• criticus
    3.9k
    Nakon kampanje davljenja svih živih a najviše dotičnog igrača naravno.

Nakon prozivanja i ismijavanja svakoga ko se usudio s kočnicom prognozirati kakav će biti nakon teške ozljede.

Nakon što je dotični novinar po twitteru tvrdio da ko misli da on nije i ovakav najbolji igrač HNLa da mu on nemože pomoći.

Ovakav odnos prema svom igraču nakon neprovjerene informacije šta se dogodilo. Podrška liku koji je nebrojeno puta u svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri pokaza svoje bully lice nauštrb igrača koji je oličenje profesionalizma, igra za žižule i najbliže je C Ronaldo atleti i mašini što će Hrvatska ikad imat. Ivane žao mi te je, al sam si pa i sam se ubio.

P.S. Komentare čitate na vlastitu odgovornost.
  • hardek
    4.6k
    Vrlo vjerovatno ima dobre informacije o situaciji koja se desila. Svejedno sve ovo ostalo što si napisao stoji... Već sam na drugoj temi napisao, ako slučajno tovari kiksaju sutra protiv Lokse, izgorit će sve
  • criticus
    3.9k
    Vrlo vjerovatno ima dobre informacije o situaciji koja se desila.hardek

Pisao je on i da whatsapp poruke nisu istina, a vrli novi SD samo što nije izričito potvrdio koji je cirkus bio.

Iako, ovdje sam više cilja na komentare na ovu objavu. 99% uz Gatussa. A to da je Hajduk više dao njemu neću ni komentirat. Pa više je da meni. Koliko me samo puta razveselio svojim raspadom bit ću mu zahvalan do kraja živita.
  • Jurki
    17.4k
    Kak je tanka linija od #ivanevrimeje do Perisicu picko.

Uzmimo kokice bit ce zabavno..
  • mali M
    7.6k
    ma meni je nebitno tko je u ovoj situaciji u pravu. Ja bi volio Silovu postaviti pitanje da mi pojasni što je to točno Hajduk dao Perišiću daleko više nego on Hajduku? Nažicali su i ciganili godinama velikog igrača da im bude marketinška igračka dok je ozljeđen i neupotrebljiv i sad kažu da su oni njemu dali daleko više.. ma što?!? Svaka čast Perišiću ako ostane dole i jednog dana više i ne spljuje tu cirkusku atrakciju... Nisam nikad bio neki "navijač" Perišića, često mislim da je bio precjenjen mada me njegova karijera demantirala, ali reć da je Hajduk dao njemu više u ovoj tragikomičnoj suradnji može samo teški i slijepi lažov
  • The Undertaker
    8.1k
    Zar nije Perišić bio u Hajduku sve do juniora? Na to se valjda misli.
  • criticus
    3.9k
    Zar nije Perišić bio u Hajduku sve do juniora? Na to se valjda misli.The Undertaker

Hm baš me zanima zašto samo do juniora... pa općepoznata je stvar kako se tada "ulazilo" i u juniore i prvu ekipu iz škole. Cjenik skoro da je bio laminiran. To da je on njima nešto dužan radi toga je još smiješniji argument. Al dobro, nije to tema, neću više spamat.
  • mali M
    7.6k
    ma joj daj, pa kad bi Dinamo "zaduživao" svakog klinca do kadeta koji je prošao kroz klub imali bi listu prozivke dugu 9.000 stranica... Pa znači došao je do najbitnijeg trenutka kad su ga trebali afirmirati i nisu.. To je kao da kažu malom Vuškoviću da su ga zadužili.. s čime? Kao klinju ste gs prodali bez da se uspio afirmirati u seniorima samo da bi uzeli pare.. to rade svim svojim klincima i onda ih imaju obraza prozivati...
  • The Undertaker
    8.1k
    Perišić je otišao iz Hajduka svojom odlukom i to zbog novca, stvarnih egzistencijalnih razloga jer mu je otac bankrotirao sa svojim poslom. Dakle, nije škartan od kluba niti je za njega dobivena neka ozbiljna odšteta. Prema tomu, točna je izjava da je Hajduk više dao Perišiću nego on klubu. Kao što je Dinamo više dao npr. Lukaniću nego on klubu. Nije tu nitko kriv već su se karte tako posložile.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Jel samo ja nisam upratio sto je dovelo do kazne Perisicu?
  • Izet Hajrović
    5.3k
    gestikuliranje prema treneru i suigračima, "miješanje" u poslove trenera te verbalne nesuglasice s trenerom.
  • Ludovic IX
    8.7k
    "Naime, boks, moderni petoboj i dizanje utega izbačeni su iz programa Olimpijskih igara, dok su skateboarding, sportsko penjanje i surfanje, koji su bili "testni" sportovi u Parizu, trajno uvršteni u olimpijski program."

Možda da izbace i nogomet, košarku i rukomet pa ubace "brzo pisanje po mobitelu", "drkanje po društvenim mrežama" i "još neki glupi sport koji će valjda ovim klincima bit zanimljiv"
  • mokoxax468
    1.2k
    Tako je, a pogotovo je strašno kada su 1924. izbacili potezanje konopca. Baš će mi faliti gledanje modernog petoboja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.