• Crni86
    12.7k
    kolko dugo jos stefulj ima ugovor?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Koliko ce se ljudi probudit sa osmijehom na licu... Stefulj na posudbi i vjerojatno mu i placu preuzimaju, a mozda jos i placaju posudbu :love:

Fantazija.
  • Crni86
    12.7k
    znaci nakon posube jos sam jedna godina, ajde super
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Bez Petka ne bismo ni igrali ove utakmice, on je klasetina, a to što ti to ne razumiješ je tvoj problem. Mi igrača kao Petko ne možemo kupiti i bez njega sigurno nećemo napraviti ozbiljan rezultat. Muka mi je od ovih bisera i izjava da smo bolji bez njega. Jesmo da, i bez Baturine smo isto bolji, prošao Vrbančić 2 puta na lažnjak - to je to, idemo na Arsenal sa Vrbom i novim napadačem
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ajd stari ohladi Malo. Razmisli o cemu pricas i prije nego nesto napises. Muka mi je od ljudi koji si nedaju minut vremena i nesto da procitaju neki kommentar normalno. Meni si se obratio nakon mog komentara. Petko kad igra a to je svaka 5 tekma onda je Bog nogometa. A boli kurcina stil kad izadje je najlosiji na terenu. Zabio je rijeci stoji,neko mu pripisuje i titulu cak. Da se nije sprdao protiv tovara i fulao penal nebi ni bili u situaciji u kojoj smo se nasli. Treba biti realan a ne subjektivan. Ja imam 5 dresova i na svima pise njegovo ime. Samo to govorio da mi je Petko sve. Ali da je nedodirljiv ,nije ni on a ni Niko drugi. Klub je iznad svih nas. Petkovic je reprezentativac i kad igra nas ponajbolji igrac. Ali nedodirljiv sigurno nije
  • Jos-Optimus
    6.5k
    nemam ja šta ohladiti, taj narativ da igra svaku petu utakmicu je smiješan. Doslovce igra u kontinuitetu cijelu sezonu nakon što je zasrao u uvodu prošle s penalom. Ne možeš uvijek biti najbolji na terenu, nekad dribling ne prođe, nekad šut ne ide, ali Petko unazad godinu dana je primjer lidera i najboljeg igrača i da je otišao bismo se raspali kao kula od karata.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    mozemo se u necemu slagati a u necemu ne ,tako je to u zivotu jer svi smo hvala bogu razliciti. Moja poanta od pocetka je ta da se ne slazem sa tim da je neko prvi,neko ,drugi a treba dovesti 3. Napadaca. To je za klubove bez ambicija. Mi smo Dinamo i treba dovesti kvalitetu a ne nekog za pipunit kadar. Najbolje sto mozemo u ovome trenutku. Niti preplatiti ,nego realno dovesti najboljem napadaca kojeg mozemo. Koji moze biti i prvi napadac a i treci u rotaciji. A dati samo kredit petku pored svih koji su Dali isti doprinos titulu i odigrali Kao momcad najbolje od konkurencije mi uopce nije tema za raspravu. Svi su Dali doprinos od Vidovica ,Kaneka do Špikica i Brodica. Nebi se raspali. Nama su otisla 3 reprezentativca pa smo se skupilo i na kraju uzeli titulu. najtezi do sad Ali najdrazu. Izaslo bi na pravi put i da nije Petko produzio i da je otisao. Srecom nije , i sve dobro.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Ne znam razumijes li kako funkcionira hijerarhija u jednoj momcadi ali zamisli neki klub tipa Real Madrid i da imaju u isto vrijeme 3 napadaca. Naprimjer Benzema u svom primeu i u isto vrijeme danasnji Haaland i Ibrahimovic u svom primeu. Svi u isto vrijeme u Realu,mislis da bi to funkcioniralo?
  • Ludovic IX
    9.2k
    Neki i nisu za ništa drugo nego da ih se sprda i poklapa ovdje. Gledaju samo sofa score i po tome valjda kreiraju mišljenje.

Dve gluposti os istih ljudi ovdje -

1. bolikurcina petkovica.. nema bolikurcine već samo razlika u vašem mišljenju prema njemu kad mu prodje finta, assist, peta i utakmice kad mu to ne prodje. Inače isto igra uvijek

2. Da ne igra obranu - on bi puno više naprijed dao da ne igra obranu jer se previše vraća nazad. To što je vama obrana samo ako radi pressing, to opet govori i poznavanju nogometa. Ne može on pressing igrat jer mu to nije fort3 ali obranu igra i previše što se mene tiče.
  • Jaro
    10.5k
    bolikurcina petkovicaLudovic IX

Ja bih ovo kaznjavao kao i vrijedjanje dinamovih igraca...
  • deda
    38.7k
    Opraštamo pošto je to pjesnički izraz.
  • Neki tip
    21.3k
    A boli kurcina stil kad izadje je najlosiji na terenu.Kujtim Shalla

nema bolikurcineLudovic IX

Opraštamo pošto je to pjesnički izraz.deda

Pa, kad je već tako, da uklopimo:

Zvali ga kod Turčina
    Al boli Petka kurčina
    Ne ide se njemu
    Reče "hvala vam na svemu"
    Pa u Dinamu osta
    Para ima dosta.
  • GOAT
    3.6k
    Pa, kad je već tako, da uklopimo:

Zvali ga kod Turčina
    Al boli Petka kurčina
    Ne ide se njemu
    Reče "hvala vam na svemu"
    Pa u Dinamu osta
    Para ima dosta.
    Neki tip

Neki je skraceno od Nered? :lol:
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Top, top, top :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.