• din
    1.5k
    haha, dobra, kupio sam dinamov treći u fan shopu, i već mi se lagano logo od favbeta odljepljuje.. a lagano je opran na ruke samo dres
  • badjibadara
    10.9k
    Dres_hrv je s dinamozag2 na Instagramu redovito dijelio dresove... — Captain America

Fejk dinamove dresove???!
  • NitkoBitan
    40k
    kupio sam dinamov treći u fan shopu, i već mi se lagano logo od favbeta odljepljuje — din

Pa to je to, mnogi prizeljkuju dres bez sponzora kladionice.
  • Cosey
    584
    kupio sam dinamov treći u fan shopu, i već mi se lagano logo od favbeta odljepljuje.. a lagano je opran na ruke samo dres — din

Ovo sam neki dan pitao, da ne bi bilo da se uskoro odlijepi i grb Dinama pa na kraju ostane obična majica.
  • NORTE
    27.9k
    To naravno nije dobro, a vrijedi za sve Castore dresove.
    S obzirom da imaju samo tisak i to očito loš to može utjecati i na prodaju.
  • flexXy
    3.4k
    Taj dres_hrv je obicni reseller koji kupuje kineske kopije za 10ak eura i prodaje po 40,50. Uz to mu se na stranici ne vide nigdje disclaimeri da su kopije vec scama ekipu koja misli da ima dresove na popustu.
  • NitkoBitan
    40k
    Lijepo da takve reklamira jedna od nasih najvecih Dinamovih fanpage stranica...

@dinamozag2 da ne bi bilo zabune. Mozda jos netko ali nisam primjetio.
  • Captain America
    20.4k
    Fejk dinamove dresove???! — badjibadara

Još im je ostalo na lageru dresova iz sezone 22/23 pa su njih dijelili.
  • xavier
    12.1k

Ovo je nešto što nikad neću shvatiti. Postoji li netko tko stvarno misli da će dobiti original dres ako je prodavač Facebook/Instagram stranica koja proizvode prodaje na način da im se "javiš privatnom porukom"?
  • Brusa
    4.4k
    moja žena nekada bila....:lol:
    Iako kupila je dres preko face tako od repke malome za Božić , a moji starci isto kupili isti dres original, od istog igrača i uglavnom, ja sad ne mogu skužiti koji je koji (nisam stručnjak :grin: ), al jebeno su isti
  • badjibadara
    10.9k
    Još im je ostalo na lageru dresova iz sezone 22/23 pa su njih dijelili. — Captain America

Dakle neka “dinamova stranica” potice prodaju fejk dinamovih dresova?! Kad misliš da si sve čuo.
  • GZomanid
    795

Nirko to ne misli samo sam proslijedio reklamu prema klubu na postupanje, valjda postoji neka pravna služba koja bi mogla reagirati. Možda i iskoristiti takve fejkove za javno upozorenje na raznim platformama.
  • NitkoBitan
    40k
    Dakle neka “dinamova stranica” potice prodaju fejk dinamovih dresova?! Kad misliš da si sve čuo. — badjibadara

Nije to neka, to je vjerojatno najpopularnija nasa stranica na Instagramu. Mnogi igraci su u kontaktu s adminon te stranice.

Cim netko odigra losije taj admin odmah postane dezurni odvjetnik i onemogucuju se komentari.

Reklamiranjem stranica koje se bave prodajom fejk dresova ides protiv svog kluba. Bljuv :vomit:
  • xavier
    12.1k

Ma nije ovo ni išlo tebe nego mi je uvijek fascinantno kad netko misli da bi tako nešto moglo biti original.

Ti si napravio što treba :up:
  • badjibadara
    10.9k
    Reklamiranjem stranica koje se bave prodajom fejk dresova ides protiv svog kluba. Bljuv :vomit: — NitkoBitan

Odbijam vjerovati da netko zdravog razuma radi protiv svog kluba. Možda dečki fakat misle da je dres original, ako ja tako teško utvrditi razliku između fejka i originala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.