• Tongo Doumbia
    6.8k
    Neke se stvari jednostavno uklešu u kamen i vrlo lako laž postane istina. Nije se jednom dogodilo.

Petkova bolikurčina, Ogiwarina defanziva, Jakirovo (ne)znanje stranih jezika, prvi sastav za Ristovskog jer ga se Jakir boji, Špikina (ne)inteligencija. Ima toga još..
  • Paggini
    59.5k

Hoxhino gledanje u pod, Miškova bolikurčina (iako ima 1560 utakmica u nizu), Bernauerova mekanost, KTC kiks na kiks na kiks, Sučićeva neagresivnost, odnosno mekanost u defanzivi (ovo lagano već ulazi u lingo)...

Pomislio bi covjek da samo tarabe imamo u ekipi...
  • blue heart 72
    2.4k
    Čekajte malo.
    Stvarno smo se riješili Štefulja??????
    To jednostavno ne mogu vjerovati. Je baš odišel ili posudba?
  • nemapredaje
    5.6k

Pa nije ni sad u Realu baš puno drugačije
  • mali M
    8k
    ma posudba, ali, mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo!
  • deda
    38.7k
    Glava zaboli kad čovjek pogleda da su nam Štefulj, Jurić, Menalo na ugovoru do 6/2026., a Bočkaj do 1/2027. :monkey:
  • Nogo
    8.4k

Ja se nadam da ćemo njima naći klubove za posudbu bar + Periću i Mohi
  • deda
    38.7k
    Fućkaj posudbu ako ju suprotna strana ne pokrije isplatom plaće, barem dobrog njenog dijela.
  • bbb medimurje
    4.2k
    nije da mi imamo tak s Rogom?
  • Crni86
    12.7k
    za proslu polusezonu kada je bio ozljeden ga nismo placali, a od ove sezone ga placamo, ali mislim da ne punu cifru vec se dio odrekao.
  • Peškaman
    7.4k
    A gdje ste pročitali da Štefulj ide na posudbu,nisam naišao nigdje na tu vijest
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ljudi, di je Zlatan Koščević? Nije u juniorima, a ni ovak ga nemrem naći. Zahorin sin sa 17 godina u NK Dubravi na posudbi, dao gol za vikend, druga liga.
  • Fan
    1.2k
    Fućkaj posudbu ako ju suprotna strana ne pokrije isplatom plaće, barem dobrog njenog dijela.deda
    Ne slažem se ovdje s tobom.
    Da ga netko želi kupit, mi bi ga već prodali.
    Dapače, da ga možemo nekom besplatno dat bez da moramo isplatit sve plaće, mislim da bi i to prihvatili.
    Naravno da bi sljedeća najbolja opcija bila da ode na posudbu pa da netko njegovu plaću preuzme, ali ako nema ni takvih ponuda, onda je i ovo dobro jer kao prvo, Dinamo se ne mora brinut o njemu u nikakvom smislu osim u isplati plaće (mislim na treninge, dal zajedničke il odvojene, bilo što vezano za kadar, papirologija i te gluposti) i ne trune u ili oko kluba i drugo, ako odigra bar donekle dobru sezonu (a na posudbi će valjda bar igrat) onda bi ga možda netko drugu sezonu i preuzeo, ako ne transfer, onda bar njegovu plaću i to je win za nas nakon svega.
  • deda
    38.7k
    A gle ak ne možeš pokrit bar dio posudbe onda su nam korisniji kao portiri realno. Jer nikog od njih nećeš nikad prodat tj. dobit odštetu. Raskid sa 50% isplate plaće za iduće dvije godine bi bio idealan samo što oni na to neće pristati.
  • Fan
    1.2k
    A gledaj to ovako:
    Ako ostane kod nas, 100% su šanse da neće nikad zaigrat i da ćemo ga trpit do kraja ugovora.
    Ako ode kod nekog, velike su šanse da će igrat (valjda ga zato i žele uzet) i postoji bar mala mogućnost da se pokaže i da ga netko uzme barem besplatno čime dobivamo barem njegovu jednogodišnju plaću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.