• Nolifer
    11.9k

Ali on je DiNaMoVaC.... Kaj ne?
  • serbus
    5.2k
    Je ,ali binarni ono sve može biti...
  • flexXy
    3k
    Ne kuzim sta je cudno da netko takve ideoloske orijentacije pjeva hajducke pjesme.
  • Captain America
    20.4k
    Sad su jasnije njegove priče o praćenju utakmica s južne tribine :joke:
  • Agramer86
    626
    I ljigi je stvarno dopušteno doć u maksimirsku ložu?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Da je recimo "Marinu" otpjevao Puljak mogao bi se komotno oprostit od novog mandata.

Pre mekani su Zagrepcani za ista napravit. Naci ce 100 razloga za kurcobolju i micanje glave od problema.

Pisanje gradonacelnika u usta Zagrepcanima jer mu se eto moze. Oprosta za mene nema, mislim nikad tu pojavu nisam ni nesto smekao. DZIS
  • Mali Zeus
    18.8k
    On je samo otvarao usta.

Super je stvar da ne samo da pjeva, nego zdušno pjeva.
  • Common Sense
    1.2k
    Deepfake.
    Sad će morat s Radom i Matulom ić na hajdukove utakmice kad se zaželi gledat nogometa.
  • Medvedgrad
    641
    Nema na Jarun.
  • The Undertaker
    8.5k
    Inače bi glasali za Senfa a sad nakon ovog pjevanja nećete.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Ja jednostavno ne mogu vjerovati da je taj lik dobio bilo kakvu ozbiljniju poziciju, bilo gdje, na bilo koji način, a kamoli gradonačelničko mjesto grada koji broji više stotina tisuća ljudi.

Da mi je sin, ne bi mu ostavio obiteljski biznis!

Još jedan argument u prilog teoriji da živimo u simulaciji i netko se odlučio sprdati... kako drugačije opisati likove koje jedni ljudi kandidiraju za bitne pozicije, a drugi ih izaberu?
  • Sljeme
    3.1k
    Ovo s javnim prijevozom ima valjda samo u Zagrebu. Uredno na display-u i rasporedu piše kad koja linija vozi i uredno busevi ne dolaze i tak svaki dan ljudi čekaju na suncu više od pol sata. Ljudi se žale, zovu, šalju mailove, al naravno nula bodova. Fale vozači, stotine molbi za posao stoji u ladici, ali nikoga se ne zapošljava, dok ova maloumna tovarčina cuga po birtijama u Sinju na naš račun i pjevuši od sreće kaj lova kapa njemu i njegovoj bandi za nerad.
  • Tundra
    694
    ni s tramvajima nije bolja situacija, na stanicama gdje je visoka frekvencija prometa razmak između dolaska redovnih linija je više od 10 minuta tijekom ljeta. Raspad sistema je u gradu. Možemoidna banda gubi zadnje konce.
  • NitkoBitan
    29.2k
    "Grad Zagreb organizira doček olimpijaca."

Nije ni cudno da se radi o debaklu.
  • Zagreb1992
    2.5k

Pa nije grad kriv kaj ljudi ne dolaze na doček
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.