Objasnite zastitarskim kucama s kojima radite da su gledatelji koji dolaze na utakmicu dobrodosli na taj stadion. U ovih 20 godina sam imao svakakvih losih iskustava sa zastitarima i policijom na stadionu i to sam pripisivao ljudima koji vode klub. Ta su vremena ocito iza nas. — Derby
nakon njih je pregledao mene, ja sam odmah izvadio iz đepova cigarete, mobitel i šibice a zaštitar me popljuvao da kakve šibice, odmah ih je bacio u kutiju i potjerao dalje.
ja sam mu pokušao objasniti da nije to upaljač, samo me otpilio u stilu ''ništa zapaljivo, tjeraj dalje...'' — Mladi Starac
Jel to neka nova politika da se i šibice oduzimaju? — Brusa
Pa dobro ovo za ruksak i razumijem. Pa ljudi rade svoj posao. Šta on zna kome može past na pamet preko dječjeg ruksaka unijeti neko zlo na tribinu. Ima svakakvih ljudi. — Doktor Kunić
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.