti one smjeste neku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.