• Yovitssa
    1.1k
    Don't shoot the messenger! :grin:

Samo prenosim članak na koji sam naletio. Meni je Castore top i pravo osvježenje u odnosu na generički Adidas...
  • ZgDLions
    2k
    Mene smeta kad idem malo pregledavati njihove stranice nas nema ni u tragovima.
    Mislim na korak do LP, a klubovi iz druge lige koje sponzoriraju su na stranici.
    Nije da je ograničen broj klubova, pa moraš birati, još pokoji se mogao ugurati na stranicu.
    Kvaliteta i dizajn su mi za sada ok, do kraja godine bumo bili pametniji što se raznolikosti, rokova i kvalitete tiče.
    https://castore.com/pages/partnerships
  • Zoran
    729
    Ja sam cijeli zivot obozavatelj Adidasa ( uvijek mi je bio drazi od Nikea), ali sada kad je Dinamo presao na Castore imam samo pohvale za njih. Istina fali razne robe u shopu, ali doci ce i to. Na kraju krajeva za sada mi je dovoljan trošak za ovaj mjesec dres i gacice uz kupnju godisnje … a sljedecih mjeseci sigurno idem u daljnju nabavku ( npr. Trening trenirka itd)…,
  • Mali Zeus
    22.2k
    Treći dres je top topova, kupit ću ga i zato što je dobar i iz inata glavinim podguznim muhama koji su se digli na dvije noge protiv istog. Zanimljivo je da imaju iste argumente kao i tovari (dinamo se srami hrvatskog dresa). Nadam se da su ponosni.
  • NORTE
    27.4k
    Kaj je ovo — GZomanid
    Kao što vidiš fake url, fake stranica.
    Uklonite link.

Dakle čak nije ni fake roba jer ni ne postoji.
    Kupujmo u službenim dinamo shopovima i podržimo naš klub.
    Uvijek kontra fejk robe kojom se radi šteta našem klubu.
  • badjibadara
    10.8k
    Iskaču te reklame sa Dinamovim dresovima po društvenim mrežama. Dres je kao 28€, neki će vjerojatno nasjesti, tako da apeliram da Dinamove dresove kupujete isključivo preko službenog web shopa ili u poslovnicama.

Ako niste članovi, ne budite lijeni, učlanite se, sa članskom imate 15% popusta na sav asortiman.
  • xavier
    12.1k
    Dres je kao 28€, neki će vjerojatno nasjesti — badjibadara

Ti koji kupuju dres za 28 eura na Facebooku, sigurno to ne rade misleći da kupuju original dres.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Ti koji kupuju dres za 28 eura na Facebooku, sigurno to ne rade misleći da kupuju original dres. — xavier

Cisto sumnjam da se za 28 eura moze dobit fejk dres.
    Vjerojatno ce dobit frisku figu a ne bilokakav komad pamuka, al ne zalim ih nimalo.
  • badjibadara
    10.8k
    Čista prevara i navlakuša je u igri. Sliku trećeg dresa su postavili čim je osvanuo na web shopu.

Neće nitko sa Zone nasjesti, to ne brinem, ali slabije upucena ekipa mogla bi doživjeti školovanje.
  • xavier
    12.1k
    Cisto sumnjam da se za 28 eura moze dobit fejk dres. — NitkoBitan

Čista prevara i navlakuša je u igri. Sliku trećeg dresa su postavili čim je osvanuo na web shopu. — badjibadara

Ma poanta je bila da tko god klikne na tako nešto, (valjda) zna da se ne radi o originalu.

E sad, naravno da je velika vjerojatnost da neće dobiti ni kopiju, ali to ne znam. Nije mi nikad padalo na pamet nešto kupovati s neke "Facebook stranice".
  • Bosskovitz
    21.5k
    Cisto sumnjam da se za 28 eura moze dobit fejk dres. — NitkoBitan

Može. Znam ljude koji su i za manje naručivali fejk dresove repke i ne vidiš razliku od originala, ali u ovom slučaju je sve fejk, od dresa do stranice, odnosno taj dres koji je prikazan neće dobiti nitko tko nasjedne na prevaru.

Za 28€ dobit će tek dobru životnu lekciju.
  • Captain America
    20.4k
    Postoji subreddit s popisom online shopova koji prodaju vjerne replike dresova. Može se već naći novi Dinamov dres za 15ak dolara tako da ovi možda stvarno prodaju te dresove.

Dres_hrv je s dinamozag2 na Instagramu redovito dijelio dresove...
  • marcio amoroso
    54.2k

Nudili su i nama suradnju.
  • din
    1.4k
    i to je dobra kopija, koju naručuju od tko zna kud, na prvi pogled izgleda identično, ali nakon par pranja ode sve dolje
  • xavier
    12.1k
    ali nakon par pranja ode sve dolje — din

Kupiš Dinamov crni i nakon par pranja imaš Hajdukov bijeli? :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.