• blue heart 72
    2.9k
    Čekajte malo.
    Stvarno smo se riješili Štefulja??????
    To jednostavno ne mogu vjerovati. Je baš odišel ili posudba?
  • nemapredaje
    6.6k

Pa nije ni sad u Realu baš puno drugačije
  • mali M
    9.2k
    ma posudba, ali, mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo!
  • deda
    42.1k
    Glava zaboli kad čovjek pogleda da su nam Štefulj, Jurić, Menalo na ugovoru do 6/2026., a Bočkaj do 1/2027. :monkey:
  • Nogo
    9.4k

Ja se nadam da ćemo njima naći klubove za posudbu bar + Periću i Mohi
  • deda
    42.1k
    Fućkaj posudbu ako ju suprotna strana ne pokrije isplatom plaće, barem dobrog njenog dijela.
  • bbb medimurje
    4.8k
    nije da mi imamo tak s Rogom?
  • Crni86
    18.1k
    za proslu polusezonu kada je bio ozljeden ga nismo placali, a od ove sezone ga placamo, ali mislim da ne punu cifru vec se dio odrekao.
  • Peškaman
    8.3k
    A gdje ste pročitali da Štefulj ide na posudbu,nisam naišao nigdje na tu vijest
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ljudi, di je Zlatan Koščević? Nije u juniorima, a ni ovak ga nemrem naći. Zahorin sin sa 17 godina u NK Dubravi na posudbi, dao gol za vikend, druga liga.
  • Fan
    1.7k
    Fućkaj posudbu ako ju suprotna strana ne pokrije isplatom plaće, barem dobrog njenog dijela.deda
    Ne slažem se ovdje s tobom.
    Da ga netko želi kupit, mi bi ga već prodali.
    Dapače, da ga možemo nekom besplatno dat bez da moramo isplatit sve plaće, mislim da bi i to prihvatili.
    Naravno da bi sljedeća najbolja opcija bila da ode na posudbu pa da netko njegovu plaću preuzme, ali ako nema ni takvih ponuda, onda je i ovo dobro jer kao prvo, Dinamo se ne mora brinut o njemu u nikakvom smislu osim u isplati plaće (mislim na treninge, dal zajedničke il odvojene, bilo što vezano za kadar, papirologija i te gluposti) i ne trune u ili oko kluba i drugo, ako odigra bar donekle dobru sezonu (a na posudbi će valjda bar igrat) onda bi ga možda netko drugu sezonu i preuzeo, ako ne transfer, onda bar njegovu plaću i to je win za nas nakon svega.
  • deda
    42.1k
    A gle ak ne možeš pokrit bar dio posudbe onda su nam korisniji kao portiri realno. Jer nikog od njih nećeš nikad prodat tj. dobit odštetu. Raskid sa 50% isplate plaće za iduće dvije godine bi bio idealan samo što oni na to neće pristati.
  • Fan
    1.7k
    A gledaj to ovako:
    Ako ostane kod nas, 100% su šanse da neće nikad zaigrat i da ćemo ga trpit do kraja ugovora.
    Ako ode kod nekog, velike su šanse da će igrat (valjda ga zato i žele uzet) i postoji bar mala mogućnost da se pokaže i da ga netko uzme barem besplatno čime dobivamo barem njegovu jednogodišnju plaću.
  • Eduardo
    27.5k
    Ljudi, di je Zlatan Koščević? Nije u juniorima, a ni ovak ga nemrem naći. Zahorin sin sa 17 godina u NK Dubravi na posudbi, dao gol za vikend, druga liga.LaznjakProsineckog

Koščević i dinamo očito nisu kompatibilni po pitanju njegove seniorske budućnosti. To se do sada već može zaključiti po njegovom statusu što se tiče prve momčadi - dečko nije bio među devetoricom igrača iz kadetskog i juniorskog pogona koji su išli na pripreme. Zlatan Koščević - tražite dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.