• Jos-Optimus
    6.5k
    Jedan igra u klubu koji će, po svemu sudeći, igrati ligu prvaka, a drugi se nije sastao s loptom protiv Elfsborga, zabio jedan gol Istri i sad ima brutalnu sezonu. Ivanović se već više puta "iskazao" u jakim utakmicama.
    Ponavljam svoj upit, ali ovaj put je izjava - kada netko s različitim i novim profilima iznova upada u probleme s ljudima - problem nije u drugima.
  • Jaro
    10.5k
    Pišeš li ti išta smisleno ovdje ili samo trolaš i podjebavaš?Daliban

Svi mi na forumu imamo takvih dana, al ti si jedan od rijetkih koji s gotovo svakim postom ulazis u ovu definiciju. Kao da pises neki blog ili postavljas postove na fejsu/twiteru - prezentiras svoje teze, a na konkretno pitanje izbjegavas odgovor. Zakljucujem da imas velikih problema s osnovama koristenja foruma opcenito kao platforme pa te stoga ne mogu shvatiti niti poluzbiljno kao kolegu forumasa...
  • BBB Mataa998
    2.6k
    @Daliban Talibane kreces jako od rane zore…
    Kazes RPG bio kriminalan? :lol: :lol:
    Pogledaj samo kad krece sezone baleta ili klizanja na ledu pa se prebaci na drugi sport
  • nemapredaje
    5.6k
    Pišeš li ti išta smisleno ovdje ili samo trolaš i podjebavaš?Daliban

Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu
  • Mr Anderson
    12.9k
    Bolje ga ignorirati, lik lupa bezveze samo da bi izazvao reakciju.
  • tp1997
    1.7k
    Lesički piše da je Roko Šimić otputovao u Sunderland na liječnički i da potpisuje bude li sve okej.

Spominjao se ovdje kao mogući napadač koji će doći ako uđemo u LP - ta opcija, izgleda, više ne postoji
  • Doktor Kunić
    5.1k
    kako si ovo mogao napisat a ne spomenuti miru vugrinca pa on je prvi to objavio! :scream:
  • Dinamouberalles
    238
    vjerujem da cu popit ban sad al nema veze . Imam mozda sat vremena u danu da ih mogu u miru potrosit samo na sebe , i vecinu tog vremena potrosim na zoni citajuci , ne komentiram cesto iz razloga sto s dosta ljudi imam slicno misljenje u vezi kluba i igrace .
    Al ti stvarno gadis temu , ne samo temu nego forum .
    Kao Ban si bio naporan al imao si i dobrih komentara . Kao Banana djetinjast , a kao daliban si odvratan . Samo pljujes i pametkujes .
    Mozda si dobar lik al kao forumas si uzas . Bipolaran( u komentiranju) i vecina komentara su ti za bunar. Crna rupa si ovog foruma . I mislim da nisi razina za ovaj forum , jer nije sve u trci tj u pljuvanju , vec ima nesto i u pohvalama .
  • Dzgšb
    1.7k
    mislim da ne treba ključati temu već talibana , ili dali ban , apsolutno smo svi za ban dalibanu :sweat:
  • Crusades
    17k
    Jedina dijagnoza koju imam je previsoka tolerancija na vaše gluposti.Daliban

Onda slobodno odskačeš odavde u skokovima i poštediš nas svojih analiza.

Ako ti negdje smeta, onda tamo ne dolaziš sa četvrtim profilom nakon kaj si na prethodna tri pokupio ban.
  • Paggini
    59.6k
    Dinamo: *pobijedi u 4 prve utakmice, dobije jedan gol, zabije sveukupno 13 golova, uz nebrojeno puno šansi, fluidnu i brzu igru*

Daliban poslije svake utakmice: "Sad ću ja vama reći zašto smo bili jako loši i da mi se sviđa možda jedan od igrača, a trebali bi dovesti ovog i ovog i onog. Uz to, Ivanović i Rukavina su izvrsni igrači"

Ali svaki jebeni put.
  • Orc123
    12.6k
    njemu bi u prvoj igrali Mikic i Pavic, a sve ostale dovesti nove....normalno pokupiti Ivanovica ako je moguce...
  • Jurki
    18.5k
    Uz to, Ivanović i Rukavina su izvrsni igrači"Paggini

Ima covjek fetiš na igrace Rijeke.
    A kak god da obrnes nema u ovoj Rijeci niti jednog igraca koji bi bil pojacanje za Dinamo.
  • Krizy
    59.2k
    Ivanović u 19 utakmica protiv Dinama, Hajduka, Osijeka + europske utakmice bez amatera ima 0 golova i 1 asistenciju.
  • Laugreano
    4.5k
    Sve je to istina. Ali mi si nesmijemo dopustit da nas qarabag 30min onako dominira. Moglo je to otici i na drugu stranu. Svi govore da nam veznjak ne treba, ali nisu bezveze gledali Čerina. Kad gledam Sucica mislim da defenzivno previse kasni protiv ozbiljnijih i brzih ekipa. Rog u takvim utakmicama mora igrat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.